Antrouter R1 αναθεώρηση - Ασύρματο Miner του Antminer | Greek.Lamareschale.org

Antrouter R1 αναθεώρηση - Ασύρματο Miner του Antminer

Antrouter R1 αναθεώρηση - Ασύρματο Miner του Antminer

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα προϊόντα που κατασκευάζονται από Bitmain (ο μεγαλύτερος Bitcoin εξόρυξης hardwaresupplier σήμερα) είναι η Antrouter R1. Το προϊόν έχει 2 βασικές λειτουργίες:

  1. Είναι απλά τις καθημερινές σας δρομολογητή Internet - στροφή ενσύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ σε ασύρματη σύνδεση.
  2. Είναι ένας ανθρακωρύχος Bitcoin που σας επιτρέπει να ανταγωνίζονται μεταξύ τους για την πιθανότητα Bitcoins εξόρυξης.

Η συσκευή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως φορτιστής USB υψηλής ταχύτητας - Χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB, συνδέστε την κινητή συσκευή σας με το R1 να το φορτίσετε. Τα τηλέφωνα Android, iPhone και ταμπλέτες υποστηρίζονται.

Αλλά προτού να το πιρούνι πάνω από $ 39 έως Bitmain (ναυτιλία δεν περιλαμβάνεται) και να αρχίσει την εξόρυξη Bitcoins, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πόσο λεπτή πιθανότητές σας είναι πραγματικά δικό μου Bitcoins με την Antrouter. Ας ξεκινήσουμε με τις τεχνικές προδιαγραφές:

Πρόσοψη Συνδέστε το καλώδιο ethernet και να συνδεθείτε στο σύστημα διαχείρισης.
Λειτουργία Solo Bitcoin Mining Λειτουργία AntPool (αναγκαστική)

Όπως μπορείτε να δείτε το Antrouter έχει ένα ποσοστό κατακερματισμού των 5.5GH / s. Απλά για λόγους σύγκρισης, η πιο αποτελεσματική ανθρακωρύχος σήμερα ότι θα σπάσει πιθανώς ακόμη και μέσα σε 12 μήνες, η Antminer S9, έχει ένα ποσοστό κατακερματισμού των 14 Θ / s. Αυτό είναι περισσότερο από 2500 φορές περισσότερο από το Antrouter R1.

Επιπλέον, όταν η εξόρυξη με την Antrouter κάνεις αυτό που ονομάζεται «Solo Ορυχεία» - αυτό σημαίνει ότι δεν είστε που ενώνει μια ομάδα ανθρακωρύχος και να πάρει ανταμείβονται για το μερίδιό σας από την εργασία. Αν αυτή ήταν η περίπτωση που θα κάνετε περίπου 10 λεπτά κάθε μήνα από τη στιγμή που δεν είσαι συμβάλλουν τόσο πολύ (που υπολογίζεται μέσω Bitcoin εξόρυξης υπολ μας).

Αντ 'αυτού, προσπαθείτε να εξορύξουν για τη δική σας, προσπαθώντας να λύσει ένα εξαιρετικά πολύπλοκο μαθηματικό πρόβλημα με ένα πολύ αδύναμο υπολογιστή. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα ότι θα καταφέρουμε να το κάνουμε αυτό και να ανταμείβονται 12,5 Bitcoins, αλλά είναι ακόμα μικρότερη από την πιθανότητα να κερδίσει το λαχείο.

Έχοντας πει όλα αυτά, εξακολουθώ να πιστεύω η ιδέα είναι ελκυστική. Θέλω να πω, δεν κοστίζει πολλά για να αγοράσουν τη συσκευή, εξακολουθεί να έχει τη δική κύρια λειτουργία του ως router, και φανταστείτε τι μια ιστορία που θα έχετε αν πραγματικά καταφέρετε να ορυχείο Bitcoins με αυτό από καθαρή τύχη.

