11 Δημοφιλή υποστηρικτές του Bitcoin | Greek.Lamareschale.org

11 Δημοφιλή υποστηρικτές του Bitcoin

11 Δημοφιλή υποστηρικτές του Bitcoin

Μετά την έκθεση μεγαλύτερο αντιπάλους του, σήμερα έχουμε αλλάξει ταχύτητα και θέλω να σας δείξει μια λίστα των ανθρώπων και θεσμών που έχουν υιοθετηθεί cryptocurrencysince την αρχή. Μετά από όλα, Bitcoin έχει μια τεράστια βάση οπαδών και αυτά τα επόμενα 11 δημοφιλείς υποστηρικτές είναι μόνο μερικά από αυτά.

1. Paul Graham

Paul Grahamis σήμερα η τρίτη σημαντική τεχνολογία επενδυτή για να δείξουν την υποστήριξή για Bitcoin. Αυτός είναι ένας από τους πιο σεβαστούς και ισχυρούς υποστηρικτές Bitcoin από το αρχικό στάδιο της ιστορίας ψηφιακού νομίσματος.

2. Το Υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας

Germanytook πολλά βήματα για να cryptocurrency αυξάνεται μέχρι στιγμής, το τελευταίο είναι το νέο κανόνα που λέει ότι Bitcoin είναι «ιδιωτικά κεφάλαια» και «νομισματική μονάδα».

3. Frank Schäffler

Είναι αδύνατο να μιλήσουμε για τη Γερμανία και να αγνοήσει το όνομα Frank Schäffler. Το γνωστό μέλος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής κάνει ό, τι μπορεί για να προωθήσει την αγαπημένη cryptocurrency του.

4. Jason Calacanis

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας του Διαδικτύου και μπλόγκερ ήταν ένα από τα πρώτα πρόσωπα μιλούν για Bitcoin στο διαδίκτυο, τη διάδοση της λέξης και την ευαισθητοποίηση. «Είμαστε 100% σίγουροι ότι οι κυβερνήσεις θα αρχίσουν την απαγόρευση Bitcoins μέσα στους επόμενους 12 με 18 μήνες», έγραψε το 2011.

5. Wikileaks

Μετά την υπόθεση Τζούλιαν Ασάνζ, Wikileakshad να ξεπεράσει το οικονομικό αποκλεισμό. Και μάντεψε τι βοήθησε; Bitcoin, φυσικά.

6. Expensify

  

Νωρίτερα αυτό το έτος, η υπηρεσία πληρωμών Expensifyenabled Bitcoin, λαμβάνοντας ένα τεράστιο βήμα για να βοηθήσει και να υποστηρίξει cryptocurrency.

7. Nassim Nicholas Taleb

Αυτό Λιβάνου Αμερικανός δοκιμιογράφος, λόγιος και στατιστικολόγος - που επικεντρώνεται πάντα το έργο του σχετικά με τα προβλήματα του τυχαίου, η πιθανότητα και η αβεβαιότητα - είναι μια μεγάλη υποστηρικτής Bitcoin. Στις αρχές του έτους, έγραψε στο MySpace: «Bitcoin είναι η αρχή για κάτι μεγάλο: ένα νόμισμα χωρίς κυβέρνηση, κάτι το αναγκαίο και επιβεβλημένο».

8. David Friedman

Ο γνωστός οικονομολόγος είναι ένας από τους ανθρώπους που προσπάθησε να ευαισθητοποιήσει σχετικά με Bitcoin εξηγώντας ότι τα άτομα με απλά λόγια, όπως έκανε σε αυτή την ανάλυση.

9. Ashton Kutcher

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ ο ίδιος παραδόθηκε στη δύναμη του Bitcoin τον Μάιο, όταν ανακοίνωσε ότι επενδύει σε cryptocurrency. Εκείνη την εποχή, ο ίδιος είπε: «Bitcoins προφανώς όλο και μεγαλύτερη σημασία (...) Το μεγαλύτερο πράγμα με το Bitcoin δεν είναι το ίδιο Bitcoin, αλλά τι κάνει η αποκεντρωμένη τεχνολογία πραγματικά;».

10. Kevin Rose

Kevin Rose είναι μια γνωστή cryptocurrency υποστηρικτής του τομέα της χρηματοδότησης. «Αγορά μερικές ακόμα Bitcoins σε $ 95 χθες... Κάτι εξαιρετικά εθιστικό για Bitcoin», ο twitted τον Μάιο.

11. Kevin O'Leary

0

Η επιχείρηση τραπεζίτης επενδύσεων Kevin O'Leary, από O'Leary ταμεία, παρουσίασε πρόσφατα το πόσο του αρέσει Bitcoins, λέγοντας ότι η ανάπτυξη της cryptocurrency έκανε να κερδίσουν μια θέση μεταξύ των διεθνών νομισμάτων.


Post Dogecoin

10 πιο ακριβά αντικείμενα που μπορείτε να αγοράσετε με το Bitcoins

Post Dogecoin

Κατανομή του πλούτου Μέρος I: νόμισμα κατά της BTC Infographic

Post Dogecoin

13 πιο ενεργές ομάδες συναντήσεων Bitcoin

Post Dogecoin

Πίσω από τις σκηνές στο BetMoose

Post Dogecoin

Πώς χρησιμοποιείται το Bitcoin σε ολόκληρη την Ασία

Post Dogecoin

Σήμερα ήταν αργή, αλλά εδώ είναι τι να περιμένετε το Σαββατοκύριακο

Post Dogecoin

Από πού παίρνετε τα νέα Bitcoin>10 ιστολόγια Bitcoin που ίσως γνωρίζετε

Post Dogecoin

Εισαγωγή στο Myriadcoin και σύντομη ιστορία νομίσματος

Post Dogecoin

8 Γιατροί που θα σας κάνουν να αισθάνεστε καλύτερα σε αντάλλαγμα για τους Bitcoins

Post Dogecoin

Τρίτος σταθμός κρυπτογράφησης CryptRadio Εκκίνηση 1η Οκτωβρίου

Post Dogecoin

Απελευθέρωση της υπηρεσίας Nxt Multigateway: συναλλαγή BTC και LTC μέσα στο Nxt!

Post Dogecoin

Γιορτάζοντας τα πέμπτα γενέθλια του Bitcoin σε όλο τον κόσμο και στον ιστό