Ledger Nano S αναθεώρηση - Είναι αυτό το πορτοφόλι Bitcoin καλύτερο από το TREZOR? | Greek.Lamareschale.org

Ledger Nano S αναθεώρηση - Είναι αυτό το πορτοφόλι Bitcoin καλύτερο από το TREZOR?

Ledger Nano S αναθεώρηση - Είναι αυτό το πορτοφόλι Bitcoin καλύτερο από το TREZOR?

Πρόσφατα παρακολούθησα τη Βόρεια Αμερική Bitcoin Διάσκεψη στο Μαϊάμι. Λέτζερ, ένας από τους κορυφαίους υλικού πορτοφόλια κατασκευαστές πωλούσαν τα εμπορεύματά τους στην εκδήλωση και αποφάσισα να κάνω τελικά Ledger μου Nano Sreview που έχω αναβληθεί για πάρα πολύ καιρό.

Έτσι αγόρασα ένα ειδικά χαραγμένο Λέτζερ Nano S δημιουργήθηκε ακριβώς για το συνέδριο και σήμερα είμαι το δοκιμών για πρώτη φορά. Αν έχετε ήδη ένας άπληστος αναγνώστης των 99Bitcoins ίσως γνωρίζετε είμαι και πολύ καιρό οπαδός του Trezor, ο κύριος ανταγωνιστής του καθολικού. Αλλά έχω ακούσει τόσα πολλά καλά πράγματα για τον Ledger Nano που αποφάσισα να κάνω μια Trezor vs Ledgertype σύγκρισης.

Πριν αρχίσω την κριτική μου μια γρήγορη λέξη για τα πορτοφόλια υλικού Bitcoin. Πορτοφόλια υλικού είναι ίσως η πιο ισχυρή μορφή της ασφάλειας που μπορεί να έχει για Bitcoins σας ή οποιαδήποτε άλλη cryptocurrency. Σας επιτρέπουν να στέλνετε και να λαμβάνετε Bitcoins σε οποιονδήποτε υπολογιστή, ακόμα και αν αυτός είναι σε κίνδυνο με το κακόβουλο λογισμικό, με τη γνώση ότι η συναλλαγή σας θα εξακολουθούν να περάσουν από το στόχο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Bitcoin πορτοφόλια σε γενικές γραμμές προσέξτε τελευταία Bitcoin Whiteboard Τρίτη επεισόδιο.

Ο τρόπος που τα πορτοφόλια υλικού επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή ασφάλεια είναι η αποθήκευση του ιδιωτικού κλειδιού σας και την υπογραφή σας συναλλαγές Bitcoin χωρίς σύνδεση, ώστε κάποιος που προσπαθεί να «χαράξει» το πορτοφόλι σας από απόσταση, δεν θα είναι σε θέση να το πράξουν. Οι περισσότεροι πορτοφόλια υλικού χρησιμοποιούν επίσης μια δεύτερη οθόνη / συσκευή για να ελέγξει τις δράσεις για το πορτοφόλι σας, όπως συναλλαγής υπογραφή. Με αυτό τον τρόπο, αν ένας χάκερ αποκτά τον έλεγχο του υπολογιστή σας, που ακόμα δεν μπορεί να κάνει οποιαδήποτε ζημιά από τότε που απαιτεί πρόσβαση στο φυσικό συσκευή που είναι συνδεδεμένη με τον υπολογιστή σας, καθώς και.

Ελέγξαμε το προηγούμενο μοντέλο Λέτζερ, ο Ledger Nano στο παρελθόν. Τότε κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η πρόσθετη προστασία που ένα πορτοφόλι Trezor σας δίνει με δεύτερη την προστασία της οθόνης του είναι ανώτερο από το Καθολικό Nano. Ωστόσο, ο Ledger Nano S διαθέτει πλέον ένα δεύτερο χαρακτηριστικό της οθόνης, καθώς και. Έτσι, η σύγκριση θα είναι ενδιαφέρουσα.

Σχεδιασμός και περιβάλλον χρήστη

Σχεδιασμός-σοφός τα προϊόντα είναι λίγο πολύ το ίδιο. Και οι δύο είναι μικρό και συμπαγές, όμως, ο Ledger Nano S έχει ένα μικρό πλεονέκτημα με την έννοια ότι μεταλλικό περίβλημα του το καθιστά πιο ανθεκτικό κατά τη γνώμη μου (και επίσης πιο σέξι λίγο). Και τα δύο πορτοφόλια και οι δύο θα ταιριάζει πολύ εύκολα στην τσέπη ή το χέρι σας, όπως μπορεί να φανεί στη συνέχεια.

