10 ελάχιστα γνωστά χαρακτηριστικά κρυμμένα μέσα στο Blockchain.info | Greek.Lamareschale.org

10 ελάχιστα γνωστά χαρακτηριστικά κρυμμένα μέσα στο Blockchain.info

10 ελάχιστα γνωστά χαρακτηριστικά κρυμμένα μέσα στο Blockchain.info

Πρόσφατα πήρα μια βαθύτερη ματιά σε αυτό που διαθέτει το blockchain.info ιστοσελίδα παρέχει και διαπίστωσε κάποια prettty δροσερή ουσία.

Είναι το Bitcoin Οικονομίας στην πραγματικότητα αυξάνεται ή πρόκειται για ένα φούσκα;

Blockchain.info παρέχει πολλά chartsand statisticsabout δικτύου Bitcoin. Αλλά μερικές φορές αυτά διάγραμμα είναι δύσκολο να κατανοηθεί. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα διαγράμματα που μπορείτε να βρείτε είναι ο όγκος των εμπορικών συναλλαγών Vs. Συναλλαγή έντασης διάγραμμα. Αυτό το γράφημα είναι το αποτέλεσμα της στην πραγματική Bitcoin όγκο συναλλαγών και διαιρώντας με τον όγκο συναλλαγών Bitcoin. Όσο μικρότερος είναι ο αριθμός τόσο πιο διαπραγμάτευση διεξάγεται.

Όταν περισσότερα διαπραγμάτευση γίνεται από πραγματικές συναλλαγές αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μια φούσκα. Αν ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά θα είστε σε θέση να δείτε ότι όταν ο λόγος των τάσεων προς τα κάτω εκτίναξη των τιμών Bitcoin από τότε υπάρχει μεγαλύτερη κερδοσκοπία.

Supercool Visualisaztion των κόμβων Bitcoin και ανθρακωρύχοι

Αν και δεν είναι πραγματικά χρήσιμο αυτό το επόμενο χαρακτηριστικό είναι αρκετά δροσερό. Αυτό δείχνει την κατανομή των κόμβων Bitcoin και οι ανθρακωρύχοι σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να παίξετε γύρω με ένα 3D μοντέλο της Γης για να μάθετε πού είναι οι υπολογιστές υπεύθυνοι για τη διευκόλυνση Bitcoin transactionsare βρίσκεται.

100 πιο δημοφιλή Διευθύνσεις

Blockchain.info σας επιτρέπει να δείτε τις διευθύνσεις Bitcoin που έλαβε το πιο paymentsup μέχρι σήμερα. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι ηγέτες είναι διευθύνσεων από SatoshiDice και Betcoin - οι δύο μεγάλες περιοχές παιχνιδιού Bitcoin.

Hashrate Διανομής Μεταξύ Πισίνες Mining

Μία από τις κύριες ανησυχίες για την ασφάλεια του δικτύου Bitcoin είναι πώς decentrilized είναι οι miningefforts Bitcoin. Αν μια πισίνα εξόρυξης ελέγχει ένα μεγάλο μέρος της hashrate μπορεί να προκαλέσει θεωρητικά μια επίθεση 51%. Αυτό το γράφημα από Blockchain.info σας επιτρέπει να δείτε την κατανομή των hashrate μεταξύ των διαφόρων πισίνα εξόρυξης.

Ο μεγαλύτερος συναλλαγές Bitcoin

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποια είναι τα μεγαλύτερα συναλλαγές που γίνονται με το Bitcoin; Blockchain.info σας επιτρέπει να δείτε το μεγαλύτερο Bitcoin transactionsfrom την τελευταία 50.000 συναλλαγής.

Αποστολή Bitcoins σε πολλαπλές διευθύνσεις σε μία συναλλαγή

Όχι πολύ καιρό πριν πήρα ένα email από έναν χρήστη να μου δείξει πώς να στείλει Bitcoins σε πολλαπλές διευθύνσεις σε μία μόνο συναλλαγή. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει την αποστολή των κερμάτων πιο αποτελεσματική, αλλά και τη μείωση των τελών για πολλαπλές συναλλαγές. Από στέλνουμε ένα πολύ μικρο συναλλαγών στο νέο μας συνδρομητές θα βρούμε αυτή η επιλογή είναι εξαιρετικά πολύτιμη. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη στην ενότητα «Αποστολή χρημάτων» -> «Προσαρμοσμένο»

Εξετάστε Είσοδοι και έξοδοι

Αν είστε πιο έμπειρος χρήστης μπορείτε να ενεργοποιήσετε την «Advanced» mode για explorer μπλοκ Blockchain.info (που βρίσκεται στο υποσέλιδο της ιστοσελίδας). Σε αυτόν τον τρόπο θα είστε σε θέση να δούμε ποιες ήταν οι είσοδοι και outputsof κάθε συναλλαγή και τα σενάριά τους.

