$ 49 τέλη δικτύου δολαρίων για την αποστολή $ 100>Λείπει κάτι | Greek.Lamareschale.org

$ 49 τέλη δικτύου δολαρίων για την αποστολή $ 100>Λείπει κάτι

$ 49 τέλη δικτύου δολαρίων για την αποστολή $ 100>Λείπει κάτι

Ερώτηση:

Προσπάθησα να στείλετε αξίας $ 100 BTC από την EXODUS και η χρέωση ήταν $ 49. ΠΩΣ Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί bitcoin για το εμπόριο με τις αμοιβές αυτό το υψηλό; (Ή είμαι εγώ λείπει κάποιο πράγμα;)

Απάντηση:

Γεια σου Irwin,
έχω ένα άρθρο για το θέμα αυτό σύντομα κοντά σας... Η ουσία της οποίας είναι ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα SegWit δυνατότητα πορτοφόλι και να μάθουν πώς λειτουργούν τα τέλη, καθώς αυτό θα σας σώσει έναν τόνο των χρημάτων για τα τέλη... Οι αμοιβές είναι υψηλές στιγμή για χαμηλότερη αξία συναλλαγών (αλλά ακόμη και μια αμοιβή $ 49 θα το σχεδόν τίποτα για τη μεταφορά του ενός εκατομμυρίου δολαρίων), αλλά αυτό αναγκάζει τους ανθρώπους να βελτιστοποιήσει τον τρόπο που χρησιμοποιούν Bitcoin.

Χωρίς σχόλια99bitcoin και CoinbaseΕρώτηση:

Γεια σου, ίσως μπορείτε να μου δώσετε κάποια εξήγηση: Πρώτον, γιατί να καλέσετε το site σας \ «99 \» Bitcoin; Δεύτερον, τι \ 's συμβαίνει Coinbase; Ένας φίλος μου έχει ζητηθεί να επαληθεύσετε continiously και η διαδικασία doesn \ 't πάει πουθενά. Έχετε μια έγκυρη εναλλακτική λύση για Coinbase; Kind Regards, Dietmar

Απάντηση:

Γεια σου Dietmar,
Όσο για την επαλήθευση Coinbase, εγώ πραγματικά δεν μπορούσα να πω. Ωστόσο, μετά τα τελευταία νέα σχετικά με το σκάνδαλο Coinbase εκμετάλλευση εμπιστευτικών πληροφοριών και την έλλειψη υποστήριξης SegWit (μετά από πιέσεις για την κλιμάκωση μέσω χαζή τρόπους) Έχω γεγονός που υποδηλώνει ότι οι άνθρωποι βρίσκουν εναλλακτικές λύσεις για Coinbase. Δίδυμοι ή Kraken ή Bitstamp είναι όλα καλές ανταλλαγές με παρόμοιες υπηρεσίες.

Χωρίς σχόλια


Ένα ερώτημα από την ΙνδίαΕρώτηση:

I \ 'm από την Ινδία... Πώς θα μπορούσα να αγοράσω bitcoins από σχετική και εμπιστευτική πηγή....?

Απάντηση:

Γεια σου Raghvendra,
Αν είστε εντάξει με κάποιες επιχειρήσεις (και κατ 'επέκταση, η κυβερνητική.), Γνωρίζοντας ότι έχετε αγοράσει Bitcoin, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ινδικό χρηματιστήριο. Unocoin.com και Zebpay.com και Coinsecure.in είναι 3 καλές επιλογές.

Χωρίς σχόλια


Σχετικά με μια μετατόπισηΕρώτηση:

Κάποιος μου έστειλε κάποια bitcoin για blockchain διεύθυνση πορτοφόλι μου. Βρήκα το πρώτο αντανακλάται bitcoin σε εκκρεμότητα, αλλά μετά από λίγο καιρό εξαφανίστηκαν. Ποιος ήταν ο λόγος;

Απάντηση:

Γεια σου φέρει,
Εδώ είναι ένα άρθρο που εξηγεί thisin λεπτομέρεια.

Χωρίς σχόλια


Σχετικά με την BGF και τον McapΕρώτηση:

Ποια είναι η δική σου άποψη για BGF δηλαδή Bitcoin Ταμείο Ανάπτυξης και το σχετικό κουπόνι πληρωμής με τη μορφή ΜΟΑΡ; (Εταιρείας. Gainbitcoin.com)
Ευχαριστώ για την περιοχή σας και την αφοσίωσή σας. Βρήκα το site σας πραγματικά χρήσιμη για την εκκαθάριση έννοιες μου Cryptocurrency. Με τις καλύτερες ευχές. Neerav. Ινδία"

Απάντηση:

Γεια Neereav, δεν έχουμε εμπειρία με Bitcoin Ταμείο Ανάπτυξης. Απλά ψάχνουν στο site τους ότι μοιάζει λίγο σκιερό, λόγω της έλλειψης δεδομένων της εταιρείας, αν και οι μάρκες ΜΟΑΡ εισηγμένες στο Coin Κεφαλαιοποίησης και να έχουν μια ενεργή αγορά διαπραγμάτευσης. Αλλά φυσικά δεν μπορώ να γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν είναι μια απάτη ή legit επιχειρήσεων. Εάν έχετε αμφιβολίες, σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε το Bitcoin Απάτη Testtool και προσπαθήστε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Χωρίς σχόλια


Post Litecoin

Καλύτερος χρόνος για να αγοράσετε bitcoins

Post Litecoin

Πόσες φορές μπορεί να σκουπιστεί ένα πορτοφόλι χαρτιού

Post Litecoin

Καζίνο, απάτη, bitstarz, απάτη, δεν πληρώνουν τους νικητές

Post Litecoin

Πώς μπορώ να αποθηκεύσω με ασφάλεια τα altcoins?

Post Litecoin

1 hash

Post Litecoin

Το Bitcoin Core διαβάζει το αρχείο wallet.dat ως 0.0000000 BTC

Post Litecoin

Bitcoins ανεπιβεβαίωσαν Χειροκίνητη ρύθμιση του τέλους (Blockchain)

Post Litecoin

ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ

Post Litecoin

Δωρεάν ιστοσελίδα Bitcoin

Post Litecoin

Faucethub

Post Litecoin

Έλεγχος υπολοίπων

Post Litecoin

Ο Antiminer S9 μπορεί να εξορύξει και άλλα κρυπτογραφικά νομίσματα SHA256 algo