Ο τρόπος με τον Λέτζερ Nano Sworks είναι αρκετά παρόμοια με κάθε πορτοφόλι του υλικού. Όταν το πρώτο σετ μέχρι που θα επιλέξετε έναν κωδικό PIN για την προστασία της συσκευής από ανεπιθύμητη πρόσβαση. Αργότερα, θα λάβετε ένα σπόρο 24-λέξη που θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ιδιωτικών κλειδιών σας (αυτό είναι αυτό που είναι γνωστό ως το πορτοφόλι HD, περισσότερα για αυτό εδώ). Αυτός ο σπόρος θα πρέπει να καταγραφεί σε ένα ασφαλές μέρος και ΟΧΙ στον υπολογιστή σας, καθώς όποιος γνωρίζει αυτό το σπόρο έχει τον έλεγχο Bitcoins σας. Μια καλή πρόταση θα ήταν να γράψω αυτό το σπόρο κάτω με μια Cryptosteel συσκευή.

Ο Λέτζερ Nano S έχει δύο κουμπιά που σας επιτρέπουν να την ελέγχουν. Η αρχική ρύθμιση της συσκευής είναι πολύ απλή και διαρκεί περίπου 3 λεπτά. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου που δαπανάται για τη σύνταξη κάτω από το σπέρμα σου.

Αυτή η δημιουργία σπόρων είναι ένα από τα μέρη όπου η δεύτερη οθόνη μπαίνει στο παιχνίδι. Εάν ο υπολογιστής σας είναι σε κίνδυνο ένας χάκερ θα είναι σε θέση να δει το σπόρο αν εμφανίζεται στην οθόνη σας. Αυτό είναι ακριβώς γιατί οι λέξεις σπόρου που εμφανίζεται στην μικρή οθόνη της συσκευής που είναι απαραβίαστη, ώστε να γνωρίζετε ότι μόνο εσείς βλέπετε το σπέρμα σου.

Μόλις η συσκευή έχει ρυθμιστεί, το μόνο που μένει είναι να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να διασύνδεση με τη συσκευή (π.χ. Αποστολή και λήψη Bitcoins).

Η εφαρμογή που χρησιμοποιείται είναι μια επέκταση του Chrome που σας δίνει τις παρακάτω λειτουργίες:

 • Στοιχεία Γενικής λογαριασμού
 • Αποστολή Bitcoins από το πορτοφόλι του υλικού σας
 • Δημιουργία Bitcoin διεύθυνση σας για να λαμβάνετε Bitcoins
 • Ρυθμίσεις για την εφαρμογή σας (π.χ. Συναλλαγματική ισοτιμία, γλώσσα, κλπ)

Η εφαρμογή είναι πολύ παρόμοια με εκείνη TREZORuses αν και έχει μια πιο εύχρηστη σχεδίαση.

Η διεπαφή (όπως φαίνεται παραπάνω) είναι αρκετά διαισθητικό και δεν απαιτεί καμία εγχειρίδιο για να πάρετε κρεμάτε από το. Επίσης, μπορείτε να μετονομάσετε τους λογαριασμούς και δεν χρειάζεται να τους αποκαλούν γενικά ονόματα όπως «λογαριασμό # 1». Trezor επιτρέπει αυτό, καθώς, αλλά απαιτεί από εσάς να συνδέσετε ένα λογαριασμό Dropbox.

Ο Λέτζερ Nano σάρωσης χρησιμοποιούν επίσης τις υπάρχουσες πορτοφόλια Bitcoin αντί για την τρέχουσα διεπαφή επέκτασης χρώμιο. Αυτά τα πορτοφόλια περιλαμβάνουν MyCellium, ήλεκτρο, Bitgo, GreenBits, copay και MyEtherWallet.

Εδώ είναι μια πλήρης αναθεώρηση του τρόπου λειτουργίας της συσκευής γίνεται με BTC Sessions στο YouTube:

Υποστήριξη της altcoins

Ο Λέτζερ Nano S περιλαμβάνει Bitcoin, Litecoin, Ethereumand Ethereum Classic εφαρμογές σύντροφος, και άλλα cryptocurrencies blockchain που βασίζεται. Εδώ είναι οι τρέχουσες altcoins που υποστηρίζονται:

 • Bitcoin
 • Ethereum / Ethereum Classic
 • Litecoin
 • Dogecoin
 • Zcash (z-διευθύνσεις δεν υποστηρίζονται)
 • Παύλα
 • Στρατής

Μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε πληρωμές, ελέγξτε τους λογαριασμούς σας και να διαχειριστείτε πολλαπλές διευθύνσεις για κάθε νόμισμα από την ίδια τη συσκευή.