Απόκρυψη κομμάτια συναλλαγή σας Bitcoin

Δεδομένου ότι η blockchain ουσιαστικά επιτρέπει στους ανθρώπους να εντοπίζουν συναλλαγές αρκετά εύκολα αυτό το επόμενο χαρακτηριστικό είναι για εκείνους που χρειάζονται περισσότερο την ανωνυμία. SharedCoin είναι ένας τρόπος για να αναμίξετε τη συναλλαγή σας με άλλες συναλλαγές, έτσι θα είναι πιο δύσκολο να εντοπίσει (από την δυσκολία να αναλύσει τις αυξήσεις πηγή).

Αποστολή Bitcoins μέσω SMS ή Email

Αν θέλετε να στείλετε Bitcoins σε ανθρώπους που δεν έχουν ένα πορτοφόλι Bitcoin αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με τη χρήση το στείλετε με δυνατότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / SMS μέσα «Πορτοφόλι μου». Ο παραλήπτης θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τον ειδοποιεί ότι οι Bitcoins εστάλησαν. Στη συνέχεια μπορεί να ανοίξει ένα νέο πορτοφόλι για αυτά τα Bitcoins.

Κρατήστε Bitcoins σας στο Cold Storage

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εξασφαλίσει Bitcoinsis σας να χρησιμοποιείτε κρύο αποθήκευσης - δηλαδή να αποθηκεύσετε Bitcoin χωρίς σύνδεση σας σε ένα κομμάτι χαρτί, ένα Trezor Συσκευή ή μια μονάδα flash. Blockchain.info σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εύκολα ένα έγγραφο walletwhich θα έχει δημόσιο και ιδιωτικό κλειδί σας διαθέσιμο για εκτύπωση. Λάβετε υπόψη ότι αν μεταφέρετε Bitcoins σε αυτό το πορτοφόλι και να μην εκτυπώσετε το ιδιωτικό κλειδί Bitcoins σας θα χαθούν, οπότε να είστε προσεκτικοί.


Post ICO

5,5 εκατομμύρια δολάρια βοηθούν τοBit να μπει στο οικοσύστημα Bitcoin με όλα τα απαραίτητα εργαλεία

Post ICO

1.200 έμποροι έτοιμοι να κάνουν το Bitcoin Black Friday φέτος το μεγαλύτερο ακόμα

Post ICO

Όλα Bitcoins και Litecoins φύγει: Πολωνικά Bitcoin ανταλλαγή Bidextreme.pl hacked

Post ICO

Η μεγαλύτερη Bitcoin Expo ακόμα - και μπορείτε να μπείτε δωρεάν!

Post ICO

Τι γίνεται με ένα αεροπλάνο για το Bitcoin>Το SkyCraft δέχεται ψηφιακά χρήματα

Post ICO

Τα πορτοφόλια Bitcoin με βάση το Android αναβαθμίστηκαν μετά από ελάττωμα κρυπτογραφίας και προβλήματα ασφάλειας

Post ICO

Η εξαγορά του πορτοφολιού Lemon από τη LifeLock σβήνει όλες τις προσδοκίες της υποστήριξης Bitcoin

Post ICO

Οι αρχές επικεντρώνονται στη μελέτη της Βόρειας Αμερικής που αρνείται την ανωνυμία του Bitcoin

Post ICO

1-800-Λουλούδια που θα δεχτούν Bitcoin

Post ICO

Ένας geek λέει την εμπειρία του χρησιμοποιώντας το Bitcoin Miner από τα Butterfly Labs

Post ICO

Crypto Printing: το καλύτερο των δύο κόσμων

Post ICO

3 εκατομμύρια δολάρια σε μόλις τέσσερις ημέρες: οι πελάτες τρέχουν για να αποκτήσουν εξοπλισμό εξόρυξης Bitcoin από την KnCMiner