GreenBits Premieres στο Android με υποστήριξη υλικού και πολυμέσων | Greek.Lamareschale.org

GreenBits Premieres στο Android με υποστήριξη υλικού και πολυμέσων

GreenBits Premieres στο Android με υποστήριξη υλικού και πολυμέσων

Η ομάδα πάνω σε GreenAddresshave ήταν απασχολημένος που εργάζονται για μια νέα εφαρμογή Android που ονομάζεται GreenBits. Η νέα open source εφαρμογή Android έγινε διαθέσιμο στο Google Playand το ανοικτό κατάστημα πηγή Fdroid πρόσφατα.

GreenBits είναι μια μοναδική εφαρμογή που προσφέρει μερικά από τα καλύτερα μέτρα ασφαλείας σε μια διασύνδεση εύκολο στη χρήση για συσκευές Android. Η εφαρμογή είναι συμβατή με τη σημερινή γενιά των bitcoin πορτοφόλια υλικού, όπως Trezor, HW.1, NANO, BWALLET, και άλλοι κλώνοι Trezor οφείλεται σε εφαρμογή της BitcoinJ.

Το λογισμικό λειτουργεί επίσης με το πρότυπο NFC-enabled Ledger Proton πορτοφόλι του υλικού που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν εύκολα να πατήσετε το πορτοφόλι του υλικού σε ένα τηλέφωνο με τη λειτουργία GreenBits λογισμικό και πρόσβαση στο πορτοφόλι.

Η εφαρμογή πορτοφόλι του υλικού είναι όπου GreenBits λάμπει πραγματικά. Μετακίνηση μεταξύ ενός πορτοφολιού του υλικού και το πορτοφόλι λογισμικό είναι πραγματικά εύκολη και μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

GreenBits είναι μια ντετερμινιστική πορτοφόλι και επίσης δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά τις ίδιες διευθύνσεις bitcoin που μπορεί να αυξήσει σημαντικά την ασφάλεια για τους τελικούς χρήστες. Το wiki Bitcoin λέει ότι μια ντετερμινιστική πορτοφόλι είναι ένα σύστημα που απορρέουν κλειδιών από ένα μόνο σημείο εκκίνησης είναι γνωστό ως σπόρος. Ο σπόρος επιτρέπει στον χρήστη να εύκολα αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε ένα πορτοφόλι χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να επιτρέψει τη δημιουργία δημόσιων διευθύνσεων χωρίς τη γνώση του ιδιωτικού κλειδιού.

GreenBits λειτουργίας με Λογιστική Proton NFC

Το πορτοφόλι GreenBits απαιτεί έναν κωδικό PIN για να χρησιμοποιήσετε, κρυπτογραφημένα σε 256bit AES. Το PIN συστήματος επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη είσοδο στην κινητή συσκευή σας, αλλά εξακολουθούν να προστατεύονται από επιθέσεις ωμής βίας που χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα.

Το πορτοφόλι GreenBits είναι βαρύ για τα χαρακτηριστικά ασφαλείας για τους χρήστες. Οι προγραμματιστές αποφάσισαν επίσης να μην υποστηρίξει απλά «κομμάτια», αλλά αφήνουν την επιλογή του χρήστη. Μπορείτε να μετατρέψει bitcoin σας ως BTC, MBTC, uBTC, και τα κομμάτια. Αυτό είναι απλώς άλλο ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση της προσωπικής επιλογής για Bitcoin χρήστες.

GreenBits διαθέτει την ικανότητα να περιορίσει τις αναλήψεις σε κάποιο κρυπτο ή fiat ποσότητα, την ικανότητα να σαρώνουν τα πορτοφόλια χαρτί, και τέσσερις διαφορετικούς τύπους 2FA συμπεριλαμβανομένων των SMS, e-mail, OTP, και κλήση Robo.

Το νέο πορτοφόλι GreenBits έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει την παλαιότερη πορτοφόλι GreenAddress Android, καθώς περιέχει αρκετές βελτιώσεις ασφαλείας και βελτιώσεις σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις? Ωστόσο, GreenAddress παραμένει προσηλωμένη στην διατήρηση και την android εφαρμογή GreenAddress και το GreenBits πορτοφόλι που λειτουργεί ταυτόχρονα προς το παρόν.


Post ICO

Η Bit4coin ανακοινώνει νέα για το 2014 μετά την πώληση περισσότερων από 1.000 καρτών δώρου BTC

Post ICO

Το πορτοφόλι του FBI έσπευσε, ενώ οι αρχές αποφάσισαν τι να κάνουν με Bitcoins που κατασχέθηκαν από το Road Silk

Post ICO

Το Bitcoin είναι υπό επίθεση! εβδομαδιαία ενημέρωση ειδήσεων

Post ICO

Πρώην αξιωματούχος του Obama: ο Bitcoin θα μπορούσε να αλλάξει τη διακυβέρνηση

Post ICO

Η Bitcoin μπορεί τώρα να σας αγοράσει ένα παραθαλάσσιο πολυτελές διαμέρισμα στην Κύπρο

Post ICO

Η Credit Suisse πιστεύει ότι η Bitcoin έχει μέλλον όταν συνδυάζεται με το παραδοσιακό χρηματοπιστωτικό σύστημα

Post ICO

Ο Bitcoin έφτασε τελικά στις βρετανικές παμπ

Post ICO

Η κυπριακή αστυνομία ερευνά τη Neo & Bee: ο διευθύνων σύμβουλος Danny Brewster εξακολουθεί να λείπει

Post ICO

Το Bitcoin αποκτά έναν κωδικό νομίσματος: η XBT προσφέρει νομιμοποίηση αγοράς κρυπτογράφησης

Post ICO

Οι πληρωμές Bitcoin και ο εξοπλισμός εξόρυξης είναι πραγματικότητα στο TigerDirect

Post ICO

Bitcoin Startup σκηνή θέρμανσης επάνω, οι μισθοί Πληρωμών σε Bitcoin και πολλά άλλα

Post ICO

Οι οικονομικές αρχές της Καλιφόρνια λένε ότι προειδοποιούν ακριβώς το ίδρυμα Bitcoin