Η ημερήσια έκθεση Bitcoin: Οι τράπεζες των ΗΠΑ προτείνουν τη ρύθμιση Bitcoin, τα θύματα του TorrentLocker δεν θα πληρώσουν την αποζημίωση και πολλά άλλα | Greek.Lamareschale.org

Η ημερήσια έκθεση Bitcoin: Οι τράπεζες των ΗΠΑ προτείνουν τη ρύθμιση Bitcoin, τα θύματα του TorrentLocker δεν θα πληρώσουν την αποζημίωση και πολλά άλλα

Η ημερήσια έκθεση Bitcoin: Οι τράπεζες των ΗΠΑ προτείνουν τη ρύθμιση Bitcoin, τα θύματα του TorrentLocker δεν θα πληρώσουν την αποζημίωση και πολλά άλλα

Η Διάσκεψη των Ηνωμένων Πολιτειών της κρατικής τράπεζας Εποπτείας (CSBS) παρουσίασε το σχέδιο τους πρόταση για την ομοσπονδιακή ρύθμιση Bitcoin. Η νέα αυτή πρόταση Bitcoinregulation έρχεται μετά την αμφιλεγόμενη πρόταση BitLicense στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, που ήρθε από τον Ben Lawsky και το Τμήμα της Νέας Υόρκης Οικονομικών Υπηρεσιών. Η πρόταση κανονισμού που προέβαλε η CSBS αγγίζει μερικά διαφορετικά πράγματα:

Στοιχεία σε επίπεδο συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε:

Ι ονόματα, τις διευθύνσεις και τις διευθύνσεις IP των μερών να συναλλαγής
IV. Για τους ξένους συναλλαγές, χώρα προορισμού

Πηγή: CoinTelegraph 

TorrentLocker θύματα αρνούνται να πληρώσουν λύτρα Bitcoin

 

Μια νέα μελέτη σχετικά με TorrentLocker, ένα κομμάτι της ransomware που κρυπτογραφεί τα αρχεία σε έναν υπολογιστή και απαιτεί λύτρα τουλάχιστον 4 BTC, έχει δημοσιευθεί, και τα ευρήματα της αποκαλύπτουν ότι το 68,6 τοις εκατό των ανθρώπων που πέφτουν θύματα TorrentLocker αρνήθηκαν να πληρώσουν το Bitcoin λύτρα. Επιπλέον, αρκετοί άνθρωποι έχουν πληρώσει τα λύτρα, αλλά δεν έλαβε το λογισμικό αποκρυπτογράφησης αφού το συνολικό ποσό της απαίτησαν λύτρα δεν καταβλήθηκε.

98,55% των θυμάτων στόχο TorrentLocker δεν πληρώνουν τον ιό bitcoin λύτρα, σύμφωνα με μια νέα έκθεση.

TorrentLocker (γνωστός και ως Win32 ή Filecoder.DI) είναι ένα στέλεχος του bitcoin ransomwarethat λειτουργεί με την κρυπτογράφηση αρχείων των χρηστών. Τα θύματα καλούνται να πληρώσουν έως και 4 BTC για να αποκρυπτογραφήσει τα έγγραφά τους, αν και το ποσοστό αυτό μπορεί να ποικίλει.

Η έκθεση, έχει συγγράψει ο Marc-Etienne Μ Léveillé για την εταιρεία ασφαλείας ESET, διαπίστωσε ότι μόνο 570 από τα 39.760 μολυσμένα συστήματα είχαν πρόσβαση στο λογισμικό αποκρυπτογράφησης με την καταβολή της πλήρους λύτρα.

«Με άλλα λόγια 1,44% όλων των μολυσμένων χρηστών που έχουν εντοπιστεί έχουν πληρώσει τα λύτρα για να τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου,» Léveillé γράφει, προσθέτοντας: «Υπάρχουν επίσης 20 σελίδες που δείχνουν ότι bitcoins στάλθηκαν αλλά η πρόσβαση στο λογισμικό αποκρυπτογράφησης δεν δόθηκε επειδή ο πλήρες ποσό που δεν καταβλήθηκε.»

Πηγή: Coindesk

Coinkite Προσφορές Multisig Bitcoin πορτοφόλι του δωρεάν

Coinkite, ένα walletprovider Bitcoin, αποφάσισε να προσφέρει multisig Bitcoin πορτοφόλι της προς τους πελάτες δωρεάν. Rodolfo Novak, Διευθύνων Σύμβουλος Coinkite, είπε ότι βλέπει πολλούς ανθρώπους να χάσουν bitcoins τους λόγω ακάλυπτο πορτοφόλια έκανε να αισθάνονται ένοχοι. Ως εκ τούτου, αποφάσισε ότι ήθελε να προσφέρει το προϊόν της εταιρείας του στους ανθρώπους για δωρεάν ως ένα είδος δώρο Χριστουγέννων.

