Τι είναι το πρωτόκολλο Zen>Ανάλυση ICO του Νοεμβρίου | Greek.Lamareschale.org

Τι είναι το πρωτόκολλο Zen>Ανάλυση ICO του Νοεμβρίου

Τι είναι το πρωτόκολλο Zen>Ανάλυση ICO του Νοεμβρίου

Η ακόλουθη ανάρτηση εκφράζει τη γνώμη του συγγραφέα και μόνο, και δεν αποτελούν επενδυτική συμβουλή.

«Zen Protocolis ένα blockchain χτίστηκε για χρηματοδότηση.» Είναι μια αποκεντρωμένη, peer-to-peer χρηματοπιστωτικού συστήματος, το οποίο περιλαμβάνει μια πλατφόρμα έξυπνης σύμβαση που είναι ικανή να δημιουργήσει, την έκδοση και διαπραγμάτευση ψηφιακών στοιχείων. Θα λειτουργεί παράλληλα με το δίκτυο Bitcoin (ένα είδος opt-in πλευρική αλυσίδα), αλλά έχει λειτουργίες, όπως έξυπνες συμβάσεις στην πλατφόρμα Ethereum. Με λίγα λόγια, στοχεύει να λάβει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Bitcoin και Ethereum, προκειμένου να οικοδομηθεί μια νέα οικονομική πλατφόρμα.

Bitcoin είναι το χρυσό πρότυπο για την ασφαλή cryptocurrency, αλλά έχει προβλήματα με το εύρος ζώνης και την κλιμάκωση. Από την άλλη πλευρά, Ethereum δεν έχει γίνει γνωστό ότι είναι το πιο ασφαλές μέρος για να αποθηκεύουν αξία ως cryptocurrency. Αλλά είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να δημιουργήσετε έξυπνες συμβάσεις.

Smart συμβάσεων είναι αυτο-εκτέλεση έγγραφα, τα οποία επιτρέπουν κώδικα για να αντικαταστήσει μεσάζοντες από τρίτους, όπως μεσίτες, τράπεζες, escrows, ασφαλιστικές εταιρείες και χρηματοοικονομικούς συμβούλους. Smart συμβάσεις μπορούν επίσης να μειώσουν σημαντικά τους κινδύνους αντισυμβαλλομένου με την αυτοματοποίηση των όρων της συμφωνίας, πριν από την ανάληψη δράσης.

Με την αυτοματοποίηση της διαδικασίας αυτών των μεσαζόντων, έξυπνες συμβάσεις μειώσει το εργατικό δυναμικό, το κόστος και την τριβή που σχετίζονται με τη λειτουργία των μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων που διεργασίας αυτές τις υπηρεσίες. Έτσι, οι χρήστες αυτών των πλατφορμών και των υπηρεσιών μπορούν πλέον να λαμβάνουν ταχύτερα, φθηνότερα υπηρεσία.

Με το γράψιμο έξυπνες συμβάσεις στο blockchain, οι χρήστες έχουν επίσης το πλεονέκτημα της αυξημένης ασφάλειας του καθολικού blockchain. Έτσι, με την αύξηση της ασφάλειας και τη μείωση του κόστους των επιχειρήσεων, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί Ethereum και έξυπνες συμβάσεις έχουν κερδίσει τόσα πολλά buzz σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Το ισχύον πρωτόκολλο Bitcoin χρησιμοποιεί ένα «συμβόλαιο ενός χρόνου.» Με άλλα λόγια, κάθε συναλλαγή καταναλώνει το συμβόλαιο που χρησιμοποιεί. Γι 'αυτό χρησιμοποιείται για την καταγραφή της μεταβίβασης της κυριότητας του Bitcoin σε μια μεμονωμένη συναλλαγή. Αλλά δεν το παρόν παρέχει αορίστου χρόνου «έξυπνες συμβάσεις», που συνεχίζουν να τρέχουν αυτο-εκτελέσιμο κώδικα στο δίκτυο.

