Xapo αναθεώρηση: 3 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για | Greek.Lamareschale.org

Xapo αναθεώρηση: 3 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για

Xapo αναθεώρηση: 3 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για

Ας ρίξουμε μια ματιά στις υπηρεσίες που παρέχει Xapo:

Xapo απευθείας σύνδεση πορτοφόλι και εφαρμογών για κινητά

Πορτοφόλια Web δεν είναι η καλύτερη επιλογή για την αποθήκευση Bitcoin σας για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο, Xapo έχει μια φήμη για έχοντας κάποιες καλές προστασία της ιδιωτικής ζωής και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων. Πλέον, έχετε τη δυνατότητα μεταφοράς Bitcoin σας στο θόλο Xapo, το οποίο είναι χρήσιμο εάν τα κατέχουν μακροπρόθεσμα και όχι τη χρήση τους για την καθημερινή δαπανών σε συνδυασμό με την Xapo χρεωστική κάρτα (περισσότερα για αυτό αργότερα). Όποια και αν είναι η περίπτωση, είναι ωραίο να έχουμε μια επιλογή και ένα στοιχείο ευελιξίας.

Λάβετε υπόψη ότι για τη διαχείριση Bitcoins σας με το διαδικτυακό πορτοφόλι Xapo, θα πρέπει να έχετε μια σύνδεση στο Internet. Αυτό που μου αρέσει σχετικά με το διαδικτυακό πορτοφόλι Xapo είναι ότι είναι εύκολο στη χρήση. Η διάταξη είναι πολύ απλή, το οποίο το καθιστά ιδανικό αν είστε νέοι στην cryptocurrency.

Μεταφορά Bitcoin από και προς το θόλο είναι εύκολη, και είναι σε θέση να δείτε το υπόλοιπο και τις συναλλαγές σας, ενώ βρίσκεστε εν κινήσει είναι βολικό. Υπάρχει, επίσης, το κινητό υποστήριξης με το κινητό appavailable Xapo για Android και iOS.

Η Xapo Vault

Σκεφτείτε το Xapo vaultlike ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου. Είναι το μέρος που θα κινηθεί Bitcoin σας, όταν θέλετε να το κρατήσετε μακροπρόθεσμα για πρόσθετη ασφάλεια. Αποστολή κονδύλια από το διαδίκτυο πορτοφόλι Xapo στο θόλο είναι εύκολη. Στην περίπτωση της απόσυρσης κεφαλαίων από το θόλο, υπάρχουν πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας για να επαληθεύσετε το αίτημά σας. Τα bitcoins στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο πορτοφόλι σας μέσα σε 48 ώρες.

Ο θόλος έχει μια σειρά από χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως έλεγχος ταυτότητας πολυπαραγοντική και ιδιωτικό κλειδί του κατακερματισμού. Όταν μεταφέρετε χρήματα από Xapo web πορτοφόλι σας στο θόλο Xapo, τα κεφάλαια αυτά μετακινούνται σε μια σύνδεση υπολογιστή. Τα δεδομένα στη συνέχεια κρυπτογραφούνται και αναλύονται πριν την αντιγραφή σε εξωτερικές μονάδες και χαρτί. Τα αντίγραφα ασφαλείας αποθηκεύονται στη συνέχεια φυσικής θησαυροφυλάκια σε διάφορες τοποθεσίες. Τέτοιες διαδικασίες ασφαλείας έχουν σχεδιαστεί για την καλύτερη προστασία Bitcoin σας από πιθανές επιθέσεις.

Η Xapo χρεωστική κάρτα

Εκτός από την παροχή δύο επιλογές αποθήκευσης Bitcoin στο πορτοφόλι Xapo και θόλο, Xapo βοηθά επίσης από την άποψη των δαπανών Bitcoin. Λειτουργεί σαν μια κανονική χρεωστική κάρτα, με τη μόνη διαφορά ότι είναι συνδεδεμένο με Xapo web πορτοφόλι σας και όχι έναν τραπεζικό λογαριασμό.

Η Xapo χρεωστική κάρτα σας επιτρέπει να κάνετε αγορές με Bitcoin σας, καθώς και την ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε στον κόσμο που δέχεται VISA στο διαδίκτυο, με το USD, GBP, και νομίσματα ευρώ διαθέσιμα. Είναι εύκολο να παρακολουθείτε τις δαπάνες, επειδή είστε ενημερωθεί για κάθε αγορά.

Επειδή η Xapo χρεωστική κάρτα συνδέεται με το διαδίκτυο πορτοφόλι Xapo και όχι με το θόλο, θα πρέπει να αποφεύγετε την αποστολή όλων των Bitcoin σας στο θόλο, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Xapo χρεωστική κάρτα. Η κάρτα δεν έχουν ημερήσιο όριο εξόδων, το οποίο μπορεί να γίνει για να είναι απεριόριστη, αν σας παρέχει την τεκμηρίωση για επαλήθευση. Σε αντίθετη περίπτωση, η τυπική ημερήσιο όριο δαπανών είναι $ 2.500 για κάθε ημέρα, με μέγιστο των δύο συναλλαγών ATM ανά ημέρα.

