Bitcoin βρύση WordPress Plugin από 99Bitcoins | Greek.Lamareschale.org

Bitcoin βρύση WordPress Plugin από 99Bitcoins

Bitcoin βρύση WordPress Plugin από 99Bitcoins

Είναι επιτέλους εδώ! Η πρώτη plugin Bitcoin Βρύση WordPress. Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε τη δική σας βρύση Bitcoin σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Αυτή η σελίδα θα είναι ουσιαστικά η επίσημη τεκμηρίωση του plugin και θα εξηγήσει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε από την αρχή μέχρι το τέλος, για να ξεκινήσετε τη δική σας βρύση Bitcoin με το WordPress.

Λάβετε υπόψη ότι αυτό είναι ένα δωρεάν plugin και δεν έχω πολύ χρόνο για να το διατηρήσει, γι 'αυτό τόσο της διεπαφής χρήστη φαίνεται λίγο παράξενο και θα έχω περιορισμένο χρόνο για να απαντήσει σε αιτήματα υποστήριξης. Ωστόσο, θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να κρατήσει αυτό το plugin εργασίας και μέχρι σήμερα. Επίσης, θα χρησιμοποιήσω κυρίως εκπαιδευτικά βίντεο για να εξηγήσει σχετικά με την βρύση και να μην γράψει tutorials (είναι απλά πιο γρήγορα για μένα να τα δημιουργήσουν).

Αν δεν ξέρετε τι είναι μια βρύση Bitcoin είναι προτείνω ξεκινώντας με αυτόν τον postthat θα περιγράψει τα περισσότερα από ό, τι πρέπει να ξέρετε για το θέμα και πώς μπορείτε να κάνετε μια επιχείρηση από αυτό. Όταν φτάσετε στο τμήμα για το πώς να οικοδομήσουμε μια βρύση Bitcoin επανέλθουμε σε αυτήν τη σελίδα για να μάθετε το πιο εύκολο τρόπο από ό, τι περιγράφεται στην αρχική θέση.

Ας πιάσουμε την οικοδόμηση σας WordPress Bitcoin Βρύση:

1. Πάρτε ένα πάροχο φιλοξενίας και να εγκαταστήσετε το WordPress για το

Αυτό είναι το πολύ βασικά για το τι θα χρειαστείτε. Υποθέτω γνωρίζετε ήδη πώς να το κάνουμε αυτό, αν δεν το κάνετε τότε είμαι απόσπαση ενός βίντεο εδώ που εξηγεί πώς να ρυθμίσετε το WordPress. Κάθε πάροχος φιλοξενίας θα πρέπει να κάνει το κόλπο, εγώ προσωπικά χρήση Bluehostfor αυτά τα είδη των έργων. (Σύνδεσμος για Bluehost είναι μια σύνδεση θυγατρικών).

Αυτή η βρύση έχει πολλές επιλογές. Επειδή δεν έχω χρόνο για να τα γράψω δημιούργησα ένα βίντεο που εξηγεί όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τη βρύση.

 

Οι ελάχιστες απαιτήσεις για να πάρει το plugin λειτουργίας:

Σύμφωνα με την «γενική» καρτέλα

 • Εισάγετε τις πληρωμές σας και τις ρυθμίσεις του χρονοδιακόπτη
 • Εισάγετε τα κλειδιά σας SolveMedia API
 • Εισάγετε τις διευθύνσεις URL για τη σελίδα βρύση σας και να «ελέγξει τη διεύθυνση» σελίδα (στο κάτω μέρος του «γενικού» καρτέλα)
 • Το σύστημα διεύθυνσης URL συνδέσμου παραπομπής είναι το εξής: http://yourwebsite.com/?r=btc_address
 • Ρυθμίστε τον κανόνα νόμισμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε (δείτε Σεπτέμβριος 2017 ενημέρωση παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες)

Στην καρτέλα «πληρωμή»

 • Εισάγετε τα κλειδιά σας Fuacethub API

Στη σελίδα βρύση σας:

 • Εισάγετε τον σύντομο κωδικό βρύση (βεβαιωθείτε ότι το πλήκτρο ENTER έπειτα από κάθε άλλη ολιγοψήφιους)

5. Απαιτείται εγγραφή για την βρύση σας (προαιρετικό)

Ένας από τους καλύτερους τρόπους που έχω βρεθεί να καταπολεμήσει το spam είναι απαιτώντας από τους χρήστες να εγγραφούν στο site μου για να το χρησιμοποιήσετε. Αυτό αποτρέπει τα περισσότερα spammers και bots από το site. Χρησιμοποιώ μια πληρωμένη plugin που ονομάζεται «Αγαπημένα κράτος» που φροντίζει για τη δημιουργία αυτής της διαδικασίας εγγραφής. Αυτό δεν είναι απαραίτητη, αλλά εάν αισθάνεστε σαν να είστε πάρει πάρα πολλοί απατεώνες στο χώρο σας αξίζει να εξετάσουμε το θέμα.