Από την άλλη πλευρά, οι συμβάσεις Ethereum παρέχει αυτόν τον κώδικα πιο συχνά. Στην πραγματικότητα, Ethereum έχει ανοικτές συμβάσεις που μπορεί να τρέξει ένα απροσδιόριστο ποσό των φορές. Αλλά λειτουργούν με «φυσικό αέριο». Τι σημαίνει αυτό;

Σε Ethereum, το φυσικό αέριο είναι κάπως παρόμοια με χρέωση συναλλαγής στο Bitcoin. Κάθε λειτουργία στο δίκτυο Ethereum απαιτεί ένα σταθερό ποσό του αερίου. (Για παράδειγμα, προσθέτοντας δύο αριθμούς κοστίζει 3 αέριο, τον υπολογισμό μιας hash κοστίζει 30 αερίου, και την αποστολή μιας συναλλαγής κοστίζει 21.000 αερίου).

Το αέριο που καταβάλλονται σε αιθέρα, αλλά δεν μπορείτε να το κατέχουν. Είναι ακριβώς υπολογίζονται με σταθερό επιτόκιο αιθέρα αερίου / exchange, το οποίο μπορείτε να στείλετε ως συναλλαγή στο blockchain Ethereum.

Αν δεν υπάρχει αρκετό αέριο για να τρέξει το συμβόλαιο, τότε θα αποτύχει, αλλά όποιος προσπαθεί να τρέξει ακόμα χρωστάει χρήματα. Έτσι, παίρνει πόρους από τους χρήστες και το δίκτυο, ακόμα και όταν είναι ανεπιτυχής.

Έτσι, υπάρχει μια ευκαιρία για ένα νέο πρωτόκολλο για τη βελτίωση ή την επέκταση τόσο Bitcoin και Ethereum, το οποίο είναι κάτι που το πάνω από χίλια altcoinsare προσπαθεί να κάνει. Το ερώτημα είναι: Μπορεί Zen Πρωτόκολλο κάνει καλό στην απαίτησή τους να προσφέρουν κάτι διαφορετικό από ό, τι τα δύο μεγαλύτερα δημόσια blockchains;

Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι θα κάνουν με τον ισχυρισμό αυτό μέσα από το φακό πέντε σημαντικά στοιχεία που συνθέτουν μια επιτυχημένη ICO:

1. Πόνος / Μέγεθος Αγοράς

Είναι ένα ωραίο-να-να έχουν ή ένα must-have λύση, με ένα πολύ μεγάλο και εύκολα αναγνωρίσιμα στην αγορά; Είναι ο ανταγωνισμός εκεί;

2. Λύση / Η Tech

Μήπως η εταιρεία, την τεχνολογία, και ICO να συμβάλει στον τερματισμό τον πόνο για τον χρήστη και την συμβολή ICO;

Δομή 3. Token Οικονομία / Coin

Υπάρχει πραγματική ανάγκη για το νέο κέρμα ή κουπόνι στην πλατφόρμα εκεί; Είναι νόμιμα και ευεργετικά δομημένο.

4. Η ομάδα

Έχουν τα προσόντα και την εμπειρία για να το τραβήξει μακριά;

5. Μάρκετινγκ

Πόσο καλά καθορισμένο είναι το σχέδιο στρατηγικής για την ανάπτυξη και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων της ομάδας για την κλιμάκωση του δικτύου και την εξεύρεση ταιριάζει στην αγορά του προϊόντος;

Τι είναι Ζεν;

Σύμφωνα με τη Λευκή Βίβλο πρωτόκολλο Ζεν, Ζεν είναι «μια blockchain στις συναλλαγές σε κάθε είδους χρηματοοικονομικού περιουσιακού στοιχείου με την ίδια συναίνεση σχετικά με την ιδιοκτησία και την ελευθερία από το κέντρο ελέγχου που Bitcoin προβλέπει για τα χρήματα. Αυτά τα περιουσιακά στοιχεία συνδεθείτε με ψηφιακή συμφωνίες με ισχυρή, προγραμματιζόμενη ικανότητα να επεξεργάζονται πληροφορίες και τα δικαιώματα επιδότησης. Zen παρατηρεί το δίκτυο Bitcoin, και επιτρέπει για τα περιουσιακά στοιχεία που υποστηρίζεται με Bitcoin.»

Σκεφτείτε Zen αντικαθιστώντας κάποια από τις υπηρεσίες και τις λειτουργίες που ένα οικονομικό σύμβουλο ή μεσίτη μπορεί να κάνει για τους πελάτες τους. Μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο αντισυμβαλλομένου, χωρίς την ανάγκη για έναν μεσάζοντα. Έτσι, ενώ δεν είναι η μεγαλύτερη αγορά, είναι μια καλά καθορισμένη, πολύ κερδοφόρα.