Αμοιβές

Ενώ τόσο το πορτοφόλι Xapo και το θησαυροφυλάκιο Xapo είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουν, υπάρχουν κάποια έξοδα συναλλαγής. Η μεταφορά από το ένα Xapo πορτοφόλι στο άλλο είναι δωρεάν? Ωστόσο, υπάρχουν χρεώσεις συναλλαγής κατά την αποστολή ή τη λήψη έξω από Xapo (όπως προς ή από άλλα πορτοφόλια ή τραπεζικούς λογαριασμούς). Η προσθήκη κεφαλαίων συνεπάγεται ένα τέλος 0,2%, ενώ τα τέλη επεξεργασίας μπορεί να ισχύουν ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής.

Υπάρχουν επίσης ορισμένα Xapo τέλη χρεωστική κάρτα. Αυτό περιλαμβάνει μια εφάπαξ πληρωμή των $ 20 για το κόστος της κάρτας. Αλλαγή αριθμού PIN σας πραγματοποιεί επίσης μια μικρή χρέωση των $ 1. Λειτουργεί από φθηνότερα αν χρησιμοποιείτε την κάρτα σας στο νόμισμα των δαπανών της κάρτας. Εάν το χρησιμοποιείτε στο εξωτερικό, σε άλλο νόμισμα, οι αμοιβές είναι υψηλότερες.

Για παράδειγμα, η απόσυρση ΑΤΜ στο νόμισμα των δαπανών της κάρτας φέρει μια αμοιβή των $ 2,50, ενώ η απόσυρση σε άλλο νόμισμα έχει μια αμοιβή των $ 3.50. Εάν κάνετε αγορές σε νόμισμα διαφορετικό από το νόμισμα των δαπανών της κάρτας σας, τότε υπάρχει ένα 3% συναλλάγματος χρέωση αγορά.

Κοινή γνώμη και Online Κριτικές

Ενώ υπάρχουν αρνητικά σχόλια για να βρεθεί σχετικά με Xapo, η συντριπτική πλειοψηφία ήρθα παρέχονται σε όλη λίγη ουσία με τις αξιώσεις τους. Ως εκ τούτου, θα έπαιρνα τα αρνητικά σχόλια που διαβάζετε στο διαδίκτυο με ένα σπυρί αλατιού, όπως και εσείς θα όταν διαβάζετε κριτικές που παρέχουν ιδιαίτερα υψηλή επαίνους.

Οι κριτικές για το πορτοφόλι Xapo Bitcoin & Vault εφαρμογή στο Google Play είναι σε μεγάλο βαθμό θετική, με βαθμολογία 4 αστέρων από πάνω από 30.000 χρήστες. Υπάρχουν λιγότερες διαθέσιμες κριτικές για την έκδοση iOS, η οποία έχει βαθμολογία 3 αστέρων από 360 χρήστες, από τη στιγμή της γραφής. Xapo υποστήριξη πελατών είναι καλό συνολικά, αλλά κάπως σχετικά με την αργή πλευρά.

Συμπέρασμα

Προσωπικά, πιστεύω ότι εάν αγοράζετε Bitcoin, είστε σε καλύτερη θέση που κατέχουν οι ίδιοι από τη θέση της στα χέρια τρίτου που κατέχει τα ιδιωτικά κλειδιά. Τούτου λεχθέντος, θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι τα ιδιωτικά κλειδιά είναι πιο ασφαλείς με το σύστημα ασφαλείας Xapo απασχολεί. Xapo θεωρείται ως μια καθιερωμένη και αξιόπιστη εταιρεία, καθιστώντας το μια πραγματική, βιώσιμη επιλογή όταν πρόκειται για την αγορά, την αποθήκευση, και οι δαπάνες Bitcoin.


Post Tacocoin

Αναθεώρηση ρομπότ BTC - είναι απάτη>Πραγματικά αποτελέσματα από χρήστες bitcointalk

Post Tacocoin

2017 Best Bitcoin Desktop Wallets - 4 Πορτοφόλια που εξετάστηκαν (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Kraken αναθεώρηση - Είναι αυτό το Exchange Bitcoin Αξιόπιστο?

Post Tacocoin

Τα καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin για iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Αναθεώρηση CEX.IO 2017 - Γιατί οι χρήστες Reddit παραπονιούνται για αυτό το Exchange Bitcoin?

Post Tacocoin

Gemini Bitcoin Exchange αναθεώρηση

Post Tacocoin

Antrouter R1 αναθεώρηση - Ασύρματο Miner του Antminer

Post Tacocoin

Το HitBTC επανεξέτασε: Είναι το επόμενο Big Exchange?

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App αναθεώρηση (Hacks, απατεώνες και Mod APK)

Post Tacocoin

Bitcoin βρύση WordPress Plugin από 99Bitcoins

Post Tacocoin

Bitstamp αναθεώρηση: Είναι η φθηνότερη ανταλλαγή για την αγορά Bitcoin?

Post Tacocoin

Τι είναι το πρωτόκολλο Zen>Ανάλυση ICO του Νοεμβρίου