Το καλύτερο υλικό εξόρυξης Litecoin - ανασκόπηση Antminer L3 Scrypt Miner | Greek.Lamareschale.org

Το καλύτερο υλικό εξόρυξης Litecoin - ανασκόπηση Antminer L3 Scrypt Miner

Το καλύτερο υλικό εξόρυξης Litecoin - ανασκόπηση Antminer L3 Scrypt Miner

Είναι Bitmain (σε) διάσημη στο Bitcoin κόσμο, όχι μόνο για την παραγωγή των ταχύτερη διαθέσιμη ανθρακωρύχους ASIC, αλλά για AsicBoostand Antbleedscandals τους. Με την ισχυρή ανθρακωρύχος L3 Scrypt, Bitmain έχουν επεκταθεί σε ορυχεία Litecoin. Για άλλη μια φορά, τα προϊόντα τους παρέχουν τις πιο κατακερματισμού για τα μετρητά σας... Αλλά, όπως η L3 γρήγορα sold out στο κατάστημα Bitmain του, θα πρέπει να προσπαθήσετε να το αγοράσει κάπου αλλού ή να επιλέξουν, αντί για βελτιωμένο μοντέλο Bitmain του, το L3 +;


Ένα σπάνιο L3, που πωλούνται στο eBay. Σημειώστε το σχεδιασμό μίας ανεμιστήρα και εκτίθενται πίνακες. Ζυγίζει 2.5 κιλά.

Και οι δύο τύποι L3 χρησιμοποιούν τις ίδιες μάρκες BM1485? μόνο ο αριθμός τους διαφέρει. Η Antminer L3 + είναι ουσιαστικά ένα L3 με διπλάσιο ρυθμό κατατεμαχισμού και δύο φορές την κλήρωση δύναμη. Παρ 'όλα αυτά, να αποφασίσει σχετικά με το σωστό μοντέλο και την αγορά από τη δεξιά πωλητή εξακολουθεί να είναι μια πολύ σκληρή κλήση!

Αν σας ενδιαφέρει σοβαρά εξόρυξης Scrypt, αυτή η αναθεώρηση έχει ως στόχο να σας δώσει αρκετές πληροφορίες για να καταλήξει σε τεκμηριωμένη απόφαση μεταξύ των διαφόρων L3 (+) επιλογές.


Η διπλή-ανεμιστήρα L3 + φαίνεται πραγματικά παρόμοια με την εξόρυξη SHA256 S9, αλλά είναι περίπου 1 κιλό βαρύτερο.

5 σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν από την επιλογή ενός L3

Η Antminer L3 έχει ένα ανταγωνιστικό Hashrate

Hashrate Το L3 είναι ένα εντυπωσιακό ~ 255 ΜΗ / s. Το ποσοστό αυτό ξεπεραστεί από την ~ 504 MH / s της L3 + και το ~ 280 MH / s των Α4 Dominator από Innosilicon.

Πρώτες hashrate δεν λέει όλη την αλήθεια όμως. Είτε θέλετε να πάτε για μια L3 ή L3 +, θα έχετε μια μεγάλη απόδοση σε σχέση με άλλες ανθρακωρύχους, όπως Α4, ΧΕΝ Τιτάν ή τυχόν άλλες ανθρακωρύχους GPU. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να κάνει σημαντικά κέρδη - τουλάχιστον μέχρι μοντέλα L3 γίνει ευρέως κατανεμημένη... Φυσικά, η κερδοφορία εξαρτάται επίσης από να πάρει το L3 σε καλή τιμή!

Σύμφωνα με την εξόρυξη υπολογιστή, σε τρέχουσες τιμές και τη δυσκολία Litecoin και υποθέτοντας μια βάση 10c ανά kWh για το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας, η L3 θα παράγει: 3,5 LTC, αξίας $ 165 την εβδομάδα!

Σε ένα χρόνο, η L3 θα μπορούσε να κάνει όσο το 183 LTC, ή $ 8641 - αν και την επίτευξη αυτών των δηλώσεων είναι απίθανο, όπως δυσκολία Litecoin θα αυξηθεί σίγουρα το πιο από αυτά τα προϊόντα χτυπήσει την αγορά.

