Τα καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin του 2017 για τη Android Mobile Device σας | Greek.Lamareschale.org

Τα καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin του 2017 για τη Android Mobile Device σας

Τα καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin του 2017 για τη Android Mobile Device σας

Αν ψάχνετε για να αποθηκεύσετε πρώτη σας Bitcoins και να έχετε ένα Android κινητή συσκευή αυτή η θέση είναι για σας. Ωστόσο, πριν εξετάσει τις καλύτερες πορτοφόλια Android Bitcoin εκεί έξω θα ήθελα απλώς να σας δώσω μια λέξη της προειδοποίησης.

Κινητό πορτοφόλια (Android, ή iOS) είναι τα λιγότερο ασφαλή μορφή Bitcoin πορτοφόλια. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι οι κινητές συσκευές τείνουν να έχουν κλαπεί, χαθεί και να σπάσει. Εάν κρατάτε Bitcoins σας σε ένα κινητό πορτοφόλι, αυτό σημαίνει ότι το ιδιωτικό κλειδί είναι αποθηκευμένο στη συσκευή, και γι 'εάν η συσκευή έχει καταστραφεί ή κλαπεί δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε κέρματα σας.

Τούτου λεχθέντος, μπορείτε να δημιουργήσετε πάντα ένα αντίγραφο ασφαλείας για το πορτοφόλι σας, χρησιμοποιώντας τη φράση σπόρων 12-24 λέξη που εμφανίζεται σε εσάς όταν πρώτα να εγκαταστήσετε το πορτοφόλι. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να διατηρηθεί αυτή η φράση σπόρων σε ασφαλές μέρος και μακριά από οποιονδήποτε άλλον, αλλά δική σας.

Αν είστε εντελώς νέα για Bitcoin δείτε αυτό το βίντεο σχετικά με Bitcoin πορτοφόλια, θα απαντήσει πιθανότατα πολλές ερωτήσεις που έχετε ήδη:

Και τώρα για τις αξιολογήσεις πορτοφόλι...

# 1 - Coinbase- Coinbase ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ένα πορτοφόλι Bitcoin

Συνήθως όταν οι άνθρωποι σκέφτονται για Bitcoin πορτοφόλια σκέφτονται για Coinbase. Ωστόσο Coinbase δεν είναι ένα πορτοφόλι Bitcoin. Είναι πραγματικά μια ανταλλαγή που σας επιτρέπει να κρατάτε Bitcoins. Σε ένα blog postwritten από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Coinbase του Brian Armstrong, δηλώνει

Θα δείτε την αλλαγή επωνυμίας Coinbase από το να είναι ένα υβρίδιο πορτοφόλι / ανταλλαγή με έμφαση στην καθαρά είναι μια ιδιωτών και θεσμικών ανταλλαγής

Έτσι, ενώ Coinbase εξακολουθεί να είναι ένα φθηνό μέρος για να πάρετε Bitcoins, παρακαλούμε να μην το θεωρούν ως ένα κινητό πορτοφόλι. Coinbase δεν δίνει πρόσβαση στο προσωπικό σας κλειδιά, ούτε προστασία της ιδιωτικής ζωής, όπως έχουμε καλύψει στην έκθεσή μας.

Η πραγματική # 1 - μυκήλιο Android Bitcoin πορτοφόλι

MyCeliumis ένα δημοφιλές κινητό πορτοφόλι app που διαθέτει μια πληθώρα προηγμένων χαρακτηριστικών προστασίας της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας. Ναι, το πορτοφόλι μπορεί να είναι λίγο περίπλοκο για τους χρήστες αρχάριος, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα από τα ασφαλέστερα και ταχύτερα στην αγορά. Ως ένα ανοικτό πρόγραμμα λογισμικού πηγής, μυκήλιο συνεχώς αναβαθμίζεται.

Το πορτοφόλι δεν έχει ένα web ή desktop interface που σημαίνει ότι τα κέρματα μπορούν να προσεγγιστούν μόνο μέσω των κινητών πορτοφόλι σας. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μυκήλιο μαζί με το πορτοφόλι του υλικού, ώστε να έχετε τη μέγιστη ασφάλεια για τα κέρματα σας.

# 2 - BreadWallet Android Bitcoin πορτοφόλι

BreadWalletis ίσως ένα από τα πιο απλά Bitcoin Android πορτοφόλια γύρω. Ο πηγαίος κώδικας του Breadwallet είναι ανοιχτή και υπάρχουν μόνο πολύ βασικά «αποστολή» και «λαμβάνει» επιλογές που εμφανίζονται μέσα στο πορτοφόλι.

Αυτό θα είναι πολύ εύκολο για τους ανθρώπους να συνηθίσουν από τη μία πλευρά, αλλά από την άλλη, αφήνει το πορτοφόλι εκτίθενται χωρίς καμία προηγμένη προστασία στη θέση τους. BreadWallet έχει μια κινητή έκδοση μόνο για Android και για iOS.

# 3 - copay Android Bitcoin πορτοφόλι

Copayis ένα open source multisig πορτοφόλι δημιουργήθηκε από Bitpay. Multisig, σημαίνει multisignature, και αυτό σημαίνει ότι το πορτοφόλι απαιτεί ένα ορισμένο ποσό των ανθρώπων να εγκρίνει μια συναλλαγή προτού εκτελεστεί. Είδος σαν ένα κοινό πορτοφόλι (μπορείτε


Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 αναθεώρηση - Δεν είναι βέβαιο ότι αξίζει τα χρήματά σας

Post Tacocoin

Luno (πρώην BitX) Ανταλλαγή Bitcoin και Πορτοφόλι αναθεωρήθηκε

Post Tacocoin

Καλύτερη πορτοφόλι Bitcoin για το 2014 - Blockchain εναντίον MyCelium εναντίον Coinabse

Post Tacocoin

Ledger Nano S αναθεώρηση - Είναι αυτό το πορτοφόλι Bitcoin καλύτερο από το TREZOR?

Post Tacocoin

Coinbase εναντίον Btc-e εναντίον BitStamp - Πού πρέπει να αγοράσετε Bitcoins?

Post Tacocoin

Αναθεώρηση Bitfinex: Μεγαλύτερο Ανταλλαγή ανά Όγκο στον κόσμο

Post Tacocoin

7 χρεωστικές κάρτες Bitcoin Συγκρίθηκαν και αναθεωρήθηκαν (2018)

Post Tacocoin

Τι είναι το πρωτόκολλο Zen>Ανάλυση ICO του Νοεμβρίου

Post Tacocoin

Bitcoin βρύση WordPress Plugin από 99Bitcoins

Post Tacocoin

Επισκόπηση Coinbase: 6 Το αμφιλεγόμενο ζήτημα που πρέπει να γνωρίζετε

Post Tacocoin

Αναθεώρηση GDAX - Σύνθετη Ανταλλαγή Coinbase, Πόσο καλή είναι?

Post Tacocoin

Ανασκόπηση Bitconnect: Είναι Legit?