Genesis Cloud Αναθεώρηση εξόρυξης - Δεν είναι τόσο κερδοφόρα όσο νομίζατε | Greek.Lamareschale.org

Genesis Cloud Αναθεώρηση εξόρυξης - Δεν είναι τόσο κερδοφόρα όσο νομίζατε

Genesis Cloud Αναθεώρηση εξόρυξης - Δεν είναι τόσο κερδοφόρα όσο νομίζατε

Σχετικά με κάθε άλλο Bitcoin ερώτηση που παίρνω είναι «θα πρέπει να επενδύσει σε ορυχεία σύννεφο;»

Έχω μιλήσει πολύ για επενδύσεις Bitcoin στο παρελθόν. Ένα από τα πράγματα που πάντα λέω στους ανθρώπους που με ρωτούν για την εξόρυξη σύννεφο είναι ότι πιστεύω πως 99.99% από τις εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες εξόρυξης σύννεφο είναι πιθανώς απάτες.

Δηλαδή, δεν έχουν πραγματικά δικό μου Bitcoins με τα χρήματα που τους δίνετε, να το χρησιμοποιήσετε μόνο για να πληρώσει τους άλλους χρήστες έως ότου οι ιδιοκτήτες τελειώνουν τα χρήματα και εξαφανίζονται. Ωστόσο, υπάρχει 0,01% των εταιρειών που στην πραγματικότητα τρέχουν Bitcoins υλικού εξόρυξης και το δικό μου για σένα. Genesis Εξόρυξη είναι ένα από αυτά.

Γένεση miningwas που ιδρύθηκε το 2013, ένα είναι μία από τις παλαιότερες εταιρείες Bitcoin γύρω. Είναι σίγουρα μια από τις πιο γνωστές εταιρείες, όταν πρόκειται να θολώσει την εξόρυξη. Genesis έχει δημοσίως γνωστό αγρόκτημα εξόρυξης που έχει συσταθεί στην Ισλανδία, όπως φαίνεται σε αυτό το βίντεο:

Οι ανθρακωρύχοι στο αγρόκτημα είναι σε θέση να εξορύξουν Bitcoin, Ethereum, Dash, Monero, Litecoin και Zcash. Ωστόσο, όλες οι πληροφορίες που έφερε σε αυτή τη θέση μέχρι το γνωρίζουν είναι κάπως γενικές γνώσεις. Σήμερα θέλω να σκάβουμε βαθύτερα μέσα στο νέφος επιχειρηματικό μοντέλο εξόρυξης και προσπαθούν να απαντήσουν στο ερώτημα - είναι κερδοφόρο να θολώσει το δικό μου Bitcoins;

Δεδομένου ότι υπάρχουν έξι διαφορετικά νομίσματα που μπορεί να εξορυχθεί θέλω να εστιάσω μόνο σε Bitcoin εξόρυξης σύννεφο προς το παρόν διότι πιστεύω ότι είναι το πιο δημοφιλές προϊόν Genesis Mining. Πριν ξεκινήσω θα ήθελα απλώς να αναφέρω ότι έκανα μια προηγούμενη γράφουν πάνω σε αυτό το θέμα σχεδόν 2 χρόνια.

Πώς λειτουργεί Γένεση Cloud Mining;

Η ιδέα της εξόρυξης σύννεφο είναι πολύ απλή. Αντί να ξοδεύουν χιλιάδες δολάρια για εξοπλισμό ορυχείων Bitcoin, μπορείτε να πληρώσετε κάποιον για να μισθώσει το υλικό τους και να διατηρήσουν τα κέρδη για τον εαυτό σας. Η εταιρεία που νοικιάζει τους ανθρακωρύχους φροντίζει για τη συντήρηση και όλη η ταλαιπωρία της συγκρότησής τους.