Η λευκή βίβλο συνεχίζει λέγοντας: «Η blockchain Ζεν έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει πραγματικό χρηματοοικονομικά προϊόντα, με ισχυρή την αυτοματοποίηση και την ελευθερία από τον έλεγχο... Κάθε blockchain που επιχειρεί τόσο να δημιουργήσουν τα χρήματα και να παρέχει έξυπνες συμβάσεις πρέπει να περιορίζει το ένα ή το άλλο.»

Αυτή η πρόκληση είναι ένα από τα πράγματα που θέτει Zen χώρια, και αντιμετωπίζεται με τη χρήση της γλώσσας προγραμματισμού F *, που αναπτύχθηκε από τη Microsoft Research. Πρόκειται για μια λειτουργική γλώσσα, που αφορά την επίσημη επιβεβαίωση.

Η λευκή βίβλο συνέχισε: «Ζεν είναι μια δημόσια blockchain εξασφαλίζονται με απόδειξη της δουλειάς που έχει ένα σπάνιο εγγενή λογική για την ενεργοποίηση της σύμβασης.»

Zen παρέχει άμεση κυριότητα των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, τα οποία αντιπροσωπεύουν τις υποσχέσεις που είναι εκτελεστές. Στο δίκτυο Ζεν, έξυπνες συμβάσεις ενεργεί ως lockboxes και μάρκες είναι τα κλειδιά τους. Οι ψηφιακές περιουσιακών στοιχείων, όπως cryptocurrency, κλήση μετοχών, ETF και εταιρικά ομόλογα, μπορεί να τοποθετηθεί στο έξυπνο σύμβαση με τους όρους της συμφωνίας -σε αντάλλαγμα για τη συμβολική.

Το πρωτόκολλο Zen χρησιμοποιεί Oracles ως μηχανισμός, ο οποίος μπορεί να αποδείξει την ορθότητα των συμβάσεων. Έτσι, στο δίκτυο Zen:

  • Περιουσιακά στοιχεία είναι μάρκες: Αντιπροσωπεύουν αξιώσεις
  • Οι υποσχέσεις είναι συμβάσεις: Μια συμφωνία έχει οριστεί στον κώδικα.
  • Η εκτέλεση γίνεται σύμφωνα με το πρωτόκολλο: Μια Oracle αποφασίζει σχετικά με την απόδειξη.

Έτσι, το Zen συμβολική υποστηρίζει ενοποίηση με Bitcoin-backed περιουσιακών στοιχείων. Με άλλα λόγια, οι συμβάσεις Ζεν δεν κοστίζουν οι πόροι του χρήστη, εκτός αν τα εκτελούν με επιτυχία. Αυτή η δυνατότητα είναι ένας από τους τρόπους ίδια Zen διαφοροποιεί από άλλα πρωτόκολλα, και αποδεικνύει ότι μπορεί να κρατήσει το κόστος κίνηση. Μπορούν επίσης να ενσωματώσουν διάφορες μεθόδους οικοδόμησης εμπιστοσύνης στο πρωτόκολλο τους, όπως η εξόρυξη Multihash απόδειξη-of-εργασίας, και ατομικό swaps ή ανταλλαγές πολλαπλής αλυσίδα με άλλους blockchains.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Ζεν: «Οι Zen συμβάσεις που καταβάλλονται για να παραμείνει ενεργό για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα: μετά την εκτέλεση από την πληρωμή, είναι αδρανοποιημένα και αριστερά έξω από την πισίνα εξόρυξης, έτσι ώστε οι πόροι δεν είναι ένα βάρος για τους ανθρακωρύχους και τους κόμβους. Όταν ενεργοποιηθεί εκ νέου, συμβάσεις εμφανίζονται με την αρχική κωδικό τους, σαν να ήταν ποτέ απενεργοποιημένη.»

Ένα από τα οφέλη που Zen αρχιτεκτονική έχει πάνω από αρχιτεκτονική Bitcoin είναι ότι το μόνο περιουσιακό στοιχείο Bitcoin είναι Bitcoin. Εν τω μεταξύ, Zen να τιτλοποιούν οποιαδήποτε ψηφιακή περιουσιακό στοιχείο. Πλέον, Ζεν μπορεί να κρατήσει περιουσιακά στοιχεία εκτός της αλυσίδας έως ότου η λειτουργία της σύμβασης που επανενεργοποιεί. Έτσι, όταν είναι ανενεργό, δεν απαιτεί πόρους από το δίκτυο να συνεχίσει να το μετακινήσετε από μπλοκ σε μπλοκ στο blockchain.

