Επισκόπηση Coinomi - Πορτοφόλι για πολλαπλές κρυπτοεπιχειρήσεις | Greek.Lamareschale.org

Επισκόπηση Coinomi - Πορτοφόλι για πολλαπλές κρυπτοεπιχειρήσεις

Επισκόπηση Coinomi - Πορτοφόλι για πολλαπλές κρυπτοεπιχειρήσεις

Coinomiis ένα πορτοφόλι cryptocurrency με τη λειτουργικότητα ανταλλαγής διαθέσιμο σε Android και σύντομα για iOS. Δεν είναι μόνο Coinomi ασφαλές, αλλά επικεντρώνεται στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, και επιτρέπει σχεδόν στιγμιαία ανταλλαγή μεταξύ ενός αριθμού διαφορετικών cryptocoins. Δεδομένου ότι η εγκατάσταση είναι εύκολη και για τη σύσταση της πορτοφόλι διαρκεί μόνο λίγα λεπτά, θα προσφέρει στους λάτρεις κρυπτο ένας πολύ καλός τρόπος για την αποθήκευση και την ανταλλαγή cryptocurrency.

Με Coinomi, οι χρήστες μπορούν να κρατήσουν και να ανταλλάξουν Bitcoin, altcoins, και τις μάρκες, χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθεί με τα ενοχλητικά τους κανονισμούς KYC, καθώς δεν υπάρχει διαδικασία εγγραφής. Με την υποστήριξη 278 σχεδίων altcoinsand για περαιτέρω ανάπτυξη, Coinomi είναι ένα από τα πιο ισχυρά πορτοφόλια πολλαπλών νομισμάτων στην αγορά. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν και άλλες πορτοφόλια πολλαπλών νομισμάτων, Coinomi παρέχει τις μεγαλύτερες άνεση, την ασφάλεια και τα χαρακτηριστικά, όλα για τη μεγάλη τιμή του δωρεάν.

Coinomi δεν είναι Open Source

Οι περισσότεροι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για cryptocurrency δίνουν το προβάδισμα σε λογισμικό ανοικτού κώδικα, όπως θα έπρεπε. Coinomi ήταν μέρος της ανοικτής κινήματος κώδικα λογισμικό, που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να αναθεωρήσουν τον κωδικό τους. Με αξιολόγησης από ομοτίμους, κάθε κρυφό κώδικα, κακόβουλο μονάδες, ή εκμεταλλεύεται θα ήταν εύκολο να εντοπιστούν. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι χρήστες δεν υπόκεινται σε οποιαδήποτε κρυμμένα malware που ωφελεί κρυφά Coinomi ή τρίτους.

Ωστόσο, φαίνεται ότι πριν από περίπου ένα χρόνο Coinomi μετακόμισε το έργο τους να είναι κλειστού κώδικα. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο κώδικας τους δεν είναι καλή ή κακόβουλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πάρετε το ίδιο ποσό της προστασίας ή της διαφάνειας, όπως κάνετε με το open source.

Coinomi προσφέρει απαράμιλλη Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ο μεγαλύτερος λόγος που η βάση χρηστών Coinomi συνεχίζει να επεκτείνεται οφείλεται στην αυξημένη προστασία της ιδιωτικής ζωής που προσφέρουν με την υπηρεσία τους. Δεδομένου ότι τα περισσότερα άτομα που κατέχουν cryptocurrency ψάχνουν για προστασία της ιδιωτικής ζωής πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να είναι γνωστό ότι Coinomi δεν συλλέγει προσωπικές πληροφορίες και κρύβει τη διεύθυνση IP των χρηστών του, προκειμένου να αποφευχθούν τα αδιάκριτα μάτια από τη συλλογή δεδομένων σχετικά με τις συνήθειες των δαπανών ή συναλλαγές.

Με απλά λόγια, Coinomi δεν παρέχει πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες της σε κυβερνήσεις ή σε τρίτους, ένας σημαντικός παράγοντας για σχεδόν οποιονδήποτε εμπλέκεται στη σφαίρα cryptocurrency.

