11 εκπληκτικές διαφημίσεις Bitcoin | Greek.Lamareschale.org

11 εκπληκτικές διαφημίσεις Bitcoin

11 εκπληκτικές διαφημίσεις Bitcoin

Ας βάλουμε τα χέρια μας μέχρι τις μεγαλύτερες διαφημίσεις Bitcoin εκεί έξω, κάνοντας το αγαπημένο μας cryptocurrency διάσημη σε όλο τον κόσμο!

1. Το μέλι ασβός των χρημάτων

Μια από τις πρώτες διαφημίσεις που σχετίζονται με Bitcoin. Αυτή η πινακίδα προήχθη από τον Erik Voorhees και διαθέτει τη γραμμή κλεισίματος της ένα από τα άρθρα του, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Forbes: «Είτε έτσι είτε αλλιώς, Bitcoin είναι το μέλι ασβός των νομισμάτων και το πρωτόκολλο κυλά».

2. Αντιπρόσωποι μνήμης

Η πλατφόρμα μνήμης Dealers- που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μειωμένες και προσαρμοσμένες πομποδέκτες, τη μνήμη και το υλικό - τοποθετείται αυτό billboardon Lawrence ταχείας κυκλοφορίας, στη Silicon Valley, περίπου πριν από δύο χρόνια.

3. Ταξί στην Κένυα

Kenyais μία από τις χώρες όπου Bitcoin καταγράφει μια καταπληκτική ανάπτυξη. Πάρτε αυτήν την αγγελία ταξί ως παράδειγμα!

4. Limocoin

Μιλώντας για τα ταξί, ας κρατήσουμε αυτό το άρθρο σχετικά με τους τροχούς. Η υπηρεσία Limocoin επιτρέπει στους πελάτες της να λαμβάνουν πληρωμές Bitcoin στη λιμουζίνα και ταξί επιχείρησή τους και δείχνει όλα κατηγορία του μέσα από αυτήν τη διαφήμιση.

5. Σαν Φρανσίσκο ταξί

Σχεδόν 400 ταξί προωθεί Bitcoin στο Σαν Φρανσίσκο από τον περασμένο Μάιο. Ενώ μερικοί από αυτούς έπαιζαν ένα διαφημιστικό βίντεο, άλλοι χαρακτήρισε μια έντυπη διαφήμιση.

6. Bitcoin Πυρετός

Είμαστε σίγουροι ενθουσιασμό της σε αυτό το picturewill αυξάνεται όταν περνά την πρώτη Bitcoin της.

7. Bitcoin Διαφημίσεις Ηνωμένο Βασίλειο

Αν χρειαστεί να προσεγγίσετε άτομα που ενδιαφέρονται για Bitcoin στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό είναι το μέρος για να το κάνει. Bitcoin διαφημίσεις είναι το κατάλληλο μέρος για να διαφημίσετε δωρεάν τη νέα σας ιστοσελίδα, μια κενή θέση εργασίας ή λίγο πολύ οτιδήποτε σχετίζεται με Bitcoin.

8. Bitcoin Εργασία στο Ηνωμένο Βασίλειο

Είτε ψάχνετε για τις θέσεις εργασίας στον τομέα Bitcoin ή συναυλίες πλήρωσε με Bitcoin, μπορείτε να δημοσιεύσετε το ενδιαφέρον και τη διαθεσιμότητά σας σε αυτή την ιστοσελίδα στην κατάλληλη κατηγορία.

9. Καταπολέμηση στο όνομα του Bitcoin

Δεν γνωρίζουμε αν αυτό το είδος πολεμικής τέχνης fighteris υπό την αιγίδα της οργάνωσης Bitcoin ή αν είναι απλά ένας ανεμιστήρας cryptocurrency.

10. Η Bitcoin Booth

0

Αυτό το περίπτερο Bitcoin, που προωθείται από πολλές διαφορετικές εταιρείες, βοήθησαν να διαδώσουν τη γνώση για cryptocurrency στο Consumer Electronics Show 2013.

11. Mt. Gox ολοσέλιδη διαφήμιση

1

Η πλατφόρμα ανταλλαγής Ιάπωνες με βάση το Mt. Gox αποφάσισε να δημοσιεύσει μια ολοσέλιδη advertin περιοδικό της ερευνητικής ομάδας του G8, την επίσημη δημοσίευσή συνδέεται με τη Σύνοδο Κορυφής της G8, τον Ιούνιο.


Post Dogecoin

Δελτίο Τύπου από το BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

7 φοβερό ASIC Bitcoin ανθρακωρύχοι

Post Dogecoin

19 Πραγματικά μέρη όπου μπορείτε να περάσετε τα Bitcoins σας

Post Dogecoin

9 εκπληκτικές εικόνες Bitcoin

Post Dogecoin

12 εκπληκτικές πινακίδες Bitcoin

Post Dogecoin

Μια επιλογή από 10 γνωστούς haters Bitcoin

Post Dogecoin

15 μέρη όπου μπορείτε να αγοράσετε μπύρα με Bitcoins

Post Dogecoin

Τα πρώτα εννέα: τα αγαπημένα φάρμακα των Bitcoiners που χρησιμοποιούν το Silk Road

Post Dogecoin

Επισκόπηση του Monero

Post Dogecoin

Μηνύματα με πολύτιμους λίθους

Post Dogecoin

21 φοβερό Litecoin Mining Rigs

Post Dogecoin

ΑΤΜ της Σιγκαπούρης, βασιλιάδες του Σακραμέντο και το Mt. Gox