Bitmain Antminer R4 αναθεώρηση - Δεν είναι βέβαιο ότι αξίζει τα χρήματά σας | Greek.Lamareschale.org

Bitmain Antminer R4 αναθεώρηση - Δεν είναι βέβαιο ότι αξίζει τα χρήματά σας

Bitmain Antminer R4 αναθεώρηση - Δεν είναι βέβαιο ότι αξίζει τα χρήματά σας

Πιθανώς ένα από τα πιο ερωτήσεις σχετικά με την εξόρυξη Bitcoin τα τελευταία χρόνια ήταν «Είναι εξόρυξης Bitcoin κερδοφόρα;» Στο 99% των περιπτώσεων η απάντηση είναι όχι, δεδομένου ότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ έντονος και για τη δική μου επικερδώς θα χρειαστείτε ένα ειδικό ASIC εξόρυξης εξέδρα. Ακριβώς έτσι θα πάρετε μια ιδέα για το τι μιλάω, την πιο αποτελεσματική ανθρακωρύχος σήμερα, η Antminer S9, το κόστος πάνω από $ το 2000 και κατά πάσα πιθανότητα θα σας πάρει το σπάσιμο ακόμη και μετά από 6-9 μήνες.

Ωστόσο, Bitmain, η κύρια (και σχεδόν αποκλειστική) κατασκευαστής του Bitcoin εξόρυξης εξέδρες ανακοίνωσε πρόσφατα την άφιξη του ανθρακωρύχου Antminer R4- Μια δημιουργήθηκε για Bitcoins εξόρυξης στο σπίτι. Τι σημαίνει αυτό ακριβώς;

Λοιπόν, για ένα, ο ανθρακωρύχος θα μπορούσε πιθανότατα να είναι φθηνότερα από ό, τι τα βιομηχανικά ανθρακωρύχους, όπως το S9. Η εταιρεία αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ότι θα πρέπει να κοστίζει 1000 δολάρια πριν από την αποστολή. Ωστόσο, από τότε, η σελίδα δεν εμφανίζεται πλέον στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Αύγουστος ενημέρωση 29: Ο ανθρακωρύχος είναι έξω και η τιμή έχει οριστεί στα 1395 δολάρια - αυτό είναι πολύ περισσότερο από την αρχική τιμή που πιθανότατα δημοσιεύτηκε κατά λάθος. Δείτε τη σελίδα του προϊόντος εδώ.

Η Miner R4 θα χρησιμοποιήσει επίσης ένα πολύ μοναδικό σύστημα ψύξης που θα κάνουν πολύ λιγότερο θορυβώδη. Ένα από τα κύρια θέματα της λειτουργίας ενός ανθρακωρύχου Bitcoin είναι ότι θερμαίνεται και είναι πολύ (πολύ) δυνατά (εδώ είναι ένα παράδειγμα). Bitmain χρησιμοποιεί μια νέα τεχνική ψύξης στο εσωτερικό του R4 - είναι εμπνευσμένο από σιωπηλή μονάδες κλιματισμού και δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές θορυβώδεις οπαδούς servers του υπολογιστή συνήθως έχουν. Το νέο ανεμιστήρα «πρέπει να επιτευχθεί μόνο ένα επίπεδο θορύβου 52 ντεσιμπέλ, περίπου τόσο δυνατό όσο μια συνομιλία στο σπίτι».

Η ημερομηνία έναρξης Antminer R4 ορίστηκε για τις 29 Αύγουστο (αύριο) στις 11μμ GMT +8 σύμφωνα με την ιστοσελίδα Bitmain είναι όμως η πραγματική σελίδα του προϊόντος, το οποίο ήταν διαθέσιμο πριν, δεν είναι πλέον προσβάσιμο.

Στις 26 Αυγούστου Bitmain δημοσίευσε το ακόλουθο μήνυμα στο φόρουμ Bitcointalk:

Αυτό σημαίνει ότι η τιμολόγηση και προδιαγραφές που φαίνεται σε αυτή τη θέση εξακολουθούν να θεωρούνται μόνο φήμες και θα πρέπει να επιβεβαιωθεί όταν το προϊόν είναι έξω.

Οι προδιαγραφές Antminer R4

Από ό, τι θα μπορούσε να συγκεντρώσει πριν από τη λήψη της σελίδας προς τα κάτω αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του ανθρακωρύχου:

- Miner Hash Rate: 8.6TH / s (Παραλλαγή του ± 5% αναμένεται)
- Μέγεθος προϊόντος: 515 χιλιοστά (L) x 100 (Π) x 222 χιλιοστά (H)

Ο ανθρακωρύχος θα απαιτεί επίσης ένα PSU (τροφοδοτικό) που κοστίζει 300 δολάρια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας (πριν από τη λήψη της προς τα κάτω). Το τροφοδοτικό θα έχει επίσης το ίδιο αθόρυβο σύστημα ψύξης, έτσι δεν θα κάνει πολύ θόρυβο.

