Το μέλλον του Bitcoin εξαρτάται από εσάς | Greek.Lamareschale.org

Το μέλλον του Bitcoin εξαρτάται από εσάς

Το μέλλον του Bitcoin εξαρτάται από εσάς

Αυτό το άρθρο βασίζεται στις εμπειρίες, παρατηρήσεις και απόψεις του συγγραφέα. Δεν υποστηρίζεται από κάθε είδους επιστημονική (ή ακόμη και περιστασιακά) μελέτη, πέρα ​​από ένα πολύ περιορισμένο αριθμό συναντήσεων.

Τον τελευταίο καιρό Coin Σύντομη ήταν ένα ήσυχο μέρος, και αυτό είναι εν μέρει επειδή έχω ταξιδέψει. Έχω ταξίδεψε στη Γερμανία για να επισκεφθεί έναν φίλο, και έμεινε σε ένα δωμάτιο κοιτώνα στο Augsburg. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου, έφυγα από την κανονική κύκλο των φίλων μου, και εκτέθηκε σε μια τεράστια ομάδα των νέων ανθρώπων από χώρες σε όλο τον κόσμο. Σε αυτό το πανεπιστήμιο, οι Αμερικανοί δεν είναι κοινά, και όταν έμαθε ότι ήμουν από τις ΗΠΑ, συχνά θα πρέπει να ερωτηθεί σχετικά, όχι μόνο γιατί ήμουν εκεί, αλλά για τη δουλειά μου. Όπως εξήγησα, ξανά και ξανά, ότι ήμουν ο εκδότης και συνιδρυτής μια ψηφιακή ειδήσεων νόμισμα και την ιστοσελίδα των πληροφοριών, ένα πράγμα έγινε γρήγορα φανερό σε μένα: Bitcoinis εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά άγνωστη. Ενώ αυτές οι φοιτητές συχνά σπουδάζουν χρηματοδότηση, την οικονομία, επιστήμη των υπολογιστών, ή μια σειρά από άλλα πολύ τεχνική βαθμούς, ούτε ένας δεν ήξερε τι ήταν Bitcoin. Στην πραγματικότητα, μόνο δύο είχαν καν ακούσει για Bitcoin, και εκείνοι 2 ήταν εντελώς στο σκοτάδι ως προς το τι Bitcoin πραγματικά ήταν, ή πώς λειτουργεί.

Το μέλλον Έγκριση Bitcoin απαιτεί βοήθεια της Κοινότητας

Για εκείνους από εμάς που ασχολούνται με την ψηφιακή νομίσματος, η οποία συχνά περιορίζεται σε Bitcoin συγκεκριμένα, είναι εύκολο να πέσουμε στην παγίδα της σκέψης ότι ο καθένας έχει κάποια ιδέα για το Bitcoin. Σε αυτό το σημείο, οι περισσότεροι από εσάς είναι μάλλον σαν εμένα, και έχουν εξηγηθεί σε άμεση φίλους και την οικογένειά σας. Ίσως έχετε ακόμη πειστεί ορισμένοι από αυτούς να το δοκιμάσω. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αρκετό. Αν Bitcoin πρόκειται να επιτευχθεί mainstream επιτυχία, πρέπει να εργαστούμε ενεργά προς το στόχο της εκπαίδευσης των μαζών. Όπως και με κάθε ιδέα, μπορεί να σπάσει μόνο μέσα στην παγκόσμια υιοθέτηση μόλις χτυπήσει κρίσιμη μάζα, και φαίνεται σαν να είναι πιο μακριά από ότι από ό, τι πίστευαν στο παρελθόν.

Bitcoin του αυξάνεται γρήγορα... Σωστά;

Η κοινότητα Bitcoin, και το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα κοινότητα στο σύνολό της, έχει αυξηθεί αλματωδώς τα τελευταία δύο χρόνια περίπου. Από μια μικρή, εξειδικευμένη ιδέα που ως επί το πλείστον προορίζονται για τους προγραμματιστές, μελλοντολόγοι και μερικές προς τα εμπρός σκέψης των ατόμων στην οικονομική κοινότητα, ένα μεγαθήριο έχει δημιουργηθεί. Η hashrate των networkhas Bitcoin αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, το Bitcoin με βάση companieshave επεξεργασίας πληρωμών έχουν Onboarding όλο και πιο μεγάλους πελάτες, εκατοντάδες άλλα νομίσματα και οι ιδέες έχουν εξελιχθεί από την επανάσταση Bitcoin, καθώς και η κοινότητα έχει διογκωθεί ώστε να περιλαμβάνει μια πολύ πιο διαφορετική ομάδα χρήστες.

