Προσθέστε εάν οι ανταλλαγές απαιτούν έλεγχο ταυτότητας 2 τρόπων | Greek.Lamareschale.org

Προσθέστε εάν οι ανταλλαγές απαιτούν έλεγχο ταυτότητας 2 τρόπων

Προσθέστε εάν οι ανταλλαγές απαιτούν έλεγχο ταυτότητας 2 τρόπων

Ερώτηση:

Θα πρέπει να προσθέσετε σχόλια σας ανταλλαγών κλπ αν χρειάζονται 2 ταυτότητας τρόπο.
Για κάποιον σαν εμένα, χωρίς μια κινητή συσκευή και που δεν εμπιστεύεται την Google τόσο πολύ που δεν θα εγκαταστήσουν το πρόγραμμα περιήγησης Chrome, coinbase είναι έξω από το θέμα, για παράδειγμα, γιατί θα πρέπει να έχετε ένα από τα δύο να τα χρησιμοποιούν. Ίδιο με πολλές άλλες υπηρεσίες, οπότε αυτό θα είναι μια πολύτιμη πληροφορία για πολλούς

Απάντηση:

Γεια σου Φρανκ,
συμφωνώ πλήρως, προσπαθώ να αποφύγετε την Google όσο το δυνατόν περισσότερο τον εαυτό μου. Πήρα ένα Trezor αντί Λέτζερ για τον ίδιο λόγο. Ωστόσο, υποθέτω ότι απλά υποτίθεται ότι ο καθένας έχει μια κινητή συσκευή αυτές τις μέρες. Βεβαίως υπάρχουν ανταλλαγές, όπου μόνο ένα e-mail θα είναι αρκετό. Η μόνη ανταλλαγή fiat-κρυπτο μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή, όπως ότι είναι Bitfinex, αλλά εξυπηρετεί πλέον πελάτες στις ΗΠΑ. Δεν θυμάμαι Kraken απαιτεί έναν αριθμό κινητού, οπότε θα ήθελα να συστήσει τον έλεγχό τους.

Χωρίς σχόλιαΠροσθέστε το Satoshi στο δολάριο με τη βρύση μου και προσθέτετε το πανό μου?Ερώτηση:

Γεια σου Ofir, Θα εξετάσει μου χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο στο Απλό Satoshi σας στο μετατροπέα δολάρια για την βρύση μου Bustedfaucet.com και θα μπορούσε να ρίξει banner μου κάπου στην περιοχή σας;

Απάντηση:

Γεια σου Logan,
μη διστάσετε να συνδεθούν με το Satoshi στο μετατροπέα δολάρια στο site σας, όμως δεν θα είναι σε θέση να τη διαφήμισή σας banner στο site για δωρεάν, αυτό είναι το πώς θα κρατήσει το χώρο λειτουργίας. Αν θέλετε να αγοράσετε διαφημίσεις εδώ είναι οι τιμές:

Διαφήμιση στο 99 Bitcoins


Ofir

Χωρίς σχόλια


Διεύθυνση απενεργοποιημένηΕρώτηση:

Αγαπητέ Κύριε / Mam
Pls. Βοήθεια

Απάντηση:

Τελευταία ενημέρωση στις 15 Οκτωβρίου του 2017 στις 10:02 π.μ.

Γεια σου Sunil,
η διεύθυνση σας απενεργοποιείται αυτόματα εάν παραβούν τους κανόνες βρύση. Οι κανόνες Βρύση μπορούν να βρεθούν εδώ. Συνήθως η διεύθυνση σας θα απενεργοποιηθεί αυτόματα από το σύστημα, εάν ένας από τους κανόνες είναι σπασμένα.

Σχόλια:

Άλλαξε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και μια νέα συσκευή, έτσι Coinbase στέλνει άδεια σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν υπάρχει πια. Τι να κάνω?


Διεύθυνση απενεργοποιημένηΕρώτηση:

Τελευταία ενημέρωση στις 20η Δεκεμβρίου 2017 στις 15:11 μ.μ.

Κύριε im προσπαθεί να συνδεθείτε και να γεμίσει το captcha, αλλά του λέει ότι η διεύθυνσή μου είναι απενεργοποιημένο pls να με βοηθήσει.

Απάντηση:

Γεια σου Danny,
Η διεύθυνσή σας απενεργοποιείται αυτόματα εάν παραβούν τους κανόνες βρύση. Οι κανόνες Βρύση μπορούν να βρεθούν εδώ. Συνήθως η διεύθυνση σας θα απενεργοποιηθεί αυτόματα από το σύστημα, εάν ένας από τους κανόνες είναι σπασμένα.

Σχόλια:

Γεια σας, στις περισσότερες περιπτώσεις οι χρήστες μας είναι άτομα με ειδικές ανάγκες, επειδή χρησιμοποιούν ένα VPN το οποίο δεν επιτρέπεται. Μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα μέσω αυτής της φόρμας: https://99bitcoins.com/contact/with email σας και BTC διεύθυνση και μπορούμε να ελέγξουμε.

Γεια σου Zsofia,
είμαι αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα όπως Ντίνα Zayed διεύθυνσή μου είναι απενεργοποιημένη και δεν είχα σπάσει κάποιο από τους κανόνες.

Γεια σου Zsofia,
Είμαι, επίσης, αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, αν και δεν είμαι σπάζοντας κάθε αυτού κανόνες, νομίζω ότι είναι θέμα !!!!


Post Litecoin

Να πάρει τα χρήματα πίσω από μια απάτη

Post Litecoin

Bitcoin απάτη

Post Litecoin

Bitcoin αρχάριος 1

Post Litecoin

Ιστορικά εμπορικά δεδομένα

Post Litecoin

Antminer s9

Post Litecoin

Πώς μπορώ να μεταφέρω σωστά το BTC μου από το χαρτοφυλάκιο του χαρτοφυλακίου στο νέο πορτοφόλι λογισμικού electrum?

Post Litecoin

Bitconnect

Post Litecoin

Δωρεάν ιστοσελίδα Bitcoin

Post Litecoin

Μπορώ να αγοράσω λιγότερο από 1 Bitcoins?

Post Litecoin

Αναφορά blockchain

Post Litecoin

Bitcoin ανταλλαγή στην Ελλάδα

Post Litecoin

Bitcoin δανεισμού