Ο νούμερο ένα φόβος για οποιονδήποτε με ένα πορτοφόλι cryptocurrency είναι εάν ή όχι οι άλλοι μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση. Με Coinomi, τα άτομα που έχουν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε ένα τηλέφωνο, ακόμα δεν θα μπορούσε να έχουν πρόσβαση στα κεφάλαια που περιέχονται σε αυτό, διότι θα χρειαστεί έναν κωδικό πρόσβασης για να εκτελέσετε ανταλλαγές και αναλήψεις.

Επιπλέον, οι χρήστες που διαθέτουν μια φράση ανάκτησης κωδικού πρόσβασης που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ανοίξει και πάλι το πορτοφόλι τους σε μια άλλη συσκευή, αν τύχει να χάσετε το τηλέφωνό τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχουν αδύνατα σημεία εισόδου, όταν ένας εισβολέας δεν έχει τον κωδικό πρόσβασης ή τη φράση ανάκτησης κωδικού πρόσβασης.

Τα ιδιωτικά κλειδιά αποθηκεύονται στο κινητό σας τηλέφωνο

Μια άλλη κοινή ερώτηση έχει να κάνει με τα ιδιωτικά κλειδιά, πιο συγκεκριμένα, όπου είναι αποθηκευμένα τα ιδιωτικά κλειδιά; Σύμφωνα με τις συχνές ερωτήσεις στην ιστοσελίδα Coinomi, τα ιδιωτικά κλειδιά μείνετε στη συσκευή του χρήστη, καθώς αυτό είναι ένα τηλέφωνο-based εφαρμογή, και όχι σε διακομιστές Coinomi, έτσι hacking Coinomi είναι άμεσα μια μάταιη προσπάθεια που δεν θα ισοδυναμούσε με πολύ.

Coinomi είναι αυτό που είναι γνωστό ως το πορτοφόλι HD. Αυτό σημαίνει ότι όταν το θέσετε αρχικά επάνω θα πάρετε ένα σπόρο ανάκαμψη που θα λειτουργήσει ως αντίγραφο ασφαλείας σας. Φροντίστε να το γράψετε σε ένα ασφαλές, ιδιωτικό χώρο.

Τι γίνεται αν χάσω το τηλέφωνό μου - τα κέρματα μου πάει;

Τηλέφωνα έχουν την τάση να καταλήγουν να καταστραφεί, χαθεί, κλαπεί ή. Αν ένα τηλέφωνο κλαπεί, ένας κλέφτης δεν θα είναι σε θέση να μεταφέρουν κεφάλαια από ένα Coinomi το πορτοφόλι ή την ανταλλαγή νομισμάτων, εκτός αν έχουν τον κωδικό πρόσβασης. Σε κάθε περίπτωση, οι χρήστες Coinomi μπορεί απλά προσθέστε το πορτοφόλι τους σε ένα άλλο τηλέφωνο με τη χρήση του σπόρου ανάκαμψη.

Coinomi Επιτρέπει Για Σχεδόν Άμεση Ανταλλαγή

Coinomi είναι συνεργάζεται άμεσα με ShapeShiftso ανταλλαγή cryptos γρήγορα και σχετικά με τη μύγα είναι απλή. Ειλικρινά, όποιος δεν θέλει να ασχοληθεί με τα παραδοσιακά χρηματιστήρια και τους κινδύνους ασφαλείας που συνδέονται με αυτά θα πρέπει να εξετάσει τη χρήση shapeshift. Με shapeshift, ανταλλαγής νομισμάτων είναι πραγματικά τόσο απλό όσο βρύση, βρύση, γίνεται (μπορείτε να διαβάσετε την αναθεώρησή shapeshift μας εδώ). Επιπλέον, Coinomi δεν χρεώνει πρόσθετες αμοιβές, καθιστώντας το ένα από τα πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να cryptos ανταλλαγή.

Τι Κέρματα και Κουπόνια μπορούν να ανταλλαχθούν Through The Coinomi App;

Όπως αναφέρθηκε πριν, 278 cryptocurrencies σήμερα exchangedon Coinomi. Εκτός από Bitcoin (SEGWIT, USAF, και BIP148 υποστηρίζονται), altcoins, και αιθέρα tokenscan επίσης να ανταλλάσσονται. Με λίγα λόγια, σχεδόν κάθε κέρμα ή κουπόνι μπορεί να προστεθεί στο Coinomi γι 'αυτό κρατήστε ένα μάτι έξω για τις νέες προσθήκες σε τακτική βάση.

