Ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση Bitcoin>Εδώ είναι 6 νομίσματα για να εξετάσει | Greek.Lamareschale.org

Ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση Bitcoin>Εδώ είναι 6 νομίσματα για να εξετάσει

Ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση Bitcoin>Εδώ είναι 6 νομίσματα για να εξετάσει

Bitcoin είναι ο βασιλιάς των ψηφιακών νομισμάτων, τουλάχιστον προς το παρόν. Υπάρχουν αρκετές ανταγωνιστικές ψηφιακά νομίσματα, όμως, που μπορεί μια μέρα αντίπαλος bitcoin.

Πολλά από αυτά τα νομίσματα ισχυρίζονται ότι προσφέρουν ορισμένα τεχνικά πλεονεκτήματα σε σχέση με bitcoin. Άλλα νομίσματα λαμβάνουν μια εντελώς νέα οπτική γωνία για την ψηφιακή νομίσματα, προσπαθώντας όχι μόνο να προσφέρει μια εναλλακτική λύση σε μετρητά, αλλά και να προσφέρει ευκαιρίες για ανάπτυξη λογισμικού, πλατφόρμες social media, και άλλες υπηρεσίες που τροφοδοτείται από την blockchain.

Προς το παρόν, bitcoin βρίσκεται σε ένα τεράστιο προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού, τουλάχιστον από άποψη κεφαλαιοποίησης. Με κεφαλαιοποίηση $ 10 δισεκατομμύρια δολάρια, όπως της σύνταξης του παρόντος άρθρου, Bitcoin είναι περίπου δέκα φορές μεγαλύτερη από τον πλησιέστερο ανταγωνισμό. Παρόλα αυτά, μια μέρα Ethereum, Steem, Litecoin, ή άλλο διεκδικητές θα μπορούσε να κλέψει το στέμμα. Γι 'αυτό θα πάμε να ρίξουμε μια στιγμή για να πάει πέρα ​​από επικεφαλής των ανταγωνιστών bitcoin του.

Το Challenger: Ethereum (& Ethereum Classic)

Ethereumhas κερδίσει πολλή προσοχή από αργά. Αυτή η δημόσια λογισμικό blockchain έχει ως στόχο να στηρίξει πολλά περισσότερα από «απλά» ένα ψηφιακό νόμισμα. Οι προγραμματιστές μπορούν στην πραγματικότητα το λογισμικό κώδικα, και στη συνέχεια δύναμη αυτού του λογισμικού μέσω του δημόσιου blockchain.

Τα άτομα μπορούν στη συνέχεια πωλούν επεξεργαστική ισχύ τους και να πληρώνονται με «αιθέρα» -ένα ψηφιακό νόμισμα κάπως σαν να bitcoin- σε αντάλλαγμα. Επί του παρόντος, etherium είναι η δεύτερη μεγαλύτερη cryptocurrency στον κόσμο με βάση την κεφαλαιοποίηση.

Μετά από μια αμυχή τον Ιούλιο, Ethereum χωρίζεται σε δύο ανταγωνιστικά νομίσματα. Η «νέα» Ethereum (ακριβώς ονομάζεται Ethereum) αναιρέσατε το hack. «Classic» Ethereum διατήρησε το hack. Τώρα, οι δύο Ethereums ανταγωνίζονται μεταξύ τους.

Η ίδια Ethereum έχει κεφαλαιοποίηση βόρεια του $ 1 δις δολάρια, και είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα, πίσω μόνο bitcoin. Ethereum κλασικό έχει κεφαλαιοποίηση μόλις πάνω από $ 141 εκατομμύρια, καθιστώντας την τέταρτη μεγαλύτερη ψηφιακή νόμισμα.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με Ethereum

Ripple: Bitcoin αντίπαλο ή σύντροφος;

Ripple εμφανίστηκε το 2012 και είναι σήμερα ένα πολύ δημοφιλή πλατφόρμα online επεξεργασία πληρωμής και ψηφιακή νόμισμα. Ίσως η πιο σημαντική πτυχή της κυματισμός είναι το γεγονός ότι επιτρέπει την άμεση μετατροπή σε διαφορετικά νομίσματα. Μπορείτε ακόμη και να μετατρέψετε bitcoin για να κυματισμός, και αντίστροφα.