6. Ρυθμίστε το δικό σας server για μικρές πληρωμές (προηγμένο, προαιρετικό)

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας αυτο-φιλοξενείται Bitcoin πορτοφόλι για να κάνει τις πληρωμές αντί Faucethub μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα πορτοφόλι Bitcoin σε ένα VPS (Virtual Private Server). Η όλη διαδικασία είναι τεκμηριωμένη herebut συνιστάται να το πράξει μόνο αν έχετε κάποιο τεχνικό υπόβαθρο. Λάβετε υπόψη ότι δεν θα είναι σε θέση να υποστηρίξει οποιαδήποτε ζητήματα εγκατάστασης για μια αυτο-φιλοξενείται πορτοφόλι.

Συστήνω ιδιαίτερα βλέποντας το βίντεο ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ αρχή μέχρι το τέλος για να καταλάβουμε πώς τη βρύση ΕΡΓΑ (ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ώστε να ξέρετε ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ).

Τώρα που είστε καλοί να πάτε προτείνω να επιστρέψει στην αρχική postand διαβάζοντας τα πάντα που δεν περιλαμβάνει τη σύσταση της βρύση - είναι ζωτικής σημασίας πληροφορίες.

Μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε:

  • Οι πληρωμές γίνονται μέσω Faucethub αλλά θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί «Εκτέλεση πληρωμής» για να στείλετε όλες τις διευθύνσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις για την καταβολή σε Faucethub.
  • Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας Faucethub χρηματοδοτείται ή διευθύνσεις δεν θα ουρά για πληρωμή.
  • Σιγουρευτείτε για να περιορίσει το λογαριασμό σας μόνο με τη διεύθυνση IP σας. Υπήρξαν πολλά προβλήματα στο παρελθόν και αυτό θα τους εμποδίσει κατά πάσα πιθανότητα. Μπορείτε να βρείτε τη διεύθυνση IP του διακομιστή σας εδώ.
  • Από προσωπική εμπειρία προτείνω να επιτρέπει σχόλια χρηστών για βρύση σας - είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να ξέρετε ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά.
  • Προς το παρόν τα μόνα δεδομένα που συγκεντρώνονται από αυτές τις βρύσες είναι πόσο δίνεται - αυτό είναι όλο. Δεν κωδικούς πρόσβασης, διευθύνσεις Bitcoin ή άλλες ευαίσθητες πληροφορίες που διαβιβάζονται. Ακριβώς μια σειρά από πόσα Satoshis έχουν ουρά για την πληρωμή κάθε φορά που κάνετε κλικ «κάνετε την πληρωμή».

Λήψη υποστήριξης / Συχνές Ερωτήσεις

Τα περισσότερα από τα προβλήματα βρύση σας μπορεί να λυθεί με τη χρήση των πιο συχνές ερωτήσεις που αναφέρονται παρακάτω. Εάν μπορείτε να βρείτε την απάντηση σε αυτά, μη διστάσετε να υποβάλετε ένα αίτημα υποστήριξης.

Δεν βλέπω το έντυπο βρύση για webpagePlease μου βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει σύντομο κωδικό του βρύση στην σελίδα, όπως φαίνεται στο βίντεο εγκατάστασης. Οι αριθμούς κλήσης που αναφέρονται στην ενότητα «υποστήριξη» κάτω από το «πώς να χρησιμοποιήσετε το» Παίρνω ένα σφάλμα 404 όταν ισχυρίζονται στην βρύση ή τον έλεγχο μια διεύθυνση balanceThis σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν ρυθμίσετε τις διευθύνσεις URL σωστά κάτω από το «γενικό» καρτέλα :

Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί «κάνετε την πληρωμή» θα πρέπει να δείτε την κίνηση υπόλοιπο από το «Απλήρωτα πάνω από το όριο» για να «Προγραμματισμένη ποσό πληρωμής»

