Binance αναθεώρηση: Είναι μια Legit ανταλλαγή κρυπτογράφησης? | Greek.Lamareschale.org

Binance αναθεώρηση: Είναι μια Legit ανταλλαγή κρυπτογράφησης?

Binance αναθεώρηση: Είναι μια Legit ανταλλαγή κρυπτογράφησης?

Binanceis μια ανταλλαγή cryptocurrency έδρα το Χονγκ Κονγκ ξεκίνησε από τον προγραμματιστή Changpeng Zhao τον Ιούλιο του 2017. Η εταιρεία Zhao της Beijie Technology δημιούργησε την ανταλλαγή μετά από μια επιτυχημένη ICOthat έθεσε $ 15 εκατομμύρια.

Beijie Τεχνολογίας και ιδρυτή της να διατηρήσει ένα εντυπωσιακό ιστορικό στη βιομηχανία. CVincludes Zhao του υψηλού προφίλ θέσεις, όπως είναι τεχνικός διευθυντής στην Blockchain.info, και η εταιρεία του παρέχει πλέον τα συστήματα εμπορίας για πάνω από 30 άλλες πλατφόρμες.

Μετά από αγώνες με τις απόψεις της κινεζικής κυβέρνησης για cryptocurrencies, Binance τρέχει τώρα servers της από πιο επιεικείς κράτη, παρέχοντάς της την ελευθερία να τρέξει μια ανταγωνιστική υπηρεσία συναλλάγματος.

«Σε απάντηση στις αποφάσεις της Κίνας, κινούμαστε της IP μας από το Χονγκ Κονγκ, σε μια υπεράκτια περιοχή. Γι 'αυτό και είναι εγγεγραμμένοι σε πολλαπλές τοποθεσίες και έχουμε ανθρώπους σε πολλαπλές τοποθεσίες. Με αυτόν τον τρόπο ποτέ δεν θα επηρεαστεί από μια ρυθμιστική αρχή,»εξήγησε ο Zhao.

Η ανταλλαγή συναλλαγών έχει σημειώσει εκπληκτική επιτυχία από το καλοκαίρι την έναρξή του, και τώρα ακόμη και κάθεται γύρω από την πρώτη δεκάδα όσον αφορά τον όγκο συναλλαγών 24 ώρες για Coinmarketcap.

Γιατί, λοιπόν, είναι Binance γίνει τόσο δημοφιλές, και είναι χρήσιμο για τις συναλλαγές cryptocurrency σας;

Υποστήριξη νομίσματος

Binanceoffers μια ανταλλαγή κρυπτο-to-κρυπτο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν διευκολύνει οποιαδήποτε νομίσματα fiat. Αυτό επιτρέπει την πλατφόρμα για να εργάζονται ελεύθερα, σύστημα διεύθυνσης μακριά από κάθε γραφειοκρατία ή κανονισμού (προς το παρόν).

Αμοιβές

Σε ένα ανταγωνιστικό χώρο, η διάρθρωση των τελών επί Binance είναι αιχμή. Τα μέλη της ομάδας της όξυναν τα μαχαίρια τους και τον τεμαχισμό της αντιπολίτευσης χώρια.

Κατ 'αποκοπή ποσοστό 0,1% είναι πολύ δελεαστικό για κάθε επιχειρηματία που δεν χρειάζονται άμεση εκκαθάριση fiat. Απίστευτα, περικόπτει περισσότερες άλλες μεγάλες ανταλλαγές, μερικά από τα οποία χρεώνουν ανοδική του 0,2%. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική διαφορά, αν εργάζεστε με μεγάλες παραγγελίες.

Προς το παρόν, BNB, η μητρική Binance τρόπο, παρέχει ακόμη και μια έκπτωση 50% σε αυτό το εμπόριο αμοιβή κατά την εργασία με το κέρμα.

