5 Προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα Bitcoin (Σύμφωνα με τον Mike Hearn) | Greek.Lamareschale.org

5 Προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα Bitcoin (Σύμφωνα με τον Mike Hearn)

5 Προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα Bitcoin (Σύμφωνα με τον Mike Hearn)

Ο Mike Χερν είναι ένας πρώην μηχανικός της Google που εργάζεται τώρα σε μια ποικιλία των Bitcoin που σχετίζονται με τα έργα, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής Java του πρωτοκόλλου που χρησιμεύει ως βάση για εφαρμογές πορτοφόλι. Αυτός είναι ένας από τους μόλις 10-15 άτομα που χειρίζονται τη σύνταξη του πυρήνα κωδικό Bitcoin για να μπορεί να εγκριθεί από τους ανθρακωρύχους στο δίκτυο, καθώς και τη γνώμη του για το οικοσύστημα cryptocurrency είναι σίγουρα αξίζει ακρόαση.

Τα παρακάτω αποσπάσματα είναι από την πρόσφατη παρουσίαση Χερν στο συνέδριο Bitcoin το 2014 στο Άμστερνταμ, και περιγράφουν μερικές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι νέοι ψηφιακό νόμισμα:

1. Υπερβάλλοντα ζήλο Venture καπιταλισμού

Υπήρξε ένα εξάνθημα από ό, τι θα μπορούσαμε να πούμε Bitcoin 2.0 έργα τον τελευταίο καιρό που έχουν λάβει μεγάλα χρηματικά ποσά και πολλά από αυτά - δεν υπάρχει πραγματικά ένα πάρα πολύ σε αυτά, αισθάνομαι. Μερικά από αυτά είναι το είδος της ατελής.

Χερν δεν διευκρίνισε ποιες οι νεοσύστατες σκέφτεται είναι «ατελής», αλλά η χρηματοδότηση επιχείρηση έχει σίγουρα επέκτεινε μέχρι τους τελευταίους μήνες. Για παράδειγμα, Palo Alto, με βάση Vaurum εξασφάλισε πρόσφατα $ 4 εκατομμύρια σε κεφάλαια εκκίνησης για το λογισμικό της, που θα αφήσει τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα φιλοξενήσει το δικό τους ανταλλαγές Bitcoin.

2. Αναξιόπιστη Τρίτων αποθήκευσης

Υπάρχουν ακόμα πολλοί χρήστες Bitcoin στον κόσμο που - δεν είναι πραγματικά Bitcoin χρήστες, είναι αυτοί; Θα καταθέσουν Bitcoins τους με τρίτους και τι παίρνετε σε αντάλλαγμα είναι υποσχέσεις που θα το πάρει πίσω. Αυτό δεν είναι πραγματικά αυτό που Satoshi προορίζεται όταν έχτισε ένα σύστημα που δεν έπρεπε να έχει καμία μεσάζοντες.

Αυτή είναι η πανάρχαια συζήτηση που μαίνεται στην κοινότητα Bitcoin εδώ και χρόνια - την αποθήκευση των νομισμάτων σε ένα online πορτοφόλι σημαίνει παράδοση έλεγχο σε τρίτους που δεν είναι πάντα αξιόπιστες. Για να αποφευχθεί μια άλλη Mt. Αέρια κατάσταση από το να συμβεί, Χερν ενθαρρύνει τους χρήστες Bitcoin να ελέγχουν τα δικά τους ιδιωτικά κλειδιά όποτε είναι δυνατόν.

3. Εθελοντές-Based Υποδομή

Αυτό δεν είναι βιώσιμη, έτσι δεν είναι; Δεν μπορείτε να έχετε μια μεγάλη, παγκόσμια εκτείνονται οικονομική υποδομή η οποία πραγματοποιήθηκε από κοινού από τσίχλες και κολλητική ταινία, και τους ανθρώπους που το είδος της εργασίας σε αυτό, όταν έχουν χρόνο, επειδή νιώθετε την ανάγκη.

Επειδή Bitcoin είναι ένα έργο ανοικτού κώδικα που δεν ανήκουν σε κάποια συγκεκριμένη άτομο ή ομάδα, δεν διαθέτει μηχανισμό για την αποζημίωση των πολιτών που εργάζονται στο πλαίσιο του κώδικα. Χερν οραματίζεται ένα νέο σύστημα όπου οι χρήστες πληρώνουν για τα προηγμένα χαρακτηριστικά και υποστηρίζουν άμεσα τους προγραμματιστές.