Αύγουστος ενημέρωση 29: Το τροφοδοτικό θα κοστίσει 240 δολάρια ΗΠΑ και όχι 300 δολάρια, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Μπορείτε να δείτε τη σελίδα του προϊόντος εδώ.

Θα R4 Bitmain για να είναι κερδοφόρα;

Μπαίνοντας προδιαγραφές Bitmain του σε Bitcoin εξόρυξης υπολογιστή μας αποκαλύπτει ότι στα τρέχοντα επίπεδα δυσκολίας και Bitcoin τιμή θα πρέπει να είναι σε θέση να σπάσει ακόμα και μετά από 12 μήνες (περισσότερο ή λιγότερο). Πήρα υπόψη ορισμένες προεπιλεγμένες τιμές των $ 0,12 / KWh το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας και 2% τα τέλη πισίνα εξόρυξης. Φυσικά, αν έχετε πληρώσει περισσότερα / λιγότερα για την ηλεκτρική ενέργεια ή δραματικές αλλαγές θα συμβούν στην τιμή και δυσκολία τα αποτελέσματα αυτά μπορεί να αλλάξουν Bitcoin του. Λάβετε υπόψη ότι η τιμολόγηση για το R4 μπορεί να αλλάξει επίσης.

Αύγουστος ενημέρωση 29: Εξετάστε τη νέα τιμή του Antminer R4and το PSU (συνολικά 1635 USD) θα πάρει οπουδήποτε μεταξύ 16-18 μήνες για να σπάσει ακόμη και στην τρέχουσα τιμή Bitcoin και δυσκολία. Αν με κάποιο τρόπο καταφέρνουν να μειώσουν το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας σας, θα είστε σε θέση να σπάσει ακόμα και μετά από 12 μήνες.

Εν κατακλείδι δεν είμαι ακόμα σίγουρος το R4 είναι αξίζει το ρίσκο. Για αρχή, η τιμή της συσκευής είναι ακόμα άγνωστο, αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα αποκαλυφθεί μέσα σε 24 ώρες, όμως. Υποθέτοντας ότι η τιμή είναι όντως όπως διαφημίζεται πριν (1000 USD) Νομίζω ότι 16 μήνες για να σπάσει ακόμα και είναι μια πολύ επικίνδυνη επένδυση στην επιχείρηση εξόρυξης. Μπορείτε βασικά πρέπει να ελπίζουμε τιμή Bitcoin ανεβαίνει για να δικαιολογήσει αυτή την αγορά - συνήθως ανθρακωρύχοι καταστεί άνευ αντικειμένου μέσα σε 12 μήνες λόγω της αυξανόμενης δυσκολίας.

Για να μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα ενημέρωση σχετικά με την Bitmain Antminer R4 φροντίστε να ελέγξετε έξω το blog Bitmain του.


Post Tacocoin

Καλύτερες Υπηρεσίες Escrow Bitcoin

Post Tacocoin

Kraken αναθεώρηση - Είναι αυτό το Exchange Bitcoin Αξιόπιστο?

Post Tacocoin

MinerGate αναθεώρηση: Είναι μια Legit Λειτουργία εξόρυξης?

Post Tacocoin

Επισκόπηση του EToro Cryptofund: Επένδυση σε Bitcoin, Ethereum και πολλά άλλα

Post Tacocoin

Επισκόπηση Coinomi - Πορτοφόλι για πολλαπλές κρυπτοεπιχειρήσεις

Post Tacocoin

Αναθεώρηση bitseed - Πλήρης κόμβος Bitcoin Plug & Play

Post Tacocoin

Επισκόπηση Coinbase: 6 Το αμφιλεγόμενο ζήτημα που πρέπει να γνωρίζετε

Post Tacocoin

Gemini Bitcoin Exchange αναθεώρηση

Post Tacocoin

Το Bitcoin Trezor αναθεωρήθηκε - είναι ασφαλές?

Post Tacocoin

Bitstamp αναθεώρηση: Είναι η φθηνότερη ανταλλαγή για την αγορά Bitcoin?

Post Tacocoin

Τι είναι το πρωτόκολλο Zen>Ανάλυση ICO του Νοεμβρίου

Post Tacocoin

Τα καλύτερα διαφημιστικά δίκτυα Bitcoin ελέγχθηκαν