Coinomi Είναι φιλική προς το χρήστη

Όπως κρυπτο γίνεται πιο mainstream, φιλικότητα προς το χρήστη είναι ένα must για κάθε εφαρμογή που επιθυμούν να υπερέχουν στη βιομηχανία. Coinomi έχει ένα όμορφο περιβάλλον που σχεδόν ο καθένας θα είναι σε θέση να κατανοήσουν. Υπάρχουν μόνο μερικές επιλογές, όπως νομίσματα ανταλλαγή και προσθέστε άλλο ένα κέρμα στο πορτοφόλι. Απλά κάντε κλικ στο κουμπί, κάντε κλικ και πληκτρολογήστε. Σε εκείνο το σημείο, οι χρήστες με οποιοδήποτε επίπεδο των κρυπτο εμπειρία θα πρέπει να είναι σε θέση να ανταλλάξουν μέσα και έξω από τα κέρματα χωρίς καμία προσπάθεια. Με λίγα λόγια, γραμμή εντολών γνώση δεν απαιτείται για να χρησιμοποιήσετε Coinomi.

Λήψη Η Coinomi App

Coinomiis διαθέσιμη στο Android χρήστες του τηλεφώνου. Οι χρήστες Apple θα πρέπει να μείνετε συντονισμένοι, όπως η έκδοση iOS θα είναι σύντομα.

Εγκατάσταση Coinomi είναι εύκολη:

  • Κάντε κλικ στο Δημιουργία νέου πορτοφόλι.

  • Οι χρήστες θα πρέπει τώρα να παρουσιάζονται με μια φράση πρόσβασης αποκατάστασης. Αντιγράψτε προς αυτή την κωδική φράση σε ένα κομμάτι χαρτί, ή ακόμα καλύτερα, πολλά κομμάτια χαρτί και να τα αποθηκεύσετε όλα σε ασφαλείς χώρους. Μην μοιράζεστε αυτή τη φράση ανάκαμψη με κανέναν, καθώς αυτό είναι το κύριο κλειδί για να μπείτε στο πορτοφόλι Coinomi από οποιαδήποτε συσκευή Android. Με αυτή τη φράση πρόσβασης, ο καθένας θα μπορεί να έχει πρόσβαση το πορτοφόλι τους, ακόμα και αν χάσετε το τηλέφωνό τους.

  • Μετά την αποθήκευση του φράση ανάκτησης κωδικού πρόσβασης, οι χρήστες θα σας ζητηθεί να το επιβεβαιώσετε.
  • Στη συνέχεια, οι χρήστες θα πρέπει να ζητηθεί κωδικός πρόσβασης. Όπως και με κάθε κωδικό, είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιήσει ένα ευρύ φάσμα αριθμούς, γράμματα και σύμβολα, όσο μεγαλύτερη είναι η καλύτερη. Ενώ πολλοί ειδικοί συνιστούν έναν κωδικό πρόσβασης με τουλάχιστον 8 χαρακτήρες, ακόμη περισσότερο τους κωδικούς πρόσβασης είναι πολύ πιο ασφαλής.
  • Στη συνέχεια, οι χρήστες θα κληθούν να επιλέξετε το cryptocurrenciesthey θα θέλατε να εμφανίζεται στο πορτοφόλι τους.

  •  Μετά από αυτό, οι χρήστες πρέπει να συμφωνήσουν σε μια νομική αποποίηση ευθυνών
  • Αυτό είναι!

Σε αυτό το σημείο, οι χρήστες μπορούν να εμπορεύονται ελεύθερα τα κέρματα και να έχουν πλήρη πρόσβαση στο πορτοφόλι τους. Η όλη διαδικασία διαρκεί κυριολεκτικά 3 λεπτά.

Τι λένε οι άλλοι Σχετικά Coinomi;

Σύμφωνα με αναρτήσεις στο MySpace, εκπρόσωποι Coinomi είναι σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας, υποστηρίζοντας ότι έχουν «εκατοντάδες χιλιάδες ευχαριστημένοι χρήστες» και ότι «έχουν γύρω από το 2014 και κανένα από τηλεφώνου με βάση τα πορτοφόλια τους έχουν χαραχτεί ή με άλλο τρόπο σε κίνδυνο.» Σύμφωνα με για τους χρήστες, αυτό φαίνεται να είναι η περίπτωση, καθώς δεν υπάρχουν πολλά να πει τίποτα αρνητικό για την υπηρεσία τους.