Αυτό σημαίνει ότι η πληρωμή έχει προγραμματιστεί τώρα και στα επόμενα 20 λεπτά που θα σταλεί στο microwallet σας. Αν αυτό δεν συμβεί, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να εξετάσουμε:

 1. Η πληρωμή που έχει προγραμματιστεί είναι πολύ μικρό - συνήθως microwallets έχει όρια τα οποία δέχονται πληρωμές. Βεβαιωθείτε ότι η πληρωμή είναι τουλάχιστον 20.000 Satoshis
 2. Εάν χρησιμοποιείτε το API Faucethub που θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάθε χρήστης στην βρύση σας πρέπει να έχει μια Faucethub που συνδέονται με τη διεύθυνση τους, προκειμένου να πληρωθείτε. Έτσι, αν για παράδειγμα, έχετε 10 χρήστες βρύση και καμία από τις διευθύνσεις τους, είναι εγγεγραμμένοι Faucethub, η πληρωμή δεν θα περάσει.
 3. Μερικές φορές microwallets αδυνατούν να επεξεργαστεί την πληρωμή. Σε αυτή την περίπτωση απλά κάντε κλικ στο κουμπί «κάνετε την πληρωμή» και πάλι και να του δώσετε μια άλλη δοκιμή. Στις νεότερες εκδόσεις του plugin θα συνεχίσουμε να προσπαθήσουμε και να στείλετε την πληρωμή μέχρι να πάει κατευθείαν.
Έχω ένα πρόβλημα με το captcha για την ιστοσελίδα

Όλα τα θέματα captcha πρέπει να απευθύνονται στον πάροχο της επαλήθευσης όπως ακριβώς χρησιμοποιούν API τους για να δείξουν captcha τους στην ιστοσελίδα. Μερικές φορές, ότι εκδότη επαλήθευσης θα έχουν χρόνο διακοπής ή διακομιστή θέματα και το captcha δεν θα εμφανιστεί, αυτό δεν έχει να κάνει με το plugin.

Από τον Ιανουάριο του 2017, η plugin τώρα προσφέρει υποστήριξη για ένα μικρό ποσό των πληρωμών σας (0,5%). Για να ζητήσετε υποστήριξη, μεταβείτε στην καρτέλα «στήριξης» και πατήστε «υποστήριξη αιτήματος». Παρακαλούμε φροντίστε να προσθέσετε wp-admin και την πρόσβαση ftp, αν είναι δυνατόν. Αιτήματα υποστήριξης θα απαντήσει μέσα σε 36 ώρες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από την υποστήριξη για το πρόγραμμα, εάν δεν θέλετε να καταβάλει το τέλος. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει και δεν θα λάβετε αυτόματες ενημερώσεις plugin.

Σεπ 2017 ενημέρωση - υποστηρίζουμε τώρα πολλαπλά νομίσματα

Λάβαμε πολλά αιτήματα για την επέκταση του plugin για την υποστήριξη όχι μόνο Bitcoin, αλλά και άλλα νομίσματα και αυτό είναι ακριβώς ό, τι έχουμε εργαστεί για τις τελευταίες εβδομάδες. Έτσι, σήμερα βρύση μας WordPress plugin υποστηρίζει Litecoin και Dash, καθώς και Bitcoin.

 

Ενεργοποίηση διαφορετικά νομίσματα από την βρύση

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προς το παρόν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα νόμισμα για κάθε τόπο. Έτσι, δεν υπάρχει δυνατότητα να υποστηρίξει BTC και LTC στον ίδιο χώρο, για παράδειγμα. Αν θέλετε περισσότερα από ένα νόμισμα που θα χρειαστεί περισσότερο από ένα site. Στο μέλλον σχεδιάζουμε να προσθέσουμε υποστήριξη πολλαπλού στον ίδιο χώρο.

Στην καρτέλα «βρύση» έχετε μια καρτέλα που ονομάζεται «νομίσματα». Αυτό είναι όπου μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο βρύση σας θα πληρώσει. Λάβετε υπόψη το πρόσθετο βρύση μπορεί να υποστηρίξει μόνο ένα νόμισμα σε μια στιγμή.