Η ίδια Ripple βλέπει όχι ως ανταγωνιστή σε Bitcoin, αλλά αντ 'αυτού μια φιλοφρόνηση. Με τη μετατροπή νομίσματος εύκολη, κυματισμός μπορεί να δώσει bitcoin χρήστες και άλλοι εύκολη πρόσβαση στα παραδοσιακά νομίσματα. OpenCoin, η εταιρεία πίσω από κυματισμός, σχεδιάζει να διανείμει 100 δισ κυματισμούς, αν και μόνο οι μισοί θα τεθούν σε κυκλοφορία.

Με κεφαλαιοποίηση 220 εκατομμύρια $ δολάρια, κυματισμός είναι η τρίτη μεγαλύτερη ψηφιακό νόμισμα στον κόσμο.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με κυμάτιο

Litecoin: Σίγουρα όχι ένα βάρος «Lite»

Litecoin είναι ένα από τα μεγαλύτερα εναλλακτικών ψηφιακών νομισμάτων εκεί έξω, αφού εμφανίστηκε το 2011. Όπως Bitcoin, δεν υπάρχει κεντρική αρχή, τα νέα νομίσματα που δημιουργούνται μέσα από την επίλυση των αλγορίθμων, και την πάροδο του χρόνου αυτοί οι αλγόριθμοι είναι όλο και πιο δύσκολο να λυθεί.

Υπάρχουν πολλές σημαντικές διαφορές, όμως. Συνολικό όριο καπάκι Litecoin έχει οριστεί στα 84 εκατομμύρια, σε σύγκριση με το bitcoin είναι 21 εκατομμύρια. Οι ίδιοι οι αλγόριθμοι είναι πολύ πιο εύκολο να λυθεί και μπορεί ακόμα να επιλυθούν χωρίς ειδικό εξοπλισμό ορυχείων. Επιπλέον, τα μπλοκ litecoin δημιουργούνται κάθε 2,5 λεπτά, σε σύγκριση με το bitcoin για 10 λεπτά, καθιστώντας δυνατή για να υποστηρίξει πολύ περισσότερες συναλλαγές.

Επί του παρόντος, Litecoin είναι η τέταρτη μεγαλύτερη ψηφιακό νόμισμα στον κόσμο, με κεφαλαιοποίηση, ζυγίζει περίπου 175 εκατομμύρια $.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με Litecoin

Steem

Ακριβώς πίσω από Litecoin με κεφαλαιοποίηση περίπου 170 εκατομμύρια $ είναι Steem. Steemitis από τις πιο ενδιαφέρουσες πλατφόρμες εκεί έξω. Οι άνθρωποι μπορούν να πληρωθώ, με Steem, να γράφουν και να εφημέριου άρθρα. Μπορείτε, επίσης, να βαθμολογήσουν και να σχολιάσουν τα άρθρα, να πάρει επίσης Steem.

Η πρώτη σελίδα της Steemit, που μοιάζει κάπως σαν Reddit, είναι γεμάτη με μια τεράστια ποικιλία από ιστορίες. Αντί της εξόρυξης bitcoins, ή την αγορά τους, αν θέλετε να κερδίσετε Steem, τότε θα πρέπει να συμβάλει στην κοινότητα. Steem ξεκίνησε μόλις φέτος (2016) και παρόλα αυτά έχει ήδη εξασφαλίσει μια τεράστια κεφαλαιοποίηση. Μην εκπλαγείτε αν αυτή η πλατφόρμα κέρδη ακόμη περισσότερο έδαφος στο μέλλον.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με Steem

Παύλα

Dash βασίζεται στενά στο bitcoin λογισμικού. Βασικά, οι προγραμματιστές ήθελε να αντιμετωπιστούν ορισμένα από τα προβλήματα που συνδέονται με bitcoin, όπως η αργή χρόνους επεξεργασίας της συναλλαγής, και ως εκ τούτου αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο νόμισμα, απλά με τίτλο «παύλα».

Όπως Bitcoin, ταμπλό διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Κάποιοι μάλιστα θα έλεγα ότι ταμπλό προσφέρει βελτιωμένη προστασία της ιδιωτικής ζωής. Dash προσφέρει επίσης άμεση συναλλαγές, ενώ Bitcoin συναλλαγές μπορεί να διαρκέσει αρκετά λεπτά. Περαιτέρω, παύλα χρησιμοποιεί αυτό που αποκαλεί «Masternodes» στο διπλό έλεγχο το blockchain και να διασφαλίσει ότι δεν είναι αδικαιολόγητα χειραγωγείται.