4. Επεκτασιμότητα

Κλιμάκωση είναι gonna είναι τεράστιο έργο, υποθέτοντας ότι είναι επιτυχής. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πρόβλημα κλιμάκωσης, διότι Bitcoin δεν είναι πραγματικά αυξάνεται, αλλά αν [επεκτασιμότητα] παίρνει σταθερό, ότι θα είναι μια τόνο της εργασίας. Αυτό είναι σαν τα επόμενα δέκα χρόνια εργασίας.

Bitcoin έχει ουσιαστικά ένα όριο στο ποσό των συναλλαγών που μπορεί να συμβεί σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, προκειμένου να αποφευχθεί η blockchain μέγεθος από εκτός ελέγχου. Το δίκτυο δεν έχει χτυπήσει το όριο αυτό πριν, αλλά αυτό θα συμβεί τελικά, αν Bitcoin γίνεται μια κύρια μέθοδο πληρωμής. Είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι ο Χερν πιστεύει ότι θα μπορούσε να πάρει δέκα χρόνια για να διορθώσει το πρόβλημα επεκτασιμότητα Bitcoin του.

5. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν λανθασμένα ότι Bitcoin είναι ένα κρυπτογραφημένο σύστημα, αλλά τίποτα το Bitcoin είναι κρυπτογραφημένη. Έτσι αυτό σημαίνει ότι αν δούλευα στην NSA ή GCHQ και μου έδωσαν μια ομάδα πέντε ανθρώπων, και είπαν «εργασία σε αυτό για έξι μήνες,» θα ήθελα ίσως να είναι σε θέση να de-ανώνυμες 70, 80, το 90 τοις εκατό του συστήματος Bitcoin. Γι 'αυτό και δεν θα περίμενε Bitcoin για να σας κρατήσει ιδιωτικό από την NSA.

Αν και αυτό δεν είναι απαραιτήτως ένα πρόβλημα στο μυαλό Χερν - είπε μόνο αυτό ως απάντηση σε μια ερώτηση κοινό - χτυπά στην καρδιά της θεμελιώδους αδυναμίας του blockchain. Κάθε συναλλαγή που συνέβη ποτέ είναι διαθέσιμη για δημόσιο έλεγχο και ανάλυση. Θα πρέπει να είναι πολύ ανησυχητικό για τους υποστηρικτές της προστασίας δεδομένων που δίνονται τα σωστά μέσα, ένας τύπος σαν Χερν να δέσετε πραγματικό κόσμο ταυτότητες για τη συντριπτική πλειονότητα των χρηστών του Bitcoin. Ευτυχώς, έργα όπως DarkWallet αναγνωρίσει αυτό το ζήτημα και προσπαθούν να το αντιμετωπίσουν.

Για την υπόλοιπη απογοητευτικό προοπτική Mike Χερν στο Bitcoin, ελέγξτε την παρουσίασή του ως εξής:


Post Bitcoin

Ασύμμετρη: Bitcoin Network Mining υπερβαίνει τα 100 PH

Post Bitcoin

Όνομα τομέα Bitcoin BTC.com που πωλήθηκε για 1 εκατομμύριο δολάρια USD!

Post Bitcoin

Bitcon είναι Geld θέλει Bitcoin να είναι χρήματα

Post Bitcoin

Ο ιδρυτής Bitcoin, Satoshi Nakamoto Net Worth φτάνει τα 700 εκατομμύρια δολάρια!

Post Bitcoin

6 Νέα Bitcoin ATMs και πού να τα βρείτε

Post Bitcoin

Εναλλακτικές λύσεις Google Adsense για την Αποκάλυψη του Batcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Τι είναι αυτά, πώς να χρησιμοποιήσετε τα γραφήματα του BTC

Post Bitcoin

Διαιτησία Bitcoin - Πώς έφθασα σε ROI 12.12% σε 1 ώρα

Post Bitcoin

Είναι το Bitcoin Mining κερδοφόρο το 2018?

Post Bitcoin

Bitcoin ως εμπόρευμα: Άδεια φορολόγησης?

Post Bitcoin

BTCRobot - Αυτοματοποιημένο Bitcoin Trading Λογισμικό αναθεώρηση Bot

Post Bitcoin

Bitcoin είναι ένα μη εφαρμόσιμο νόμισμα - Bloomberg