Οι διαφορετικοί κανόνες πληρωμής είναι:

BTC

# 8211? Οι πληρωμές θα γίνονται σε σταθερά ποσά του Bitcoin

Παύλα

# 8211? Οι πληρωμές θα γίνονται σε σταθερά ποσά των Dash

LTC

# 8211? Οι πληρωμές θα γίνονται σε σταθερά ποσά των Litecoin

USD BTC

# 8211? Οι πληρωμές θα γίνονται σε σταθερά ποσά των δολαρίων και καταβάλλονται σε Bitcoin. Για παράδειγμα - μια απαιτήσεων των χρηστών και κερδίζει $ 0,05. Θα δείτε το ισοδύναμο του ποσού αυτού σε Bitcoin καταβάλλονται σε ομιλία του. Αυτό σας επιτρέπει να ορίσετε ένα σταθερό ποσό δολάρια για κάθε απαίτηση, ακόμη και αν η τιμή των αλλαγών Bitcoin.

USD Dash

Οι πληρωμές θα γίνονται σε σταθερά ποσά των δολαρίων και καταβάλλονται σε Dash.

USD LTC

Οι πληρωμές θα γίνονται σε σταθερά ποσά των δολαρίων και καταβάλλονται σε Litecoin.

Για κανόνα να γίνουν ενεργοί, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι κάνετε κλικ στο κουμπί «Επιλογή αυτόν τον κανόνα και αποθηκεύστε τις αλλαγές». Εάν μόνο κλικ «Αποθήκευση αλλαγών» ο κανόνας δεν θα ενεργοποιηθεί.

Αυτόματες πληρωμές

Προσθέσαμε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε αυτόματες πληρωμές, οπότε δεν χρειάζεται πλέον να πληρώσουν το χέρι από τους χρήστες σας. Για να ενεργοποιήσετε την αυτόματη πληρωμές πάει στο «Βρύση» - ενότητα «Γενικά» και επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στην επιλογή «Αυτόματη εκτέλεση πληρωμών με το cron τρέχει».

Μόλις το πλαίσιο είναι επιλεγμένο κάθε φορά που οι πίστες cron (κάθε 20 λεπτά) πληρωμές θα γίνονται αυτόματα Faucethub.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών θα πάμε για να προσθέσει νέες λειτουργίες στο πρόγραμμα όπως η υποστήριξη Bitcoin μετρητά, μικρό υποστήριξη url και περισσότερο.

Έκδοση ενημερώσεις:

24 Ιαν, 2018:
Fix έκδοσης, όταν πληρωμή δεν έχει προγραμματιστεί στην περίπτωση που οι χρήστες πρέπει να συνδεθούν διευθύνσεις τους

22 του Ιανουαρίου 2018:

= 2.4.1 =

Καλύτερη αναφορά σφάλματος σε περίπτωση Faucethub περιορισμό αιτήματος API

21 Γενάρη, 2018:

= 2.4.0 =

Νέο λογική της γενιάς πληρωμή νέα λογική της ουράς πληρωμής

5 Γενάρη του 2018:

= 2.3.1 =

Διόρθωση σφαλμάτων javascript σε περίπτωση όταν οι χρήστες χρειάζεται να συνδέσουν τις διευθύνσεις τους

1 Ιαν 2018:

= 2.3.0 =

Υποστήριξη ETH υποστήριξη Bitcaptcha

Εμφάνιση αριθμός που διεύθυνσης

Επιπλέον διαφήμιση στην αξίωση

Sticky Διεύθυνση για μη εγγεγραμμένους χρήστες

= 2.2.1 =

Καθορισμός θέμα, όταν ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του χρήστη χωρίς αξιώσεις εμφανίζει όλες τις διευθύνσεις και τις διευθύνσεις IP

Native σύστημα κλειδώματος DB, ενώ πληρωμής

16 Νοέμβρη 2017:

= 2.2.0 =
Συναλλαγές διευθύνσεις URL μεταστράφηκαν από blockr.io προς blockchain.info

Septmber 25 2017:

= 2.1.2 =
Διορθώθηκε το πρόβλημα με ψεύτικο χαρακτηριστικό κουμπιά

= 2.1.1 =
Από πληρωμή Bitcoind πορτοφόλι ξοδεύει ανεπιβεβαίωτες ισορροπία

Septemeber 24 2017:

= 2.1.0 =
Προστέθηκε υποστήριξη της coin-hive.com captcha

= 2.0.1 =
Προστέθηκε επιλογή για να καθορίσετε ρητή χρήση της Cloudflare

17 Σεπτεμβρίου 2017:

= 2.0 =

Υποστήριξη της DASH και LTC
απενεργοποίηση βρύση, ενώ την αναβάθμιση

24 του Απρίλη του 2017:

= 1.7.5 =
Αποθήκευση διαιτητή διεύθυνση cookies έτσι ώστε οι άνθρωποι μπορούν να περάσουν εγγραφής χωρίς να χάσει τις παραπομπές.

