Τα ευρω-ειρηνικά μέταλλα του Πίτερ Σίιφ να δεχτούν το Bitcoin | Greek.Lamareschale.org

Τα ευρω-ειρηνικά μέταλλα του Πίτερ Σίιφ να δεχτούν το Bitcoin

Τα ευρω-ειρηνικά μέταλλα του Πίτερ Σίιφ να δεχτούν το Bitcoin

Euro Pacific πολύτιμα Metalswill πλέον να δέχεται την πληρωμή Bitcoinas για τις αγορές πολύτιμων μετάλλων. Η εταιρεία θα πρέπει να χρησιμοποιούν BitPay, μια online υπηρεσία πληρωμών Bitcoin. Ωστόσο, το Euro Pacific πολύτιμα μέταλλα δέχονται μόνο παραγγελίες μέσω τηλεφώνου ή e-mail, έτσι αγοράζουν χρυσό με Bitcoin από το Euro Pacific δεν μπορεί να είναι τόσο απρόσκοπτη όσο την αγορά ενός στοιχείου από μια εταιρεία όπως η Overstock.com, η οποία πραγματοποιεί όλες τις συναλλαγές σε απευθείας σύνδεση.

Peter Schiff, ένα χρυσό-bug και ένα εξέχον μέλος της ελευθεριακής κοινότητας, έχει περάσει πολύς καιρός σκεπτικιστής του Bitcoin. Schiff είχε αρκετές συζητήσεις με τον Stefan Molyneux, ένα δημοφιλές όνομα στην κοινότητα Bitcoin, για το αν ή όχι Bitcoin έχει καμία «εγγενή» αξία. Peter Schiff έχει χρησιμοποιήσει το ίδιο επιχείρημα ως γερουσιαστής Rand Paul, δηλώνοντας ότι Bitcoin θα πρέπει να έχουν κάποιο είδος των υλικών αξίας, προκειμένου να καταστεί βιώσιμο μέσο συναλλαγής. Λόγω αυτών των αντι-Bitcoin επιχειρήματα, η εξέλιξη αυτή έρχεται ως έκπληξη.

Euro Pacific πολύτιμα μέταλλα είναι τώρα ο μεγαλύτερος πωλητής χρυσού στον κόσμο που δέχεται Bitcoin. Ακολουθώντας τα βήματα του Amagi Μέταλλα και άλλο πολύτιμο μέταλλο πωλητή που δέχεται Bitocin, υιοθέτηση του Bitcoin ευρώ Ειρηνικού θα καταστήσει πολύ πιο εύκολο για τα άτομα να προστατεύσουν τις αποταμιεύσεις τους από οποιαδήποτε κυβέρνηση που προκαλείται από την οικονομική καταστροφές. Να είσαι σε θέση να αγοράζουν χρυσό και το ασήμι με το Bitcoin επιτρέπει στους ανθρώπους να το εμπόριο σε χρήμα fiat τους για το Bitcoin και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε κάποια από νομισμάτων τους για να αγοράσουν χρυσό, δίνοντάς τους ένα hedge δύο ταχυτήτων έναντι του πληθωρισμού. Ενώ ελπίζουμε ότι Bitcoin θα ξεπεράσει τελικά ωρολογοποιία και ακόμη συναλλαγματικού ως κόσμους προεπιλογή μέσο ανταλλαγής fiat, ο χρυσός εξακολουθεί να είναι μια πολύ έξυπνη επένδυση για ένα άτομο που θέλει να προστατεύσει την περιουσία του ή της κατά της υποτίμησης που ο πληθωρισμός επιφέρει.

Θα μπορούσε Peter Schiff, τέλος, να έρχονται γύρω από την ιδέα του Bitcoin να γίνει νέα χρήματα της κοινωνίας; Όντας μια τέτοια σκληρή σκεπτικιστής του Bitcoin για χρόνια, φαίνεται δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι Schiff πραγματικά πιστεύει στην αξία των κρυπτο-νομίσματος. Αν δεν πιστεύουν πραγματικά στη βιωσιμότητα Bitcoin ως χρήματα, είναι πιθανό ότι αυτή η έκδοση του Bitcoin θα μπορούσε να είναι μια τακτική μάρκετινγκ για να προσελκύσει προ-Bitcoin ελευθεριακοί που είναι επίσης ενδιαφέρονται κρατώντας ένα απόθεμα χρυσού. Ωστόσο, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Αν Euro Pacific υιοθετεί Bitcoin ως ελευθεριακό σχέδιο μάρκετινγκ, και τι έγινε; Η εταιρεία εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο πολύτιμο μέταλλο πωλητή, και τώρα δέχονται Bitcoin για την πληρωμή. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένα ακόμη εταιρεία που θα αναλάβει bitcoins μας, με τον τρόπο αυτό επεκτείνεται Bitcoin ως μέσο συναλλαγής. Ανεξάρτητα από τις προθέσεις του Peter Schiff και τους συνεργάτες του, έχουν δώσει Bitcoin άλλη δόση αρκετά κύρια προσοχή.


Post Bitcoin

6 Εστιατόρια που δέχονται το Bitcoin

Post Bitcoin

Deflation Μέρος 2: Είναι η αποπληθωρισμός της τιμής Bitcoin καλή ή κακή?

Post Bitcoin

Πώς να αποδεχθείτε δωρεές Bitcoin στο ιστολόγιό σας

Post Bitcoin

Πώς είναι το Bitcoin Start Up Scene στην Αφρική?

Post Bitcoin

12 εκπληκτικά Bitcoin Memes

Post Bitcoin

7 Online Επιχειρήσεις Αυτή τη στιγμή δέχεται το Bitcoin

Post Bitcoin

Η ημερήσια αναφορά Bitcoin: Fidor Bank χρησιμοποιώντας το Ripple, την απόδειξη αποθεμάτων του Huobi και πολλά άλλα

Post Bitcoin

Ο επεξεργαστής πληρωμών Bitcoin BitPay κάνει 1 εκατομμύριο δολάρια σε συναλλαγές καθημερινά!

Post Bitcoin

Ο φάρος του Mike Hearn θα μπορούσε να βελτιώσει σημαντικά το Bitcoin

Post Bitcoin

Coinbase εναντίον Btc-e εναντίον BitStamp - Καλύτερο μέρος για να αγοράσετε Bitcoins

Post Bitcoin

Coin Σύντομη Εβδομαδιαία Έκθεση Bitcoin Price: 21-27 Σεπτεμβρίου 2014

Post Bitcoin

Το Bitcoin δεν μπορεί να ρυθμιστεί όπως το Internet