Ωστόσο, τώρα το τελευταίο σημείο φαίνεται να έχουν παραμείνει στάσιμες, τουλάχιστον σε σύγκριση με τις άλλες πτυχές της εξέλιξης Bitcoin του. Αυτό έχει επισημανθεί ως πιθανή αιτία για τις πρόσφατες πτώσεις των τιμών, και είναι πιθανό τουλάχιστον κάπως υπεύθυνη. Εάν η κοινότητα εξακολουθεί να αυξάνεται με ταχύτερο ρυθμό από ό, τι ήταν οι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το νόμισμα, η εισροή κεφαλαίων στην αγορά θα ήταν σπρώχνοντας το συνολικό κεφαλαιοποίηση πάνω, όχι προς τα κάτω πίεση από BTC-to-fiat μετατροπές με αποτέλεσμα μια καθοδική τάση.

Bitcoin ήταν πάντα πτητικές. Ποιο είναι το πρόβλημα?

 

Το ατυχές αποτέλεσμα αυτής της πτωτικής τάσης είναι ότι κάνει τους νέους χρήστες διστάζουν να δοκιμάσουν Bitcoin, και να ενταχθούν στην κοινότητα. Αν κάτι δεν αλλάξει, και η έγκριση δεν πάρει άλλη μια φορά, μπορεί να είναι επικεφαλής για χαμηλότερα και χαμηλότερες τιμές. Για εκείνους από εμάς που έχουν εμπλακεί με το Bitcoin για κάποιο χρονικό διάστημα, αυτό δεν φαίνεται σαν μια μεγάλη υπόθεση, καθώς η ανάπτυξη Bitcoin έχει οριστεί από την αστάθεια. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεγελαστούν σε εφησυχασμό.

Η μεταβλητότητα του παρελθόντος ήταν αποδεκτή και αναμενόμενη, αλλά η γενική τάση ήταν πάντα. Έγκριση πάντα αυξάνεται. Αυτή είναι μια διαφορετική κατάσταση συνολικά. Bitcoin έχει πιάσει την προσοχή πολλών ανθρώπων και ομάδων που έχουν έννομο συμφέρον για την αποτυχία, ή τουλάχιστον να περιορίζεται σε μια μικρή γωνιά του συνολικού κόσμο της χρηματοδότησης. Αν έγκριση δεν μπορεί να επιτευχθεί η κρίσιμη μάζα πριν από μια «εναλλακτική» παρουσιάζεται από έναν από τους πιο σημαντικούς από αυτές τις ομάδες, τότε τα πλεονεκτήματα που Bitcoin έχει πάνω από fiat μπορεί να μην είναι αρκετή για να ωθήσει προς τα εμπρός. Η ελευθερία που προσφέρει η αποκεντρωμένη νόμισμα θα μπορούσε να είναι σε κίνδυνο εάν ένα ελεγχόμενο νόμισμα είναι χτισμένο με αρκετά από τα πλεονεκτήματα που παρέχει Bitcoin και διατίθεται στην αγορά πιο αποτελεσματικά.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε Bitcoin Πληκτρολογήστε το Mainstream Κοινωνία

Αυτό είναι πιο εύκολο από ό, τι φαίνεται, και κάθε πρόσωπο που διαβάζει αυτό μπορεί να κάνουν το καθήκον τους για να βοηθήσουν. Για να αυξήσετε την έγκριση Bitcoin είναι, περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχει Bitcoin, και πρέπει να κατανοήσουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει. Αν είστε από τους πρώτους που, πιθανόν είδε τα πλεονεκτήματα Bitcoin πολύ γρήγορα, και δεν παίρνει πολύ πειστικά να εμπλακούν, ή να ήταν σε μια κατάσταση όπου Bitcoin ήταν αμέσως επωφελής για σας, και έτσι κέντρισε το ενδιαφέρον σας. Σε αυτό το στάδιο της ανάπτυξης Bitcoin, το όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι ακόμα νωρίς υιοθετών αν Bitcoin είναι μια επιτυχία. Η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν πρόκειται να είναι έγκαιρη υιοθέτηση, και είναι πιο προσεκτικοί με τις νέες ιδέες. Αυτό είναι μόνο ένα μέρος της διαδρομής της κοινωνίας, και την ανθρώπινη φύση γενικά, λειτούργησαν για όλες της ιστορίας μας. Οι ριψοκίνδυνοι και τα εμπρός στοχαστές πρέπει όχι μόνο να αναλάβουν κινδύνους και το όνειρο για το μέλλον, αλλά πρέπει να το εξηγήσει με την υπόλοιπη κοινωνία με έναν τρόπο που να απευθύνεται σε αυτούς. Πρέπει να είναι εύκολο για τους ανθρώπους να εμπλακούν, και αυτό απαιτεί όχι μόνο τις εταιρείες που δημιουργούν νέες χρήσεις, μεθόδους έκδοσης, ή των υπηρεσιών, αλλά και τα άτομα που είναι πρόθυμοι να μάθουν αρκετά για Bitcoin για να τους εξηγήσει με τρόπο που είναι εύκολα κατανοητό.