Από Rodolfo Novak:

Ειλικρινά, νομίζω ότι το μεγαλύτερο κίνητρο για να καταστεί η πολυ-υπογραφή ελεύθερη είναι ότι είμαι άρρωστος και κουρασμένος να δει τους ανθρώπους post στο Reddit ότι έχασαν χρήματα. Είναι με τσαντίζει σοβαρά. Είναι με τσαντίζει γιατί δεν πρέπει να είναι έτσι... Μας αρέσει να είναι μια ανεξάρτητη επιχείρηση... Πιστεύουμε ότι αυτό προσθέτει πολλά για τους χρήστες από την άποψη των 1) χτίζουμε μια μακροπρόθεσμη εταιρεία και 2) θα δεν πωλούν τις πληροφορίες τους σε διαφημιστές ή να χρειάζεται να ασχοληθεί με τους επενδυτές. Επειδή δεν είμαστε που κατέχουν κανένα έλεγχο επί του λογαριασμού πολλαπλών υπογραφή επειδή ο χρήστης έχει τον έλεγχο αυτό, πιστεύουμε ότι θα πρέπει να είναι δωρεάν.

Πηγή: NewsBTC

Opal Ανακτά 1,7 εκατομμύρια Κλεμμένα νομίσματα, Ακυρώνει Blockchain Επαναφορά

Στις 15 Δεκεμβρίου, το 2014, οι προγραμματιστές σε Opal, ένα από τα πολλά altcoins, ανακάλυψαν ότι μια κακόβουλη επίθεση hacking είχε γίνει από έναν χάκερ που πηγαίνει από το «Diabonhxeo." Σε αυτή την επίθεση, οι χάκερ που διανέμονται συνδέσεις με ό, τι φαινόταν να είναι μια ενημερωμένη έκδοση του πελάτη Opal. Στην πραγματικότητα, το αρχείο ήταν ένα κομμάτι του κακόβουλου λογισμικού που έκλεψε Opal από τα πορτοφόλια των ανθρώπων που εγκατέστησε το αρχείο κακόβουλο. Πάνω από 2,5 εκατομμύρια κέρματα κλάπηκαν από αυτήν την επίθεση. Η ομάδα ανάπτυξης σχεδίαζε να κυλήσει προς τα πίσω blockchain του νομίσματος, έτσι ώστε να μπορεί να ανακτήσει τα κλεμμένα νομίσματα. Σήμερα, όμως, Opal ανακοίνωσε ότι οι χάκερ συμφώνησε να επιστρέψει 1,7 εκατομμύρια των κλεμμένων νομισμάτων. Εξαιτίας αυτού επιτυχή ανάκτηση, η ομάδα Opal αποφάσισε να μην εκτελέσει την επαναφορά blockchain.

Πηγή: NewsBTC

Litecoin αγορά υποφέρει όπως Bitcoin Τιμή συνεχίζει να μειώνεται

Litecoinis το δεύτερο πιο δημοφιλές cryptocurrency, και είναι επίσης το δεύτερο πιο πολύτιμο. Το κέρμα κυκλοφόρησε λίγο μετά την έναρξη του Bitcoin, και έχει αποκτήσει ένα σεβαστό ακόλουθη λόγω των χαμηλότερων εξόρυξης δυσκολία του. Όπως γνωρίζουμε, η τιμή Bitcoin έχει εισέλθει σε μια πολύ σταθερή πτώση τις τελευταίες ημέρες ζευγάρι. Τώρα, φαίνεται σαν να Litecoin ακολουθεί το παράδειγμά τους.

LTC / USD μειώθηκε δραματικά για πάνω από μια εβδομάδα (ειδικά από τον Δεκέμβριο του 15ου και 16ου) - σχεδόν γύρω στο 5%. Η κεφαλαιοποίηση Εν τω μεταξύ, μειώθηκε σε 1,04 δισεκατομμύρια $, μετά την κατακόρυφη πτώση από 1,20 δισ $ περασμένη εβδομάδα, αναφέροντας τους εμπόρους Litecoins είτε για τα νομίσματα fiat, ή άλλες κερδοφόρες altcoins ντάμπινγκ.

Πηγή: NewsBTC


Post Bitcoin

Bitcoin το 2014: Οι σκαμπανεβάσματα ενός έτους

Post Bitcoin

Bitcoin Εκατομμυριούχος: Top 5 Εκατομμυριούχοι Bitcoin

Post Bitcoin

Αγοράστε Bitcoins με Paypal - Βήμα-βήμα Εκμάθηση

Post Bitcoin

Νέα Δράμα

Post Bitcoin

Καναδικό Yukon Gold Mine προς πώληση για 3.000 Bitcoins

Post Bitcoin

Αργεντινής Bitcoin Exchange Λογαριασμοί Lost Bank

Post Bitcoin

Πώς να αγοράσετε Bitcoins αμέσως Με πιστωτική κάρτα ελέγχου, έλεγχος, μετρητά

Post Bitcoin

Τα ευρω-ειρηνικά μέταλλα του Πίτερ Σίιφ να δεχτούν το Bitcoin

Post Bitcoin

Ανασκόπηση: MiniBit

Post Bitcoin

Τα βασικά στοιχεία του Bitcoin εξηγούνται: Τα EFG της BTC

Post Bitcoin

Η τιμή του Bitcoin αυξάνεται κατά 30%: τι συνέβη κατά τις δύο τελευταίες εβδομάδες?

Post Bitcoin

Το μέλλον του Bitcoin εξαρτάται από εσάς