Antminer S9 αναθεώρηση - 6 πράγματα που πρέπει να ξέρετε Πριν αγοράσετε | Greek.Lamareschale.org

Antminer S9 αναθεώρηση - 6 πράγματα που πρέπει να ξέρετε Πριν αγοράσετε

Antminer S9 αναθεώρηση - 6 πράγματα που πρέπει να ξέρετε Πριν αγοράσετε

Με την ολοένα αυξανόμενη δυσκολία στο δικό μου bitcoins γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κάνει πραγματικότητα ένα κέρδος ως ανθρακωρύχος Bitcoin. Ωστόσο, δεν είναι πολύ καιρό πριν το πιο ισχυρό και αποτελεσματικό ανθρακωρύχος μέχρι σήμερα εισήχθη - το S9 Antminer.

Η Antminer S9 φαίνεται να είναι μόνο Bitcoin Miner ακόμη σε θέση να δημιουργήσει μια κάπως θετική απόδοση της επένδυσης στο σημερινό περιβάλλον. Πολλά σχόλια επαινέσω το προϊόν, ενώ άλλοι έχουν τις αμφιβολίες τους. Γι 'αυτό και αποφάσισα να συνοψίσω όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα σε μια απλή επανεξέταση - εδώ είναι, πριν να...

6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν την αγορά ενός Antminer S9

1. Η Antminer S9 το πιο ισχυρό ανθρακωρύχος που διατίθενται στην αγορά

Η Antminer S9 έχει ρυθμό hash των 12.93TH / s - + 7% (και όχι 14 TH / s όπως διαφημίζεται μερικές φορές), πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να δημιουργήσει περίπου 0,5 Bitcoins κάθε μήνα. Αυτό είναι, φυσικά, μόνο τα έσοδα και δεν λαμβάνει υπόψη την ηλεκτρική ενέργεια, αμοιβές πισίνα ορυχεία, ή έξοδα υλικού. Έτρεξα οι αριθμοί κατά 3 διαφορετικές εξόρυξης Bitcoin calculatorsand όλα δείχνουν το ίδιο αποτέλεσμα. Περίπου $ 330 Α μήνα καθαρά έσοδα (σε σημερινή ισοτιμία αυτή ισούται με περίπου 0,5 BTC).

Η Antminer S9 είναι επίσης η πιο αποτελεσματική ανθρακωρύχος στην αγορά. Αυτό σημαίνει ότι σπαταλά το ελάχιστο ποσό ενέργειας από όλες τις άλλες ανθρακωρύχους εκεί έξω. Αν προσθέσετε υπόψη το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς θα δημιουργήσει ένα λίγο μικρότερο από αυτό - γύρω από 0.33BTC.

2. Η Antminer S9 είναι το πιο ακριβό ανθρακωρύχος στην αγορά

Η τιμή του Antmier S9 ποικίλλει πολύ. Στο χώρο του ξενοδοχείου Bitmain μπορείτε να το αγοράσετε για $ 2400. Στο Amazon μπορείτε να το βρείτε για τόσο λίγα όπως $ 2700 και για eBayyou μπορεί να το πάρει για τόσο λίγα όπως $ 2000 (οπότε αυτό είναι ίσως το καλύτερο μέρος για να δούμε).

Αυτό είναι το πιο ακριβό ανθρακωρύχος στην αγορά σήμερα, διότι προηγμένες δυνατότητες εξόρυξης του. Για να σπάσει ακόμη και με την επένδυσή σας θα πρέπει να εξορύξουν για τη λήψη περίπου 10 μήνες υπόψη το μέσο κόστος ηλεκτρικής ενέργειας των $ 0,1 μg / KW. 10 μήνες είναι μεγάλο χρονικό διάστημα στο Bitcoin σύμπαν και πολλά μπορούν να αλλάξουν - εξόρυξη δυσκολία μπορεί να αυξηθεί, συναλλαγματική ισοτιμία θα κυμανθεί και όλα αυτά να είναι δύσκολο να προβλεφθεί πόσο καιρό θα πάρει πραγματικά να σπάσει ακόμη και σε αυτή την επένδυση.

3. Χρειάζεται ένα επιπλέον τροφοδοτικό για να τρέξει το Antminer S9

Το S9 Antminer δεν μπορεί απλά να συνδεθεί σε τοίχο, χρειάζεται ένα PSU (τροφοδοτικό). Έτσι, κάθε φορά που αγοράζετε ένα Antminer να έχετε κατά νου ότι θα χρειαστεί να περάσουν και επιπλέον $ 150 επάνω ένα PSU. Bitmain (κατασκευαστή Antminer του) συνιστά τη χρήση APW3-12-1600-Β2 που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα τους, στην Amazon ή σε σημεία διαφορετική τιμή eBayat επίσης.