Η Antminer L3 Καταναλώνει λίγη ηλεκτρική ενέργεια

Εργασία από τους παραπάνω υπολογισμούς, η κατανάλωση ενέργειας Antminer L3'smodest 400W πρέπει να ανέρχεται σε μόλις 10% των κερδών σας - $ 16.80 πάνω από μία εβδομάδα και $ 876 πάνω από ένα χρόνο.

Συγκρίνοντας το L3 στο Α4 Dominator, είναι σαφές ότι η L3 είναι σχεδόν δύο φορές πιο αποτελεσματική. Ότι το Α4 καίει περίπου ~ 1000W για να επιτευχθεί 280MH / s, η L3 καταφέρνει να πάρει σχεδόν την ίδια hashrate από μόνο ~ 400W. Την πάροδο του χρόνου, μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα του L3 του (1.6 J / ΜΗ) θα έχει ως αποτέλεσμα ένα συνεχώς αυξανόμενο διαφορικό κέρδος.

Σύμφωνα με Litecoin δημιουργός, ο Τσάρλι Λι, η L3 είναι 2.5x φορές τόσο αποτελεσματική όσο το Α4:

Το L3 + καταναλώνει περίπου 800W για να πάρετε ~ 500 ΜΗ / s? διπλασιάσει τη δύναμη για διπλή hashrate. Αυτό σημαίνει ότι από την άποψη της καθαρής απόδοσης, υπάρχει πολύ λίγη για να επιλέξετε ανάμεσα σε μια L3 και L3 +.

Σημείωση: το L3 κάνει notcome με ένα PSU. Είναι συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα καλό, ηλεκτρικά αποδοτικό τροφοδοτικό (PSU) για τη λειτουργία ενός L3. Το τροφοδοτικό πρέπει να έχει και πέντε υποδοχές 6-pin και θα πρέπει να έχουν άφθονο πλεονάζουσα παραγωγική ικανότητα? μεταξύ 600W έως 750W συνιστάται. Απόδοση εξαρτάται επίσης από την απόδοση PSU.

Antminer L3s είναι Φως

Ζυγίζοντας μέσα σε μόνο 2,5 kg (ή 3 kg συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας του), το L3 είναι ένας πολύ ελαφρύτερο από το Α4 Dominator, το οποίο ζυγίζει ένα βαρύ 9,2 kg. Το L3 + είναι επίσης αρκετά ογκώδες, ζυγίζει 6,5 κιλά (συμπεριλαμβάνεται συσκευασία).

Το L3 κερδίζει σίγουρα εδώ, όπως ελαφρύ σχεδιασμό του κρατά τα έξοδα αποστολής κάτω και επίσης επιτρέπει την ασφαλέστερη στοίβαξης / ράφια των πολλών μεταλλωρύχων.

Antminer L3s είναι σχετικά ήσυχη

Σχεδιασμό μονού ανεμιστήρα του L3 παράγει τουλάχιστον 60dB, ενώ το διπλής-ανεμιστήρα L3 + εκπέμπει από 75 dB έως 95 dB, ανάλογα με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Το L3 δεν είναι αρκετά whispery να τρέξει στην κρεβατοκάμαρά σας, αλλά δεν θα πρέπει να κρατήσει τους γείτονες ξύπνιοι είτε.

Η Antminer L3 είναι πολύ συμπαγής

Οι διαστάσεις του L3 είναι μια μέτρια 23 cm επί 13,5 cm επί 16 εκατοστά. Αυτό συγκρίνεται ευνοϊκά με το ελαφρώς μεγαλύτερο Α4 Dominator, η οποία είναι 28 cm επί 26 cm επί 13 εκατοστά. Το L3 + είναι το μεγαλύτερο κατά πολύ, μετρώντας 35 cm επί 13 cm επί 19 εκατοστά.

Antminer L3sare σπάνιο και γι 'αυτό συχνά ακριβά

Για εκείνους που δεν προ-παραγγελία το Antminer L3from Bitmain στην πορεία προς την αρχική κυκλοφορία του, είναι τώρα διαθέσιμη μόνο σε δευτερογενείς αγορές, όπως το eBay, Amazon, AliExpress ή αφιερωμένη ιστοσελίδες διανομέα κρυπτο εξόρυξης.