Επί του παρόντος, Coinomi δεν δέχεται νομίσματα fiat, χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες. Με άλλα λόγια, δεν ενεργούν όπως Coinbase, επιτρέποντας στους χρήστες να εισέλθουν στο χώρο cryptocurrency με τη Fiat. Ωστόσο, όλες οι υποστηριζόμενες cryptocurrencies μπορούν να αποστέλλονται και λαμβάνονται, απλοποιώντας τη συχνά περίπλοκη διαδικασία της εκμετάλλευσης και εμπορίας cryptocurrency.

Σημαντικές ανησυχίες για την ασφάλεια που πρέπει να θυμάστε

Όπως και με σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή, τα κύρια σημεία της αποτυχίας όλα κατοικούν γύρω ανθρώπινο λάθος. Δεδομένου ότι η εφαρμογή Coinomi έχει κατασκευαστεί για την ασφάλεια, τυχόν ανησυχίες για την ασφάλεια θα στηρίζεται απευθείας στους χρήστες:

  •  Μην δίνετε ποτέ τον κωδικό πρόσβασης ή το σπόρο ανάκαμψη σε κανέναν.
  • Πάντα ενημέρωση στην τελευταία έκδοση του Android, όταν χρησιμοποιεί το Coinomi, προκειμένου να προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας.
  • Αποθηκεύστε την φράση πρόσβασης αποκατάστασης σε ασφαλές μέρος, ώστε να είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση στο πορτοφόλι δεν έχει σημασία τι θα συμβεί.

Συμπέρασμα - μια μεγάλη κινητή επιλογή πορτοφόλι

Η φιλικότητα προς το χρήστη του πορτοφολιού Coinomi, σε συνδυασμό με την απαράμιλλη ασφάλεια είναι ένα κομμάτι του παζλ, όταν πρόκειται για δημόσια έκδοση του Bitcoin και altcoins. Δεδομένου ότι οι νέοι χρήστες συχνά δεν είναι άνετα διαπραγμάτευση σε τυπικές ανταλλαγές με τους αριθμούς γύρω από το άλμα τόσο από την πλευρά ζητήσει και να πωλούν, οι συναλλαγές μέσω shapeshift απλοποιεί τη διαδικασία παρά πολύ. Ο καθένας, ακόμη και προχωρημένους χρήστες, θα δείτε πιθανόν το όφελος από τη χρήση του πορτοφολιού Coinomi.

Η μόνη ανησυχία για Coinomi είναι το γεγονός ότι δεν είναι πλέον ανοιχτού κώδικα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές εξαιρετικές πορτοφόλια εκεί έξω που δεν είναι open source, καθώς (π.χ. Exodusand Jaxx).


Post Tacocoin

Η επένδυσή μου στο BTCJam μόλις έπεσε

Post Tacocoin

Αναθεώρηση: Coinmama - Είναι 100% legit?

Post Tacocoin

Bittrex αναθεώρηση - ένα κρίσιμο ζήτημα που πρέπει να ξέρετε για

Post Tacocoin

Αναθεώρηση Bitfinex: Μεγαλύτερο Ανταλλαγή ανά Όγκο στον κόσμο

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App αναθεώρηση (Hacks, απατεώνες και Mod APK)

Post Tacocoin

Bitbay αναθεωρημένο: αγορά Bitcoins στην Πολωνία

Post Tacocoin

Τα καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin του 2017 για τη Android Mobile Device σας

Post Tacocoin

Coinmama εναντίον Coinbase - αγοράζοντας Bitcoin αξίας $ 150 με την πιστωτική μου κάρτα

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot αναθεώρηση - αμερόληπτη, 100% πραγματικά δεδομένα

Post Tacocoin

Ledger Nano S αναθεώρηση - Είναι αυτό το πορτοφόλι Bitcoin καλύτερο από το TREZOR?

Post Tacocoin

Bitclub Network αναθεώρηση και ανάλυση

Post Tacocoin

Αναθεώρηση πορτοφολιού Jaxx - Ένα πορτοφόλι Bitcoin σε όλους τους χώρους