1.200 έμποροι έτοιμοι να κάνουν το Bitcoin Black Friday φέτος το μεγαλύτερο ακόμα | Greek.Lamareschale.org

1.200 έμποροι έτοιμοι να κάνουν το Bitcoin Black Friday φέτος το μεγαλύτερο ακόμα

1.200 έμποροι έτοιμοι να κάνουν το Bitcoin Black Friday φέτος το μεγαλύτερο ακόμα

Αν νομίζατε ότι Bitcoin Μαύρη Παρασκευή ήταν μεγάλη, το 2013, σε απευθείας σύνδεση φετινή εκδήλωση θα φυσήξει κατά πάσα πιθανότητα το μυαλό σας. Σχετικά με 1.200 έμποροι θα είναι μέρος της επόμενης Bitcoin Μαύρη Παρασκευή, που φιλοξενείται από την ιστοσελίδα BitcoinBlackFriday.com, όπου θα αναφέρονται όλες οι πωλήσεις.

Παρά το γεγονός ότι η εκδήλωση δημιουργήθηκε μόλις πριν από δύο χρόνια, γρήγορα πήγε από μόνο 50 έως 1.200 εμπόρους. Και, σύμφωνα με τον ιδρυτή της εκδήλωσης, υπάρχουν εκπλήξεις περιμένουν τους αγοραστές στις 28 Νοεμβρίου. «Έχουμε δύο πράγματα προγραμματιστεί Πρώτη είναι η δυνατότητα να αγοράσει αμέσως Bitcoin με την πιστωτική σας κάρτα:.. Μια μικρή ποσότητα, όπως αξίας $ 25 Για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτό δεν είναι πάρα πολύ από τον κίνδυνο Και είμαστε επίσης πρόκειται να έχουμε μια ενότητα. [του site], όπου μπορείτε να αγοράσετε κάτι για ένα μικρό χρηματικό ποσό», Jon Holmquist δήλωσε στο CNBC.

Άλλωστε, αυτό το έτος Holmquist δεν θα είναι μόνη της. Ο ιδρυτής ανακοίνωσε ότι το 2014 η διαχείριση της εκδήλωσης θα προηγηθεί μια μικρή ομάδα, λόγω της εκπληκτική αύξηση των αγοραστών.

Ο επεξεργαστής πληρωμής BitPay αποκάλυψε ότι η περσινή Bitcoin Μαύρη Παρασκευή συγκέντρωσε πάνω από 100.000 επισκέπτες, που πέρασε κοντά στα 6 εκατομμύρια $ το BTC. Με δεδομένη τη συνεχή ανάπτυξη τα τελευταία δύο χρόνια, η πρόβλεψη για το 2014 γεγονός είναι σημαντικά υψηλότερη, ειδικά τώρα που πιο mainstream λιανοπωλητές όπως Newegg και Υπερπληρώ έχουν προσχωρήσει στο οικοσύστημα Bitcoin.

Στην πραγματικότητα, Newegg είναι ένας από τους εμπόρους που θα είναι μέρος της φετινής Bitcoin Μαύρη Παρασκευή, μαζί με άλλα γνωστά ονόματα όπως Amagi Metails, Gyft ή NameCheap.

Και, σύμφωνα με Holmquist, ο πραγματικός αριθμός των εμπόρων μπορεί να υπερβαίνει την εκτιμώμενη 1.200. Δεδομένου ότι η λίστα είναι ελεύθερη για κάθε εταιρεία που δέχεται Bitcoin ως επιλογή πληρωμής, ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί μέχρι την Παρασκευή.

Το μεγάλο πρόβλημα για εμάς είναι ότι οι περισσότεροι έμποροι δεν θέλουν να προγραμματίσουν το μέλλον. Είναι ένα πολύ μικρότερο εμπόρων, έτσι ώστε να το αναβάλλετε μέχρι την ημέρα ή την προηγούμενη ημέρα.

Υπερπληρώ είναι μία από τις εταιρείες που δεν θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Λοιπόν, τουλάχιστον όχι μέσω BitcoinBlackFriday.com. Εκπρόσωπος μιας εταιρείας δήλωσε Μαύρη Παρασκευή ασχολείται Υπερπληρώ θα είναι διαθέσιμες στον τόπο εγκατάστασης του λιανοπωλητή. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να πληρώσετε με ψηφιακό νόμισμα.

Προτεινόμενα εικόνα: BitcoinBlackFriday.com


Post ICO

Crypto Printing: το καλύτερο των δύο κόσμων

Post ICO

Σχεδόν 150 BTC κλέφτηκαν από την ανταλλαγή από τον Καναδά, χάρη στη μη ληφθείσα υποστήριξη

Post ICO

Είναι οι βορειοαμερικανικές αρχές ονειρεύονται έναν κόσμο χωρίς Bitcoin?

Post ICO

Ο Alan Silbert, Διευθύνων Σύμβουλος του BitPremier: αυτή είναι μια μεταβατική περίοδος στον κόσμο Bitcoin

Post ICO

70 τοποθεσίες που σας δίνουν δωρεάν Bitcoins - λειτουργούν πραγματικά?

Post ICO

Το Μπαγκλαντές απειλεί να καταδικάσει τους Bitcoiners έως και 12 χρόνια στη φυλακή

Post ICO

Ένας οδηγός για αρχάριους για Monero (αγορά, εμπορία, εξόρυξη)

Post ICO

Το 61% των καναδών αναμένει να χρησιμοποιήσει ψηφιακό πορτοφόλι μέχρι το 2019

Post ICO

Andersen ρίχνει μια άλλη πρόταση για την αύξηση του ορίου μεγέθους μπλοκ

Post ICO

Ιδού το πρώτο μωρό Bitcoin

Post ICO

Ένα Toolkit για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη Bitcoin σας

Post ICO

Ο συνιδρυτής της Apple, Steve Wozniak, ενώνει την εταιρεία ΑΤΜ που εμπνέεται από το blockchain