= 1.7.4 =
Ενημέρωση αιτήματα στατιστικά για την αποστολή δεδομένων στο τομέα αντί της διεύθυνσης IP.

= 1.7.3 =
Νέα διεύθυνση υποστήριξης

= 1.7.2 =
Καθορισμός db πρόθεμα

= 1.7.1 =
Καθορισμός υποβάλει καταμέτρηση στη σελίδα Απαιτήσεις

19 του Φλεβάρη, 2017:

= 1.7.0 =
* Μικρά βελτιώσεις

6 του Φεβρουαρίου 2017:

= 1.6.2 =
* Καθορισμός πρόβλημα με την ισορροπία ePay

5 Φλεβάρη, 2017:

= 1.6.1 =
* Βελτίωση μηνύματα καταγραφής πληρωμής

= 1.6.0 =
* Χειρισμός περισσότερα λάθη από την πλευρά ePay

= 1.5.5 =
* Αναδιάταξη πληρωμής για μια διεύθυνση σε περίπτωση βλάβης του δικτύου (epay.info θέμα)

= 1.5.4 =
* Βλέπετε το σφάλμα και σε περίπτωση που api πληρωμή απέτυχε με το μέρος τους

Έκδοση 1.5.3 (23 Ιανουαρίου 2017):
* Η προσθήκη επιπλέον πληροφοριών εντοπισμού σφαλμάτων, ενώ πληρωμής για την καλύτερη κατανόηση θέμα

Οι εκδόσεις 1.5.0 - 1.5.2 (22 Ιανουαρίου 2017):

= 1.5.2 =
* Καλύτερη υπολογισμού των τελών

= 1.5.1 =
* φορτίου Lazy της solvemedia captcha

= 1.5.0 =
* Η προσθήκη δυνατότητα να εξαιρεθούν από την υποστήριξη plugin

Έκδοση 1.4.5 - 1.4.8 (14 Ιανουαρίου 2017):

* Η προσθήκη πλοήγησης κορυφαίο επίπεδο

* Η προσθήκη πλοήγησης στο «Πώς να χρησιμοποιήσετε το» σελίδα

* Μετακίνηση Απαιτήσεις μετά Πληρωμές στην πλοήγηση

* Σημεία πλοήγησης Πληρωμές για πληρωμές αντί των αξιώσεων

Έκδοση 1.4.4 (12 Ιανουαρίου 2017):

* Καθορισμός χάσει μήνυμα στο αίτημα υποστήριξης
* Νέο σύντομο κωδικό 1218625476 Satoshi να εμφανιστεί καταβληθεί το ποσό των satoshis «NNN Satoshis»

Έκδοση 1.4.3 (6 Ιανουαρίου 2017):

* Εμφάνιση κλειδιά API στη σελίδα πορτοφόλι

Έκδοση 1.4.2 (6 Ιανουαρίου 2017):

* Απενεργοποίηση δυνατότητα να παραπέμψει τη δική σας διεύθυνση Bitcoin (διπλή υποστηρίζοντας)

έκδοση 1.4.1 (5 Ιανουαρίου 2017):

* Βελτίωση μήνυμα σφάλματος

έκδοση 1.4.0 (5 Ιανουαρίου 2017):

* Δυνατότητα να ορίσετε μεταφράσεις για frontend μέρος
* Καθορισμός θέμα, όταν τη σελίδα plugins εμφανίζει inforrect πληροφορίες σχετικά με αυτό το plugin

Έκδοση 1.3.11 (4 Ιανουαρίου 2017):

* Θέμα Στερέωση με την αποτυχία πληρωμή κατά τη χρήση faucethub.io

Έκδοση 1.3.10 (28 Δεκεμβρίου 2016):

* Η προσθήκη faucethub.io υποστήριξη
* Η προσθήκη phpinfo να «στείλει διάγνωσης»

Έκδοση 1.3.9 (8 Δεκεμβρίου 2016) - Διορθώσεις σφαλμάτων

Έκδοση 1.3.8 (8 Δεκεμβρίου 2016) - Διορθώσεις σφαλμάτων

Έκδοση 1.3.5 (23 Νοεμβρίου 2016) - Μπορείτε τώρα να ενημερώσετε το plugin μέσα από την περιοχή διαχειριστή WP