Coin Σύντομη τίτλο «Τι είναι το Bitcoin» άρθρο μπορεί να είναι χρήσιμη για το σκοπό αυτό, καθώς και το βίντεο από το «Εμείς Χρησιμοποιήστε το νόμισμα» που παρέχεται στο τέλος της. Υπάρχουν και άλλοι διαθέσιμοι πόροι εδώ, και σε άλλες ιστοσελίδες, που μπορούν να βοηθήσουν να δείξουμε στους άλλους ό, τι Bitcoin είναι περίπου, και γιατί είναι χρήσιμο. Τούτου λεχθέντος, αυτές οι μέθοδοι δεν είναι αποτελεσματικές σε μια ημέρα με την ημέρα. Δεν οδηγούν έκδοση σε μια κοινωνία που είναι τόσο απασχολημένος με αυτό που ζούμε σήμερα. Θα πρέπει να το κάνετε αυτό στον εαυτό σας.

Βγες έξω με τα μέρη, εκδηλώσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις, ή οποιοδήποτε άλλο μέρος που μπορείτε να συναντήσετε τους νέους ανθρώπους με τρόπο που να ευνοεί την εις βάθος συζητήσεις. Όταν είστε εκεί, ρωτήστε τους ανθρώπους αν έχουν ακούσει για το Bitcoin, ή ψηφιακό νόμισμα σε γενικές γραμμές. Αν έχουν, να τους ρωτήσω τι νομίζουν ότι είναι, και να δούμε αν έχουν το σωστό. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η ψηφιακή νόμισμα είναι εικονικό νόμισμα, όπως νομίσματα που χρησιμοποιούνται στα διαδικτυακά παιχνίδια, και έκπτωση αμέσως κάθε πραγματική χρήση για αυτό εξαιτίας αυτού. Αν δεν ξέρουν τι ψηφιακό νόμισμα, ή αν έχουν τη λανθασμένη ιδέα γι 'αυτό, προσπαθήστε να εξηγήσετε Bitcoin τους σε έναν εύκολο να καταλάβει, μη τεχνικό τρόπο. Έμφαση σχετικά με τα οφέλη της Bitcoin, όπως η άμεση μετάδοση σε οποιονδήποτε στον κόσμο, την αποτελεσματικότητα της αποκέντρωσης (που είναι αυτό που επιτρέπει το κόστος συναλλαγής για να είναι τόσο απίστευτα χαμηλή), και πώς μπορεί να κάνει παραποίησης και της απάτης στατιστικά απίθανο. Αναφέρεται η marketcap πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων και το γεγονός ότι Bitcoin είναι πλέον αποδεκτή από πολλές μεγάλες εταιρείες, όπως η Dell, Expedia, και Overstock, με πολλά άλλα ενεργά την εξέταση, και PayPal αρχή για να το ενσωματώσει. Έχω μάθει ότι αυτά τα πράγματα θα πιάσει την προσοχή πολλών ανθρώπων, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να οδηγήσει τη συζήτηση προς τα εμπρός, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μια ευκαιρία να παρακολουθήσει κατευθύνοντας τους σε ιστοσελίδες (όπως το Coin Σύντομη) για να


Post Bitcoin

BTCRobot - Αυτοματοποιημένο Bitcoin Trading Λογισμικό αναθεώρηση Bot

Post Bitcoin

Σχετικά με τις βρύσες Bitcoin

Post Bitcoin

2 Απριλίου 2015

Post Bitcoin

Σχετικά με το Bitcoin και το φόβο

Post Bitcoin

Η ημερήσια αναφορά Bitcoin: Fidor Bank χρησιμοποιώντας το Ripple, την απόδειξη αποθεμάτων του Huobi και πολλά άλλα

Post Bitcoin

Η ημερήσια έκθεση Bitcoin: Η ίδρυση της Bitcoin από τη Ρουμανία, ο Δομινικανός πληθυσμός που λαμβάνει το bitcoin και άλλα

Post Bitcoin

Bitcoin και η μετάβαση στα χρήματα

Post Bitcoin

Ο Bitcoin εξήγησε σε 3:30 λεπτά

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin Μέρος 2: Η Ακαδημία και οι Λαϊκοί

Post Bitcoin

Bitcoin υιοθέτηση: Η εξέλιξη μεταξύ των κορυφαίων 100 ιστοσελίδες

Post Bitcoin

Ο Bitcoin διδάσκει ελευθεριακούς όσους δεν γνωρίζουν οικονομικά - το Washington Post

Post Bitcoin

Το Twitch.tv έχει ξεκινήσει την αποδοχή του Bitcoin για Συνδρομές