Εδώ είναι πώς να ρυθμίσετε το ανθρακωρύχος με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος (παρατηρήστε πόσο δυνατά ο ανθρακωρύχος παίρνει τη στιγμή που θα λειτουργεί):

Εάν είστε ιδιοκτήτης ενός PSU από ένα παλιό ανθρακωρύχος Bitcoin μπορεί να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσει και αυτό. Για παράδειγμα, η ΕΒΓΑ σουπερνόβα 1300 Watt GPU PSU θα πρέπει επίσης να συνεργαστεί με αυτό το ανθρακωρύχος. Ωστόσο, αν δεν έχετε ήδη ένα συμβατό τροφοδοτικό κατά πάσα πιθανότητα θα είναι καλύτερα να αγοράσει μόνο το APW3-12-1600-B2 και να το προσθέσετε στην αρχική σας κόστος επένδυσης. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κοστίσει πολύ περισσότερο από ό, τι οποιοδήποτε άλλο παλιό PSU μπορείτε να βρείτε.

4. Μπορεί να θέλετε να εξετάσει το ενδεχόμενο να πάρει ένα μάτσο S7S αντί για ένα Antminer S9

Βλέποντας όπως οι περισσότεροι άνθρωποι πιθανότατα θα σπεύσει να αγοράσει το νέο Antminer S9 μπορεί να θέλετε να εξετάσει το ενδεχόμενο να πάρει το παλαιότερο μοντέλο (Antminer S7) σε μειωμένη τιμή λόγω της χαμηλότερης ζήτησης. Η Antminer S7 έχει περίπου 33% της ισχύος κατακερματισμού του S9 (τρέχει σε 4.73 Θ / s) αλλά αν έχετε αγοράσει 3 χρησιμοποιηθούν αυτά κατά πάσα πιθανότητα θα κοστίσει λιγότερο. Εδώ είναι ό, τι ένα έμπειρο ανθρακωρύχος είχε να πει για το S9 Antminer:

Η συνολική βαθμολογία μου είναι 3,5 δεδομένου ότι αυτά δεν αξίζουν 4. Αυτές είναι μεγάλες ανθρακωρύχοι που μπορεί να αντικαταστήσει περίπου 3 S7S. Ωστόσο, ο ανθρακωρύχος παίρνει πάρα πολύ ζεστό κατά τη διάρκεια των S7S. Μπορώ εύκολα να τρέξει 5 S7S μου στο γκαράζ μου στη Φλόριντα σε 55% (το οποίο έχω να γιατί οποιαδήποτε υψηλότερα και να κάνουν ένα δυνατό θόρυβο χλιμίντρισμα), ενώ αυτά διατηρούνται σε 100% και ακόμα να πάρετε πάρα πολύ καυτό. Μπορώ εύκολα να κρατήσει αυτά σε 100% χωρίς χλιμίντρισμα θέμα του θορύβου και είναι πιο ήσυχο από ό, τι το S7. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις s9s τότε θα πρέπει να είναι σε πολύ καλύτερη ελεγχόμενο περιβάλλον (η οποία θα πρέπει να καταλήξει σε), εάν θέλετε να διατηρήσετε αυτές διαρκούν περισσότερο.

Αν το κάνετε ακολουθήσουμε αυτό το μονοπάτι κι αν είναι σημαντικό να υπολογίσει εκ νέου την κερδοφορία και η S7 Antminer είναι λιγότερη ενέργεια αποδοτική από ό, τι το S9. Εδώ είναι ένα πλήρες σύγκριση του υλικού εξόρυξης Bitcoin διαθέσιμη.

5. Δεν είναι όλα τα s9s Antminer ίσοι

Bitmain παραδίδει ανθρακωρύχων τους Bitcoin σε παρτίδες. Κάθε παρτίδα είναι διαφορετικό από το άλλο και επίσης έχει ένα διαφορετικό ποσοστό κατακερματισμού. Έτσι είναι πολύ πιθανό ότι θα βρείτε τον εαυτό σας αγοράζοντας ένα S9 Antminer που έχει ένα ποσοστό κατακερματισμού του μόνο 11,85 TH / s και να μην 12.93 Θ / s. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις προδιαγραφές της ακριβούς ανθρακωρύχος που ψάχνετε σε πριν από την αγορά.