Οι καταθέσεις είναι δωρεάν, όπως θα περίμενε κανείς (είναι σε γενικές γραμμές η αποστολή πορτοφόλι που πληρώνει blockchain τέλη με cryptocurrencies). Τέλη Απόσυρση ισχύουν, αν και γενικά συσχετίζονται με τις blockchain αμοιβές συναλλαγής. Το τέλος απόσυρσης φαίνεται να ενημερώνεται σε τακτική βάση για να προσπαθήσουμε και να προσφέρουν μια δίκαιη τιμή.

Κατά τη στιγμή της γραφής, η απόσυρση Bitcoin κοστίζει περίπου $ 8, ενώ η απόσυρση Litecoin είναι περίπου $ 0,33. Είναι ένα σημάδι των καιρών για Bitcoin. Είναι μια καλή ιδέα να μην κινηθεί Bitcoin γύρω, αν είναι δυνατόν, καθώς θα τρώνε στα κέρδη σας? προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε ταχύτερες και φθηνότερες επιλογές, όπως Litecoin αν μπορείτε.

Υποστήριξη πελατών

Binance κάνει την κατάλληλη δουλειά όσον αφορά την υποστήριξη πελατών της. Οι περισσότερες έρευνες πρέπει να γίνουν μέσω της φόρμας επικοινωνίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, και μετά από αυτό, είναι απλά ένα θέμα της αναμονής. Όπως με τα περισσότερα σημαντικούς εμπορικούς χρηματιστήρια, ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο για μια απάντηση απλά λόγω του μεγάλου αύξηση της ζήτησης.

Υπάρχει WeChat εξυπηρέτησης πελατών κωδικό QR για να εκμεταλλευτούν ότι μπορεί να βοηθήσει με μια γρήγορη live chat, αλλά μερικές από τις απαντήσεις είναι αυτοματοποιημένες (και στα κινέζικα). Στη δοκιμή της WeChat, που αρχικά έλαβε μια αυτόματη απάντηση δείχνει με την υποστήριξη συνδέσεις σελίδα. Πέντε λεπτά αργότερα, μια άλλη ειδοποίηση αποκάλυψε αυτό που φαινόταν να είναι ένα πραγματικό πρόσωπο στο άλλο άκρο. Κινεζική μου δεν ήταν αρκετά καλό για να αποκρυπτογραφήσει τα μηνύματα χωρίς το Google Translate, αλλά όλα φαίνεται νόμιμη.

Ευτυχώς, η ιστοσελίδα είναι πλήρως πολύγλωσσο, έτσι οι περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να πάρετε μαζί πρόστιμο σε μία γλώσσα ή την άλλη. Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Κορεατικά, Ιαπωνικά και Κινέζικα είναι όλες οι επιλογές για την ανταλλαγή. Αυτό είναι άλλο ένα πραγματικό πλεονέκτημα για Binance καθώς επιδιώκει να ανταγωνιστεί ως μια παγκόσμια ανταλλαγή cryptocurrency.

Η κοινή γνώμη / σε απευθείας σύνδεση αναθεωρήσεις

Υπάρχει πολλή αγάπη για Binance, και πολλοί έμποροι εξακολουθούν να είναι αισιόδοξοι για την υπηρεσία. Χαμηλές αμοιβές, ένα διαδραστικό ανταλλαγή και την ανάπτυξη με αποδεδειγμένη εμπειρία φύγει οι περισσότεροι άνθρωποι ακτινοβολούν. Binance θεωρείται γενικά ως μια ολοκληρωμένη επιτυχία στη σύντομη ζωή του μέχρι τώρα.

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι Binance προσφέρει ένα πρόγραμμα θυγατρικών, η οποία παίρνει πολλοί άνθρωποι να μιλούν πολύ από αυτό, ενώ προσπαθεί να προωθήσει τις συνδέσεις θυγατρικών τους για να κερδίσουν κάποια έξτρα μετρητά. Πάρτε κάθε θετική κριτική που διαβάζετε με ένα σπυρί αλατιού αν είναι συνοδεύεται από μια σύνδεση θυγατρικών.