Ωστόσο, είστε υποχρεωμένοι να καταβάλλουν ένα τέλος για την υπηρεσία τους, αλλά θα φτάσουμε σε αυτό σε ένα λεπτό. Κατ 'αρχάς, θα ήθελα να καθορίσει ποια είναι η διαφορά στην απόδοση της επένδυσης (Return Πάνω Επενδύσεων) μεταξύ της εξόρυξης σύννεφο και «κανονική» εξόρυξης Bitcoin.

Αυτή τη στιγμή έχω 1,19 Θ / s με την εξόρυξη Genesis που θα κόστιζε ένα νέο πελάτη περίπου $ 170 (0.139BTC σε σημερινή ισοτιμία). Αυτή η ικανότητα εξόρυξης παράγει περίπου 0.00035BTC μια ημέρα μετά συντηρήσεις έχει αφαιρεθεί. Έτσι, κατά την τρέχουσα BTC τιμή που θα μου πάρει περίπου 400 ημέρες για να σπάσει ακόμη.

Στο screenshot παρακάτω θα δείτε διαφορετικά BTC κέρδη από διαφορετικές συμβάσεις. Μου πήρε λίγο χρόνο και αρκετά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την υποστήριξη της εταιρείας να κατανοήσουν πώς ακριβώς τα έσοδα υπολογίζονται και εμφανίζονται. Θα το εκτιμούσα αν και εφόσον οι αμοιβές αναφέρθηκαν, καθώς έτσι θα είναι σε θέση να δείτε πόσο μεγάλη είναι σε σχέση με τις πραγματικές πληρωμές.

Κάθε γραμμή πληρωμής BTC αναφέρεται σε μια διαφορετική σύμβαση. Μερικές από τις γραμμές είναι σύνολα της προηγούμενης πληρωμές έτσι υπάρχουν μερικά αντίγραφα που αναφέρονται εδώ. Εάν έχετε έναν σκληρό χρόνο κατανόηση αυτού του πίνακα (όπως είχα) επιτρέψτε μου να ξέρω στο τμήμα σχόλιο και θα κάνω το καλύτερό μου για να εξηγήσω.

Το σύννεφο σύμβαση εξόρυξης Bitcoin στην εξόρυξη Genesis είναι «ανοικτού τύπου», που σημαίνει ότι θα τρέξει μέχρι να σταματήσει να είναι κερδοφόρα. Αν ρίξετε μια ματιά στη σελίδα εξυπηρέτηση των πελατών τους, μπορείτε να βρείτε την ακριβή ορισμό γι 'αυτό:

Στην περίπτωση της σύμβασης να γίνει ασύμφορη (δηλαδή η πληρωμή δεν μπορεί να καλύψει την αμοιβή συντήρησης), η προκύπτουσα καθημερινή πληρωμή θα είναι μηδέν. Μετά από αυτό, η σύμβαση θα συνεχίσει να εξορύξουν για 60 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι θα αναλάβει τη φροντίδα του τέλους συντήρησης με την ελπίδα ότι το συμβόλαιό σας γίνεται και πάλι κερδοφόρα. Αυτό μπορεί να συμβεί αν η δυσκολία του δικτύου εξόρυξης μειώνει ή / και αύξηση των τιμών Bitcoin. Εάν η σύμβαση δεν θα επιστρέψει στην κερδοφορία σε αυτή την περίοδο θα πρέπει να τερματιστεί, διότι τα μηχανήματα εξόρυξης καταναλώνουν πόρους (ηλεκτρική ενέργεια, ψύξη, φιλοξενία, συντήρηση, κ.λπ.), τα οποία δεν μπορούν να πληρωθούν με δημιουργούνται πληρωμές τους.

IE η σύμβαση θα διαρκέσει για όσο διάστημα μπορεί να καλύψει τα έξοδα συντήρησης, που περιλαμβάνουν την ηλεκτρική ενέργεια, ψύξη, εργασίες συντήρησης και φιλοξενίας. Και νομίζω ότι αυτό είναι το πράγμα που οι περισσότεροι άνθρωποι χάνουν.