TREZORon την άλλη πλευρά πρόσφατα announcedthat έχουν συνεργαστεί με MyEtherWallet να υποστηρίξει Ethereum στη συσκευή τους, καθώς και. Άλλα νομίσματα που υποστηρίζονται μέσω Trezor είναι Dash, Zcash και Litecoin (μέσω Electrum LTC).

Φήμη της Εταιρείας

Ledger ιδρύθηκε το 2015 στη Γαλλία. Η εταιρεία έκτοτε έχει αποκτήσει σημαντική έλξη στο Bitcoin και σφαίρα cryptocurrency και εξελίχθηκε σε έναν άξιο ανταγωνιστή για την SatoshiLabs (οι δημιουργοί του Trezor). Trezor, από την άλλη πλευρά, έχει στην αγορά από το 2014.

Τόσο Ledger και Trezor χρήση ανοικτού πηγαίου κώδικα για τις εφαρμογές τους, και οι δύο έχουν δείξει άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και τη σταθερότητα τα τελευταία χρόνια. Ακόμα κι αν Trezor είναι η πιο ώριμη και σεβαστή εταιρεία, είναι δύσκολο να πει ο Ledger πέφτει πίσω.

Ετικέτα τιμή Λέτζερ

Ο Λέτζερ Nano S πωλεί για € 58 (περίπου $ 65), ενώ η Trezor πωλεί για $ 99. Αυτό κάνει το Nano S μια πιο ελκυστική συμφωνία καθώς τα χαρακτηριστικά τους είναι σχεδόν ταυτόσημες. Κάποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι η Trezor μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως κωδικό πρόσβασης managerbut Δεν είμαι σίγουρος πόσο χρήσιμο αυτό το χαρακτηριστικό είναι αυτή τη στιγμή.

Έτσι, ποιος είναι ο νικητής;

Με κάθε ειλικρίνεια, πιστεύω ότι οι Λέτζερ Nano Swins λόγω της χαμηλότερης τιμής. Αλλά και οι δύο εταιρείες δημιούργησαν ένα εξαιρετικό προϊόν. Ο Λέτζερ Nano S φαίνεται να έχει το πάνω χέρι στο σχεδιασμό και την ευχρηστία, ενώ η φήμη Trezor έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στην κοινότητα (αν και όχι από πολύ). Δεδομένου ότι οι περισσότεροι από εμάς είναι ευαίσθητη στις τιμές σε αυτή την περίπτωση οι τιμές συμβουλές ετικέτα η κλίμακα προς Ledger.

Προσωπικά, μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα Trezor, κυρίως επειδή όταν άρχισα τη χρήση του υλικού πορτοφόλια Ledger δεν ήταν γύρω από ακόμη. Σήμερα νομίζω ότι μπορεί να αρχίσουν να χρησιμοποιούν και τα δύο, την αποθήκευση μερικά από τα κεφάλαια μου σε ένα Trezor και μερικά σε Λέτζερ. Πρέπει να πω ότι η πρόοδος Ledger έχει κάνει κατά το παρελθόν έτος είναι πραγματικά εντυπωσιακό, και το προϊόν τους δείχνει.


Post Tacocoin

Αναθεώρηση πορτοφολιού Jaxx - Ένα πορτοφόλι Bitcoin σε όλους τους χώρους

Post Tacocoin

Αναθεώρηση bitseed - Πλήρης κόμβος Bitcoin Plug & Play

Post Tacocoin

Οι καλύτερες δεξαμενές Bitcoin Mining (Top 5 αναθεωρημένες)

Post Tacocoin

Kraken αναθεώρηση - Είναι αυτό το Exchange Bitcoin Αξιόπιστο?

Post Tacocoin

MinerGate αναθεώρηση: Είναι μια Legit Λειτουργία εξόρυξης?

Post Tacocoin

Τα καλύτερα διαφημιστικά δίκτυα Bitcoin ελέγχθηκαν

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App αναθεώρηση (Hacks, απατεώνες και Mod APK)

Post Tacocoin

Αναθεώρηση Indacoin - Είναι ένα Exchange Legco Bitcoin?

Post Tacocoin

Αναθεώρηση: Ευέλικτη κατά των τοπικών Bitcoins

Post Tacocoin

Genesis Cloud Αναθεώρηση εξόρυξης - Δεν είναι τόσο κερδοφόρα όσο νομίζατε

Post Tacocoin

Το καλύτερο υλικό εξόρυξης Litecoin - ανασκόπηση Antminer L3 Scrypt Miner

Post Tacocoin

BitMEX αναθεώρηση - Είναι ένα χρηματιστήριο ανταλλαγής νομισμάτων Bitcoin Legit?