Ένα σημαντικό πρόβλημα φαίνεται να είναι ένα αγκάθι στο πλευρό του site: Πολλοί reviewscomplain για ένα ελαττωματικό επιβεβαίωση / SMS 2FA. Ο ευέξαπτος φύση αυτής της ρύθμισης για Binance σημαίνει ότι μερικοί πελάτες προσπαθούν να αποσύρουν τα κεφάλαια. Στην πραγματικότητα, είναι ένα τέτοιο πρόβλημα ότι οι ισχυρισμοί απάτη επισημάνθηκε στην υπηρεσία.

Για να είμαι ειλικρινής, υπάρχουν dodgier προοπτικές σε ολόκληρο τον κλάδο, και βλέπω αυτό ως κάτι περισσότερο από ένα τεχνικό ζήτημα παρά μια απάτη. Είναι πιθανό ότι αυτό το λόξιγκα θα εξομαλυνθεί το 2018, μετά την οποία αναμένω την ανταλλαγή Binance να οδηγεί σε ακόμη υψηλότερο ανώτατο όριο αγοράς.

Συμπέρασμα: Είναι Binance μια καλή ανταλλαγή;

Όταν τραβήξει τα πάντα μαζί και να δούμε Binance αντικειμενικά, τα πλεονεκτήματα υπερτερούν κατά πολύ τα μειονεκτήματα. Αυτό είναι περισσότερο από ό, τι μπορούμε να πούμε για μερικούς άλλους ανταγωνιστές. Χαμηλές αμοιβές του συναλλάγματος σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη γνώση της ομάδας για το πώς να οικοδομήσουμε μια πλατφόρμα συναλλαγών είναι αρκετό για να γίνει μια σημαντική παίκτης κάνει.

Είναι να απορεί κανείς ότι η επιτυχία ακολούθησε την υπηρεσία κατά τη διάρκεια πρώτους μήνες του. Προσθέστε σε αυτό την δυνατότητα να προσφέρουμε μια πραγματικά παγκόσμια υπηρεσία από τη λαβή της κινεζικής κυβέρνησης, και δεν υπάρχουν πολλά για να σταματήσει Beiji Τεχνολογίας.

Δεν υπάρχει υποστήριξη fiat είναι πάντα λίγο απογοητευτικό, αλλά είναι κατανοητό στις περισσότερες περιπτώσεις. Αν μπορούμε να πετύχουμε κάποια κορυφαία υποστήριξη τάξη των πελατών και να απαλλαγούμε από περίεργα τεχνικό ζήτημα της Binance είναι ένα για να παρακολουθήσουν το 2018.


Post Tacocoin

Το νέο μου Best Bitcoin και altcoin Πορτοφόλι - Exodus Πορτοφόλι αναθεώρηση

Post Tacocoin

Καλύτερη πορτοφόλι Bitcoin για το 2014 - Blockchain εναντίον MyCelium εναντίον Coinabse

Post Tacocoin

Αναθεώρηση bitseed - Πλήρης κόμβος Bitcoin Plug & Play

Post Tacocoin

Bitcoin βρύση WordPress Plugin από 99Bitcoins

Post Tacocoin

KeepKey εναντίον του TREZOR - Αναθεώρηση πορτοφολιού υλικού Bitcoin

Post Tacocoin

Kraken αναθεώρηση - Είναι αυτό το Exchange Bitcoin Αξιόπιστο?

Post Tacocoin

Η Coinbase καταχράται τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα παραπομπής?

Post Tacocoin

Το καλύτερο υλικό εξόρυξης Litecoin - ανασκόπηση Antminer L3 Scrypt Miner

Post Tacocoin

Το Bitcoin Trezor αναθεωρήθηκε - είναι ασφαλές?

Post Tacocoin

Coinmama εναντίον Coinbase - αγοράζοντας Bitcoin αξίας $ 150 με την πιστωτική μου κάρτα

Post Tacocoin

Bitcoin Αναθεώρηση καζίνο - Οι 5 καλύτερες τοποθεσίες για το τυχερό παιχνίδι Bitcoin

Post Tacocoin

TREZOR ενάντια στο LEDGER - Επανεξέταση των πορτοφολιών για τα χέρια