Για παράδειγμα, η σημερινή παρτίδα Antminer s9s που διατίθενται από Bitmain είναι μόνο 11.85TH / s, τα πιο ισχυρά μοντέλα sold out. Ωστόσο, για eBayyou μπορεί ακόμα να βρει ανθρώπους που πωλούν το παλαιότερο πιο ισχυρό μοντέλο. Λάβετε υπόψη ότι η 11.85TH / s μοντέλα και τιμές χαμηλότερες από ό, τι μεγαλύτερο αδελφό τους, έτσι δεν είναι σαν να είστε πάρει εξαπατάται ή οτιδήποτε αγοράζοντας αυτό το μοντέλο.

Η κατώτατη γραμμή - φροντίστε να γνωρίζουν τις ακριβείς προδιαγραφές του ανθρακωρύχου που αγοράζετε. Με αυτό τον τρόπο θα ξέρετε να υπολογίσει την ακριβή απόδοση της επένδυσης και πότε θα σπάσει ακόμη.

6. Μπορείτε να πάρετε μια εγγύηση 90 ημερών για ανθρακωρύχος σας (αν αγοράσει από Bitmain)

Bitmain παρέχουν στους πελάτες τους με μια εγγύηση 90 ημερών, ωστόσο, ότι η εγγύηση έρχεται με περιορισμούς. Για παράδειγμα, η εγγύηση δεν θα ισχύει αν overclock το ανθρακωρύχος (τρέχει με μεγαλύτερη ταχύτητα από ό, τι είχε σχεδιαστεί για να τρέξει). Επίσης, αν χρησιμοποιείτε μια ακατάλληλη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ή τη δημιουργία περιβαλλοντικών ζημιών σε ανθρακωρύχος σας, δεν θα είναι επιλέξιμες για την εγγύηση (π.χ. Αστραπή, τη διάβρωση λόγω υγρό περιβάλλον). Μερικοί πωλητές eBay θα σας προμηθεύσει επίσης με μια εγγύηση οπότε φροντίστε να διαβάσετε τις λεπτομέρειες για κάθε λίστα προσεκτικοί.

Η κατώτατη γραμμή - είναι η Antminer S9 αξίζει τον κόπο;

Αν σας ενδιαφέρει να μπουν στην εξόρυξη Bitcoin συνέχεια το S9 Antminer είναι ίσως η μόνη λογική λύση. Ωστόσο, η απάντηση στο ερώτημα «είναι η Antminer S9 αξίζει τον κόπο;» είναι εντελώς προσωπική. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως:

  • Πόσα χρήματα θα έχουν στη διάθεσή τους για να δαπανήσουν για την εξόρυξη Bitcoin
  • Πού ζείτε (δηλαδή το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας, το κόστος ψύξης)
  • Πόσο πιστεύετε τιμή Bitcoin θα αυξηθεί στο μέλλον

Επίσης, υπάρχει πάντα το ζήτημα της αυξανόμενης δυσκολίας και πόσος χρόνος θα περάσει μέχρι το S9 Antminer καθίσταται άνευ αντικειμένου (συνήθως αυτό συμβαίνει μέσα σε 8-12 μήνες). Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με τη Antminer μπορείτε να επιστρατεύσει πάντα τη βοήθεια των άλλων Bitcoiners στην επίσημη νήμα για Bitcointalk. Καλή εξόρυξης!

Κάντε κλικ εδώ για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για το Antminer S9


Post Tacocoin

Δώστε το δώρο του Bitcoin για τα Χριστούγεννα - Ιδέες δώρων Bitcoin

Post Tacocoin

Ποιο είναι το καλύτερο πορτοφόλι γραφείου Bitcoin?

Post Tacocoin

Bitcoin εναντίον Ethereum: Σύγκριση Cryptocurrency

Post Tacocoin

Antminer T9 εναντίον του Antminer S9 - Ποιος είναι ο καλύτερος Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

BitMEX αναθεώρηση - Είναι ένα χρηματιστήριο ανταλλαγής νομισμάτων Bitcoin Legit?

Post Tacocoin

Xcoins αναθεώρηση - είναι ένας τρόπος Legit της αγοράς Bitcoins?

Post Tacocoin

Τα καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin του 2017 για τη Android Mobile Device σας

Post Tacocoin

Αναθεώρηση ρομπότ BTC - είναι απάτη>Πραγματικά αποτελέσματα από χρήστες bitcointalk

Post Tacocoin

Coinbase εναντίον Btc-e εναντίον BitStamp - Πού πρέπει να αγοράσετε Bitcoins?

Post Tacocoin

Virwox αναθεώρηση: Είναι Legit ή μια απάτη?

Post Tacocoin

TREZOR ενάντια στο LEDGER - Επανεξέταση των πορτοφολιών για τα χέρια

Post Tacocoin

Το Bitcoin Trezor αναθεωρήθηκε - είναι ασφαλές?