Δυσκολία Bitcoin υπήρξε υπερδιπλασιασμός η ίδια κάθε χρόνο για τα τελευταία 3 χρόνια περίπου. Στην πραγματικότητα, μεταξύ 2016 και 2017 θα τριπλασιαστεί. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε αγοράσει ένα συγκεκριμένο πακέτο αναμένει κάποια ανταμοιβή, σε ένα έτος ή έτσι θα πρέπει πιθανώς να πάρει οπουδήποτε μεταξύ 33% -50% της ανταμοιβής. Στην περίπτωσή μου θα είμαι κατά πάσα πιθανότητα να κάνει 0.00014BTC ανά ημέρα σε ένα χρόνο από τώρα.

Bitcoin ποσοστό δυσκολίας σε όλη 2014-2017

Έτσι προηγούμενο υπολογισμό μου πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να ανακτήσει την αρχική μου επένδυση είναι πραγματικά λάθος. Θα έπαιρνε πολύ περισσότερο από ένα χρόνο, και αυτό είναι μόνο για να σπάσει ακόμα. Υπάρχει μια δίκαιη ευκαιρία συμβόλαιό μου θα σταματήσουν να γίνει κερδοφόρα πριν κερδίσουν τα κέρδη, ή ότι τα κέρδη που κερδίζουν θα είναι πολύ ελάχιστη.

Φυσικά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχει η πιθανότητα ότι η τιμή Bitcoin θα εκραγούν κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο μηνών και στη συνέχεια θα είναι κερδοφόρο τρόπο πιο γρήγορα. Αν για παράδειγμα η τιμή ανεβαίνει μέχρι $ 10.000 θα είμαι σε θέση να πάρει την αρχική μου $ 170 σε λίγους μήνες έτσι δεν είναι;

Δεν είναι τόσο σίγουρος γι 'αυτό.

Εάν η τιμή ανεβαίνει το ίδιο κάνει και δυσκολία δεδομένου ότι περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν εξόρυξης. Αυτό σημαίνει ότι οι Bitcoins έχετε κάνει θα αξίζει περισσότερο, αλλά θα σας κάνει λιγότερο από αυτά. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που συνέβη το 2016 και γιατί η δυσκολία υπερτριπλασιάστηκε. Εδώ είναι η μεταβολή της τιμής vs δυσκολίες για τα τελευταία 3 χρόνια:

2014-2015 Bitcoin δυσκολία έναντι των τιμών

Bitcoin τιμή: κάτω 2.45x

Bitcoin δυσκολίας: έως 34x

2015-2016 Bitcoin δυσκολία έναντι των τιμών

Bitcoin τιμή: up 1.36x

Bitcoin δυσκολίας: έως 2.5x

2016-2017 Bitcoin δυσκολία έναντι των τιμών

Bitcoin τιμή: up 2.29x

Bitcoin δυσκολίας: up 3.05x

Όπως μπορείτε να δείτε η δυσκολία είναι πάντα ανεβαίνει, δεν έχει σημασία τι συμβαίνει με την τιμή. Και για τα τελευταία 3 χρόνια είναι ήδη συμβαίνει περισσότερο από ό, τι η ίδια η τιμή έχει.

Έτσι, θα πρέπει να εξορύξουν Bitcoins στο σπίτι αντ 'αυτού;

Αν εσείς ορυχείο στο σπίτι με τον ίδιο ρυθμό hash στη σημερινή δυσκολία που θα πρέπει να κάνει δύο φορές περισσότερο (σύμφωνα με το Bitcoin εξόρυξης υπολογιστή μας). Ωστόσο, θα πρέπει να πληρώνουν για το υλικό, ψύξης και συντήρησης για τον εαυτό σας. Έτσι δεν είναι ασφαλές να πούμε ότι η εξόρυξη στο σπίτι θα είναι κερδοφόρα, όπως καλά.