Οι αμοιβές είναι χαμηλές, το σύστημα είναι παγκόσμιο, και όπως Bitcoin, παύλα εξακολουθεί να P2P χωρίς κεντρική αρχή. Λαμβάνοντας υπόψη τα τεχνικά πλεονεκτήματα αυτού του νομίσματος, είναι σίγουρα αξίζει μια στενή παρακολούθηση.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για το Dash

Dogecoin

Dogecoin είναι το μικρότερο ψηφιακό νόμισμα σε αυτή τη λίστα, με κεφαλαιοποίηση μόλις $ 25 εκατομμύρια. Ακόμα, τι dogecoin υστερεί σε μέγεθος, κάνει για με σχετικά πιστή βάση οπαδών του. Dogecoin παίρνει το όνομά και branding του από το «δόγη» meme στο Διαδίκτυο, το οποίο χαρακτήρισε ένα σκυλί Shiba Inu. Αυτό το έξυπνο μαρκάρισμα βοήθησε να dogecoin μία από τις πιο γνωστές εναλλακτικές λύσεις bitcoin.

Dogecoin ανθρακωρύχοι μπορεί να επεξεργαστεί συναλλαγές μόνο για ένα λεπτό. Επιπλέον, σε αντίθεση με bitcoin και πολλά άλλα κρυπτο-νομίσματα, δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των dogecoins που μπορεί να εξορυχθεί. Αυτή η έλλειψη ανώτατο όριο, και την ευκολία της εξόρυξης, ωστόσο, σημαίνει ότι η ατομική dogecoins δεν αξίζει πάρα πολύ, με εκατό από αυτά που αξίζει μόνο μερικές πένες.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με dogecoin

Συμπέρασμα: Bitcoin οδηγεί τον αγώνα, αλλά ο ανταγωνισμός είναι σύσφιξης

Bitcoin δεν πηγαίνει μακριά οποτεδήποτε σύντομα, και μέσα από το εγγύς μέλλον, πιθανότατα θα παραμείνει το κορυφαίο παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα. Παρόλα αυτά, οι ανταγωνιστές για το καλύτερο ethereum altcoinlike και Steem προσφέρουν πολύ μοναδικό ανατροπές στο ψηφιακό νόμισμα. Άλλοι, όπως η παύλα και Ethereum, μπορεί να είναι πιο τεχνικά ορθή. Ως αποτέλεσμα, αυτά τα ανταγωνιστικά νομίσματα μπορεί κάποια μέρα καλύψουν τη διαφορά με, ή ακόμα και να ξεπεράσει, bitcoin.

Εκτός από τα νομίσματα που αναφέρονται στο παρόν άρθρο, υπάρχουν και πολλά άλλα που αξίζει ανταγωνιστές. ΝΕΜ, MaidSafeCoin και NXT είναι μόνο μερικά ανταγωνιστικά νομίσματα που έρχονται στο μυαλό. Στο μέλλον, το περιβάλλον, το ψηφιακό νόμισμα είναι βέβαιο ότι θα εξελιχθεί, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει το μάτι σας σε αυτό.


Post Tacocoin

Αναθεώρηση bitseed - Πλήρης κόμβος Bitcoin Plug & Play

Post Tacocoin

Ledger Wallet αναθεωρημένο από 80 χρήστες Reddit (χωρίς κωδικό προσφοράς)

Post Tacocoin

Bitclub Network αναθεώρηση και ανάλυση

Post Tacocoin

Το νέο μου Best Bitcoin και altcoin Πορτοφόλι - Exodus Πορτοφόλι αναθεώρηση

Post Tacocoin

Coinmama εναντίον Coinbase - αγοράζοντας Bitcoin αξίας $ 150 με την πιστωτική μου κάρτα

Post Tacocoin

Ανασκόπηση Bitconnect: Είναι Legit?

Post Tacocoin

AvaTrade Bitcoin Trading αναθεώρηση

Post Tacocoin

Καλύτερες Υπηρεσίες Escrow Bitcoin

Post Tacocoin

Το πορτοφόλι της Electrum αναθεωρήθηκε: Προσωπικά και Reddit σχόλια

Post Tacocoin

Antminer S9 αναθεώρηση - 6 πράγματα που πρέπει να ξέρετε Πριν αγοράσετε

Post Tacocoin

Τι είναι το πρωτόκολλο Zen>Ανάλυση ICO του Νοεμβρίου

Post Tacocoin

Antrouter R1 αναθεώρηση - Ασύρματο Miner του Antminer