Ρύθμιση του Antrouter R1 παίρνει ένα κομμάτι της διαμόρφωσης την πρώτη φορά. Ωστόσο, αυτός ο οδηγός είναι αρκετά thouroughand θα περάσει εύκολα. Η Antrouter R1 δεν είναι ένα νέο προϊόν, εισήχθη για πρώτη φορά στην αγορά στα τέλη του 2015 (βλέπε το αρχικό νήμα Bitcointalk εδώ). Κατά την περιήγηση μέσα από τις αξιολογήσεις των χρηστών διαπίστωσα ότι οι δύο κύριοι χρήστες παράπονα είχαν οι εξής:

  • Τα έξοδα αποστολής κάνουν αυτό το προϊόν πολύ πιο ακριβά από ό, τι την δηλωμένη τιμή. Όταν έρθει σε επαφή, Bitmain δήλωσαν ότι έχουν μια νέα μέθοδο αποστολής (4px) που μειώνει το κόστος της ναυτιλίας κατά περισσότερο από 70% σε ορισμένες χώρες σε σύγκριση με τακτικά δρομολόγια σαφή ναυτιλία. Η Antrouter R1 πωλείται επίσης σε Newegg.com στην τιμή των $ 49 και η ναυτιλία είναι από τις ΗΠΑ. Αυτή η τιμή είναι μόνο $ 10 παραπάνω την τιμή στην ιστοσελίδα της, η οποία δεν περιλαμβάνει τη διεθνή έξοδα αποστολής.
  • Μερικοί χρήστες που αγόρασαν το προϊόν με Amazon ισχυρίζονται ότι έχουν λάβει ένα ελαττωματικό προϊόν. Ωστόσο, τα περισσότερα σχόλια είναι θετικά.

Η ετυμηγορία - είναι η αξία Antrouter R1 χρήματά σας;

Αν ψάχνετε για να πάρετε την αξία των χρημάτων σας μείνει μακριά από αυτή τη συσκευή. Θα κοστίσει λίγο περισσότερο από ό, τι ένα απλό router του δικτύου και οι πιθανότητες είναι ότι ποτέ δεν θα φέρει οποιαδήποτε κέρδη. Ωστόσο, εάν αισθάνεστε τυχεροί και θέλετε να αγοράσετε ένα φτηνό εισιτήριο ζωή λαχειοφόρο αγορά με την εξόρυξη κλήρωση Bitcoin αυτό φαίνεται σαν μια καλή συμφωνία. Προσωπικά πιστεύω ότι η ιδέα είναι αρκετά δροσερό, ακόμη και αν δεν καταλήγουν εξόρυξης τυχόν νομίσματα...


Post Tacocoin

KeepKey εναντίον του TREZOR - Αναθεώρηση πορτοφολιού υλικού Bitcoin

Post Tacocoin

Luno (πρώην BitX) Ανταλλαγή Bitcoin και Πορτοφόλι αναθεωρήθηκε

Post Tacocoin

Τι είναι το πρωτόκολλο Zen>Ανάλυση ICO του Νοεμβρίου

Post Tacocoin

Η επένδυσή μου στο BTCJam μόλις έπεσε

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot αναθεώρηση - αμερόληπτη, 100% πραγματικά δεδομένα

Post Tacocoin

Οδηγός για αρχάριους για τις καλύτερες υπηρεσίες VPN το 2016

Post Tacocoin

Αναθεώρηση bitseed - Πλήρης κόμβος Bitcoin Plug & Play

Post Tacocoin

Από το TREZOR στο LastPASS: Οι καλύτεροι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης 2017

Post Tacocoin

Αναθεώρηση Bitfinex: Μεγαλύτερο Ανταλλαγή ανά Όγκο στον κόσμο

Post Tacocoin

Αναθεώρηση: Ευέλικτη κατά των τοπικών Bitcoins

Post Tacocoin

Δώστε το δώρο του Bitcoin για τα Χριστούγεννα - Ιδέες δώρων Bitcoin

Post Tacocoin

Αναθεώρηση GreenAddress.it