Πολλές προσφορές, ιδιαίτερα από το online αγορές, απολύτως θα σας σκαρπέλο για την τιμή, τη φόρτιση και πάνω από την αρχική τιμή Bitmain για το L3. Ιδιαίτερα αν αγοράζουν από μια νέα, άγνωστη κρυπτο ιστοσελίδα ανθρακωρύχος, βεβαιωθείτε ότι έχετε μόνο παραγγελία από έναν αξιόπιστο προμηθευτή Αρκετές περιοχές απάτη έχουν δημιουργήσει στο παρελθόν, πολλά υποσχόμενη! - αλλά ποτέ δεν την παράδοση - Scrypt ASICs.

Καθώς η επόμενη παρτίδα των L3 + χυλού πωλούν για λίγο κάτω από $ 2000 δεν θα είχε νόημα να πληρώσουν πολύ πάνω από $ 1000 για ένα L3, δεδομένου σχετική δύναμή τους. Ωστόσο, καθώς η L3 μπορεί να καθυστερήσει και θα λάβει πιθανότατα εβδομάδες για να στείλουμε, θα μπορούσε να έχει νόημα να πληρώσει τόσο υψηλό όπως $ 1500... Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν είστε σίγουροι για γρήγορη παράδοση και να πάρετε μια εγγύηση συγκρίσιμη με την αρχική 180 ημέρες Bitmain του (αυτό ισχύει και για επικείμενη μονάδες L3 +).

Όσο για προ-παραγγελία το L3 +, θα πρέπει να είναι αρκετά ασφαλής. Ενώ κρυπτο υλικού εξόρυξης προ-παραγγελίες είναι εμφανώς περίεργες, Bitmain πάντα καθυστερήσει την πλευρά τους της ευκαιρίας μέχρι σήμερα.

Εκτελέστε τους αριθμούς και να αξιολογούν τους κινδύνους πριν από τη λήψη μιας απόφασης αγοράς!

Είναι το Antminer L3 αξίζει την επένδυση;

Η Antminer L3is μια πολύ σταθερή ολόπλευρη εκτελεστής, με κάποιες οριστική μέγεθος, το βάρος και ο θόρυβος πλεονεκτήματα έναντι της L3 +. Από την άποψη της αποτελεσματικότητας, είναι σχεδόν ταυτόσημη με την L3 +. Καθώς η γήρανση του Dominator Α4 ξεπεραστεί στα περισσότερα μέτωπα, η επιλογή ενός ανθρακωρύχου ASIC Scrypt θα κατέβει είτε στο L3 ή L3 +. Τιμή και διαθεσιμότητα είναι πιθανό να είναι τα καλύτερα καθοριστικούς παράγοντες.


Post Tacocoin

Τα καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin για iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

7 χρεωστικές κάρτες Bitcoin Συγκρίθηκαν και αναθεωρήθηκαν (2018)

Post Tacocoin

Καλύτερο εξόρυξη υλικού εξόρμησης - Antminer D3 αναθεώρηση

Post Tacocoin

Αναθεώρηση GDAX - Σύνθετη Ανταλλαγή Coinbase, Πόσο καλή είναι?

Post Tacocoin

Η επένδυσή μου στο BTCJam μόλις έπεσε

Post Tacocoin

Bitcoin Αναθεώρηση καζίνο - Οι 5 καλύτερες τοποθεσίες για το τυχερό παιχνίδι Bitcoin

Post Tacocoin

Web Mining - Δημιουργήστε έσοδα από την ιστοσελίδα σας μέσω των φυλλομετρητών χρηστών

Post Tacocoin

TREZOR ενάντια στο LEDGER - Επανεξέταση των πορτοφολιών για τα χέρια

Post Tacocoin

Antminer S9 αναθεώρηση - 6 πράγματα που πρέπει να ξέρετε Πριν αγοράσετε

Post Tacocoin

Αναθεώρηση Bitfinex: Μεγαλύτερο Ανταλλαγή ανά Όγκο στον κόσμο

Post Tacocoin

Ledger Nano S αναθεώρηση - Είναι αυτό το πορτοφόλι Bitcoin καλύτερο από το TREZOR?

Post Tacocoin

Το νέο μου Best Bitcoin και altcoin Πορτοφόλι - Exodus Πορτοφόλι αναθεώρηση