Το κλειδί εδώ είναι ότι υπάρχει μια σταθερή σκοπό για το πρωτόκολλο Ζεν, με την αφθονία της τεχνικής τεκμηρίωσης για την υποστήριξη αυτή. Ο πελάτης Zen πρωτόκολλο της Alpha είναι στην πραγματικότητα λειτουργεί. Αυτό δείχνει πως η χρήση τους Χρησμοί και Παραγώγων αυτών των νέων Bitcoin-backed ψηφιακών στοιχείων χρησιμοποιούνται στο Zen έξυπνες συμβάσεις.

Είναι υπέροχο ότι Zen έχει μια λευκή βίβλο, μια ιστοσελίδα, πολλά άρθρα στο blog, βίντεο και ενεργό λογαριασμό GitHub. Και αυτό δεν είναι να αναφέρουμε ότι έχουν ένα άλφα έκδοση του πρωτοκόλλου τους λειτουργεί επί του παρόντος. Έτσι Ζεν δεν είναι απλώς μια ιδέα ή vaporware.

Έχοντας αυτό το πολύ υλικό τεκμηρίωσης, δεν κάνει τη δουλειά μου πιο εύκολη, αλλά έχει αυξηθεί η εμπιστοσύνη, όταν φαίνεται να υπάρχουν διαφορές στις απαιτήσεις ή μηνυμάτων τους εκεί. Σε ένα σημείο, ιδρυτή Adam Perlow δήλωσε, «Χτίζουμε μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα υποστηρίζεται από ένα πρωτόκολλο σημαντική ανακάλυψη για τη δημιουργία, την έκδοση, και εμπορία των ψηφιακών στοιχείων.» Με όλη αυτή την τεκμηρίωση και τον κώδικα για να υποστηρίξει την πρόοδο του Ζεν, είναι εύκολο να τον πιστέψουμε.

Όλη η ομάδα είναι ισχυρή. Μια καλή ποικιλία από προγραμματιστές και μηχανικοί έχουν εμπειρία σε νεοσύστατες επιχειρήσεις. Επίσης, έχουν εμπειρία στην κρυπτογραφική, τη χρηματοδότηση, τα μαθηματικά και τη φυσική. Ο μόνος τομέας που μπορώ να δείτε πού είναι λίγο λείπει είναι marketing. Έχουν βάλει μερικά ωραία βίντεο από αυτούς μιλούν σε εκδηλώσεις, αλλά πρέπει να κάνει περισσότερα από ότι αν θέλουν περισσότεροι άνθρωποι να τους γνωρίζουμε.

Τι γίνεται με το Ζεν Token;

Πρώτα απ 'όλα δεν είναι σχεδιασμένο να είναι ένα κατάστημα της αξίας ή για να ανταγωνιστεί με Bitcoin ή οποιοδήποτε άλλο κρυπτο. Όπως ιστοσελίδα τους δηλώνει «Ζεν δεν είναι άλλος ανταγωνιστής για να γίνει ψηφιακό χρήμα. Πιστεύουμε ότι το Ζεν είναι το πιο πολύτιμο ως οικονομικό συμπλήρωμα Bitcoin.»Η λειτουργία του είναι να τροφοδοτήσει τις συναλλαγές στο πρωτόκολλο Ζεν.

Το διακριτικό πώληση αρχίζει 30 του Νοέμβρη 2017 και τελειώνει στις 30 Δεκεμβρίου 2017. Θα υπάρξει μια Genesis Κατανομή των 20 Μ-με 12 M πρόκειται να αγοραστές, 6.5 Μ πρόκειται να το Πρωτόκολλο ομάδα Zen, και 1,5 Μ υπόλοιπα των αποθεματικών. Κατά τη διάρκεια των πρώτων 6 χρόνια μετά την διανομή Genesis, θα έχουν μια μελλοντική κατανομή των 40.000.000 μάρκες, και να συνεχίσει να με halvingevery από 6 χρόνια, μέχρι να εξορύσσονται 100.000.000 μάρκες.