Έκδοση 1.3.4 (22 Νοεμβρίου 2016) - το ζήτημα ePay σταθερά, εμφανίζοντας πληροφορίες σχετικά με τις πληρωμές στη σελίδα αξιώσεις

Έκδοση 1.3.3 (13 Νοεμβρίου 2016) - DB ερώτημα bug fix

Έκδοση 1.3.2 (13 Νοεμβρίου 2016) - Καθορισμός υπολογισμό των απαιτήσεων

Έκδοση 1.3.1 (13 Νοεμβρίου 2016) - Μικρές αλλαγές κειμένου και ενημερωμένη σελίδα του προφίλ των χρηστών με την αρχαιότητα

Έκδοση 1.3.0 (12 Νοεμβρίου 2016) - Περιορίζεται εγγεγραμμένους χρήστες σε μία μόνο διεύθυνση, πρόσθεσε πληροφορίες αρχαιότητα στην καρτέλα αξιώσεις

Έκδοση 1.2.7 (8 Νοεμβρίου 2016) - Προστέθηκε epay.info ως επιλογή πληρωμής

Έκδοση 1.2.6 (4 Νοεμβρίου 2016) - Δυνατότητα να προσθέσετε μπόνους admin / κυρώσεις, αφαιρέστε διαιτητή πληροφορίες αν ορίστηκε καμία παραπομπή

Έκδοση 1.2.4 (31 Οκτ 2016) - Διορθώσεις σφαλμάτων, πρόσθεσε χρονόμετρο και ήχου

Έκδοση 1.2.3 (28 Οκτωβρίου 2016) - Διορθώσεις σφαλμάτων, σταθερό θέμα της εμφάνισης πληρωμές σε BTC αντί του Satoshi

Έκδοση 1.2.1 (21 Οκτωβρίου, 2016) - Διορθώσεις σφαλμάτων

Έκδοση 1.2.0 (21 Οκτωβρίου, 2016) - Προστέθηκε η λειτουργικότητα εγγεγραμμένος χρήστης, προστασία bot

Έκδοση 1.1.5 (20 Οκτωβρίου 2016) - Bugs σταθερό, συμβουλές διαχειριστή εργαλείο προστέθηκε

Έκδοση 1.1.4 (10 Οκτωβρίου 2016) - Bugs σταθερό

Έκδοση 1.1.3 (29 Σεπτεμβρίου 2016) - Σταθερό επιπλέον ζήτημα με τη διεύθυνση URL «διεύθυνση ελέγχου».

Έκδοση 1.1.2 (26 Σεπτεμβρίου 2016) - Διορθώθηκε το πρόβλημα με τη διεύθυνση URL «διεύθυνση ελέγχου», μπορεί να είναι επίσης μια δυναμική διεύθυνση URL.

Έκδοση 1.1.1 (12 Σεπτεμβρίου 2016) - Σταθερό SolveMedia θέμα, το plugin είναι πλέον συμβατό με php 5.2 και πάνω.


Post Tacocoin

Bitstamp αναθεώρηση: Είναι η φθηνότερη ανταλλαγή για την αγορά Bitcoin?

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot αναθεώρηση - αμερόληπτη, 100% πραγματικά δεδομένα

Post Tacocoin

Η Coinbase καταχράται τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα παραπομπής?

Post Tacocoin

Coinmama εναντίον Coinbase - αγοράζοντας Bitcoin αξίας $ 150 με την πιστωτική μου κάρτα

Post Tacocoin

Καλύτερες Υπηρεσίες Escrow Bitcoin

Post Tacocoin

Ledger Wallet αναθεωρημένο από 80 χρήστες Reddit (χωρίς κωδικό προσφοράς)

Post Tacocoin

Καλύτερη πορτοφόλι Bitcoin για το 2014 - Blockchain εναντίον MyCelium εναντίον Coinabse

Post Tacocoin

Το Bitcoin Trezor αναθεωρήθηκε - είναι ασφαλές?

Post Tacocoin

Μεταβλητά εναντίον ShapeShift - Οι ανταλλαγές Instant Cryptocurrency

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 αναθεώρηση - Δεν είναι βέβαιο ότι αξίζει τα χρήματά σας

Post Tacocoin

Επισκόπηση του EToro Cryptofund: Επένδυση σε Bitcoin, Ethereum και πολλά άλλα

Post Tacocoin

Δεκέμβριος ICO Ανάλυση - NAGA αναθεώρηση