Στο παρελθόν έχω γράψει ένα πολύ λεπτομερές θέση που ασχολείται με Bitcoin εξόρυξης κερδοφορία. Για ας τώρα πούμε ότι αν δεν έχετε καμία πρόσβαση σε φθηνά συστήματα ηλεκτρισμού και ψύξης προτείνω να αποφύγει την εξόρυξη γενικά και μόλις αγοράσει νομίσματα αντ 'αυτού.

Ποιες είναι οι άλλοι χρήστες λένε;

Ως μέρος της έρευνάς μου για την αναθεώρηση αυτή προσπάθησα να βρω και πολλά σχόλια χρηστών όσο το δυνατόν για να πάρει διαφορετικές οπτικές γωνίες. Τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα θετικά σχόλια που βρήκα ήταν συνοδεύεται από τον κωδικό της Προσφοράς. Αξιολογήσεις κωδικό Promo είναι αμφίβολο κατά τη γνώμη μου, δεδομένου ότι η αναθεώρηση χρήστης παίρνει μια προμήθεια αν εγγραφείτε με τον κωδικό της Προσφοράς του, έτσι ώστε να έχουν κίνητρο να γράψω μια θετική αξιολόγηση.

Μία ενδιαφέρουσα ανασκόπηση ήταν από έναν τύπο που χρησιμοποιείται στην πραγματικότητα Γένεση Mining για να αγοράσει Ethereum. Αναφέρει ως εξής:

Αγόρασα ένα συμβόλαιο 1 έτος για 1mH / s εξόρυξης ETH. Έχω πληρωθεί 0.11BTC για αυτό (ισοδύναμο των 45 $ κατά το χρόνο). Σε ένα χρόνο, Genesis μου έδωσε πίσω 2.38ETH (ισοδύναμο των 69 $ σήμερα), οπότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχω κάνει ένα κέρδος. Αλλά θα ήταν λάθος !!! Αυτό είναι μόνο και μόνο επειδή η τιμή του ETH είναι υψηλή σήμερα (29 $ σε σχέση με πριν 12.5 $ ενός έτους).

Αν θα είχα κράτησε 0.11BTC μου, τώρα θα ήταν αξίζει 135 $.

Αν θα είχα αγοράσει ETH με την 0.11BTC τότε (θα είχα πάρει 3.66ETH, αυτό είναι 1.3ETH περισσότερο από ό, τι μου έδωσε πίσω), τώρα θα ήταν αξίζει 106 $.

Έτσι, ακόμη κι αν θα μπορούσε να γίνει μια καλύτερη συμφωνία με το να μην επενδύουν στη Γένεση Mining εξακολουθεί να πραγματοποιήσει κέρδος. Λάβετε υπόψη ότι τα κέρδη του ήταν με Ethereum εξόρυξης και όχι Bitcoin εξόρυξης. Σε αυτό το post θα επικεντρωθεί κυρίως στην εξόρυξη Bitcoin. Κάποια άλλα altcoins μπορεί να εξακολουθεί να είναι κερδοφόρα με τη δική μου, αλλά εγώ θα τους ελέγξει σε μια διαφορετική θέση.

Υπάρχουν επίσης αρκετές BitcoinTalk postsabout της εταιρείας. Φαίνεται ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι δεν μπορείτε να κάνετε ένα κέρδος με τις συμβάσεις τους, ωστόσο λίγες παροχή αποδεικτικών στοιχείων της πραγματικότητα προσπαθούν. Bittrust δείχνει κάποια θετικά reviewsbut εγώ θα σας αφήσει να κρίνει για τον εαυτό σας για τη νομιμότητά τους.