Αυτό το πρόγραμμα φαίνεται λογικό να παρέχει αρκετή μάρκες για τη λειτουργία του δικτύου, αλλά και τους επίσης αυξάνει καθώς το δίκτυο μεγαλώνει. Η μέθοδος της αγοράς περιλαμβάνει τη χρήση Bitcoin μέσα το πορτοφόλι τους. Μερικά εκπτώσεις που παρέχονται στο προ-πώλησης, η οποία συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Οι εκπτώσεις προπώλησης είναι τα εξής:

  • Αγοράστε μεταξύ 5 και 20 BTC: 5% έκπτωση
  • Μεταξύ 20 και 50 BTC: 10% έκπτωση
  • Περισσότερα από 50 BTC: 15% έκπτωση

Οι εκπτώσεις πριν από την πώληση θα τελειώσει όταν το συνολικό ποσό της αγοράς φτάνει 3.000 Bitcoins.

Η προ-πώληση δεν είναι μια μεγάλη έκπτωση, οπότε δεν νομίζω ότι οι επενδυτές θα πρέπει να ρίχνεις αυτές τις μάρκες. Μου αρέσει συνήθως να δούμε μια περίοδος κλειδώματος για τα μεγάλα, πολύ μειωμένες επενδυτές, καθώς και για τους ιδρυτές. Ωστόσο, δεν είμαι σίγουρος ότι είναι απαραίτητο με αυτό το κουπόνι. Είναι δομημένο έτσι ώστε να είναι σταθερή, οπότε δεν θα δούμε μεγάλες εκπτώσεις σε άλλα ICO, η οποία θα γίνει στόχοι για κτύπημα ή για οχήματα αντλία-και-χωματερή.

Ένα τελευταίο στοιχείο για να εξετάσει: Είναι ο ανταγωνισμός εκεί; Ναι, στην πραγματικότητα, είναι μια από τις μεγαλύτερες των ICO στην ιστορία. Ήδη τον Ιούνιο, Bancor πρωτόκολλο αυξηθεί πάνω από $ 153 εκατομμύρια σε μόλις 3 ώρες. Και προσφέρει μια πολύ παρόμοια λύση.

Δεδομένου ότι αυτή η τεχνολογία είναι απαραίτητη για την προώθηση του χρηματοπιστωτικού κλάδου, η πλατφόρμα μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε ψηφιακή περιουσιακό στοιχείο, το οποίο φαίνεται να είναι ένα καλό μέλλον για την τεχνολογία του Ζεν. Με την χρησιμότητα του διακριτικού τους τροφοδοτούν τους ανθρακωρύχους του δικτύου και την ανταμοιβή τους, θα πρέπει να είναι σταθερό, όσο η πλατφόρμα και το πρωτόκολλο παραμένει σε χρήση. Σε γενικές γραμμές, αν σκέφτεστε να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα πρωτόκολλο Ζεν, φαίνεται σαν μια πολλά υποσχόμενη ICO.


Post Tacocoin

Επισκόπηση του EToro Cryptofund: Επένδυση σε Bitcoin, Ethereum και πολλά άλλα

Post Tacocoin

MinerGate αναθεώρηση: Είναι μια Legit Λειτουργία εξόρυξης?

Post Tacocoin

Bittrex αναθεώρηση - ένα κρίσιμο ζήτημα που πρέπει να ξέρετε για

Post Tacocoin

Οδηγός για αρχάριους για τις καλύτερες υπηρεσίες VPN το 2016

Post Tacocoin

Αναθεώρηση του Bitcoin Trader - Υπάρχει 20% μηνιαία απόδοση επένδυσης (ROI)?

Post Tacocoin

Από το TREZOR στο LastPASS: Οι καλύτεροι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης 2017

Post Tacocoin

Kraken αναθεώρηση - Είναι αυτό το Exchange Bitcoin Αξιόπιστο?

Post Tacocoin

Genesis Cloud Αναθεώρηση εξόρυξης - Δεν είναι τόσο κερδοφόρα όσο νομίζατε

Post Tacocoin

Τα καλύτερα διαφημιστικά δίκτυα Bitcoin ελέγχθηκαν

Post Tacocoin

Ledger Nano S αναθεώρηση - Είναι αυτό το πορτοφόλι Bitcoin καλύτερο από το TREZOR?

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot αναθεώρηση - αμερόληπτη, 100% πραγματικά δεδομένα

Post Tacocoin

Bitstamp αναθεώρηση: Είναι η φθηνότερη ανταλλαγή για την αγορά Bitcoin?