Γένεση Ορυχεία - Η κατώτατη γραμμή

Ολοκλήρωση κριτική μου για το Genesis Miningall που μπορώ να πω είναι αυτό - Η εταιρεία φαίνεται legit, αλλά αμφιβάλλω αν είναι μια καλή επένδυση. Φαίνεται σαν να ήταν πολύ καλύτερα χρησιμοποιώντας μόνο τα χρήματά μου για να αγοράσει Bitcoins αντί να το χρησιμοποιεί για τις συμβάσεις εξόρυξης σύννεφο. Εάν η τιμή Bitcoin ανεβαίνει - θα πρέπει να κάνει περισσότερα χρήματα, και αν πήγε προς τα κάτω, θα ήθελα να χάνει λιγότερο.

Το ένα πράγμα που πραγματικά με ενόχλησε όμως είναι ότι η Γένεση Mining δεν φαίνεται να μοιράζονται πολλές πληροφορίες σχετικά με την απόδοση των ορυχείων μου. Είχα εκτός από μια εταιρεία που είναι σοβαροί για να κερδίσετε χρήματα για τους επενδυτές τους να παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες όπως:

  • Σύννεφο υπολογιστών εξόρυξη
  • Δηλώσεις τέλος Υπηρεσία
  • Τα οποία μπλοκ εξορύσσεται και πόσο είχε κερδίσει σε κάθε μπλοκ (συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών των ορυχείων)

Θα μπορούσε κανείς να υποψιάζονται ότι αυτά τα κομμάτια των πληροφοριών δεν παρέχονται, προκειμένου να διατηρηθεί η αμφίβολη αποδοτικότητα των ορυχείων σύννεφο σκοτεινό. Αν έχετε επενδύσει στη Γένεση Ορυχεία σας καλώ να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη τους και να προσπαθήσουν να πάρουν απαντήσεις για το σκοπό αυτό (απαντούν γρήγορα από την εμπειρία μου).

Σε μια τελική σημείωση, αυτή η αναθεώρηση είναι για το Genesis Mining, αλλά νομίζω ότι ίσως να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τα χαρακτηριστικά του σε πιο legit εταιρείες εξόρυξης σύννεφο εκεί έξω. Οι όχι και τόσο legit εταιρείες εξόρυξης θα δείξει κατά πάσα πιθανότητα μεγαλύτερα κέρδη επειδή συνήθως κατέχουν σταματήσουν να πληρώνουν σε κάποιο σημείο.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η αναθεώρηση έγινε ειδικά για Bitcoins εξόρυξης, άλλα νομίσματα μπορεί να είναι ακόμα κερδοφόρα σε αυτά τα σχέδια εξόρυξης σύννεφο.


Post Tacocoin

Τα καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin του 2017 για τη Android Mobile Device σας

Post Tacocoin

Bitcoin Miner αναθεώρηση: Το AvalonMiner 721 (Avalon 7) - αξίζει τον κόπο?

Post Tacocoin

Οδηγός για αρχάριους για τις καλύτερες υπηρεσίες VPN το 2016

Post Tacocoin

Καλύτερες Υπηρεσίες Escrow Bitcoin

Post Tacocoin

Ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση Bitcoin>Εδώ είναι 6 νομίσματα για να εξετάσει

Post Tacocoin

Bitstamp αναθεώρηση: Είναι η φθηνότερη ανταλλαγή για την αγορά Bitcoin?

Post Tacocoin

Bitclub Network αναθεώρηση και ανάλυση

Post Tacocoin

Παρακάτω παρουσιάζονται τα βραβεία Winners για το καλύτερο πορτοφόλι υλικού Bitcoin του 2018

Post Tacocoin

Αναθεώρηση GDAX - Σύνθετη Ανταλλαγή Coinbase, Πόσο καλή είναι?

Post Tacocoin

2017 Best Bitcoin Desktop Wallets - 4 Πορτοφόλια που εξετάστηκαν (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Luno (πρώην BitX) Ανταλλαγή Bitcoin και Πορτοφόλι αναθεωρήθηκε

Post Tacocoin

Xcoins αναθεώρηση - είναι ένας τρόπος Legit της αγοράς Bitcoins?