Νέα Δράμα | Greek.Lamareschale.org

Νέα Δράμα

Νέα Δράμα

Μισώ να μετα φορές. Τούτου λεχθέντος έχουμε κυριολεκτικά λάβει αρκετά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μια ιστορία που γυρίστηκε στην κορυφή του / r / bitcoin που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.

Έτσι, έχουμε πραγματικά δει αυτό το @TomOnBTC τύπος πριν από την ανάρτηση για τα πράγματα. Είμαστε συνεχώς τον έλεγχο Twitter για νέες ιστορίες, νέους ανθρώπους και νέα πράγματα που συμβαίνουν στην κοινότητα Bitcoin, αλλά δεν είδαμε αυτό έρχεται αργότερα το βράδυ. Εμείς του έδωσε μια συνέχεια μετά την ανάγνωση κομμάτι του σχετικά με botnets νομίσματος alt και κατάλαβα ότι θα ήταν η τελευταία που θα ακούσουμε από αυτόν για λίγο.

Ο Tom Butterfield έγραψε ένα ενδιαφέρον κομμάτι στο μέσο που ουσιαστικά ζητά από τους τόνους των ειδησεογραφικά sites για την αποδοχή χρήματα για να γράψει ιστορίες.

Προφανώς Coin Φωτιά μεταξύ πολλών άλλων ήταν μέρος της «λειτουργίας τσίμπημα» του, όπου προσπάθησε να πιάσει και στη συνέχεια να καλέσετε από τις περιοχές που είναι ουσιαστικά προσφορά ιστορίες σχετικά με το site για τα μετρητά.

Έχω πραγματικά διχασμένη σχετικά με αυτή την ιστορία. Πολλοί από τους προσωπικούς μου φίλους εδώ στο Bitcoin κόσμο ήταν το άλμα σε όλη αυτή την ιστορία στο reddit και το σχολιασμό και ρωτούν πότε θα κάνει κάποιες δηλώσεις σχετικά με αυτό, αλλά εγώ απλά δεν ήταν υπερβολικά άνετα να τραβιέται σε κάποια μεγάλα δράμα, αλλά έχω πάει σκέφτομαι για τις τελευταίες αρκετές ώρες και προσπαθούν να αποφασίσουν πώς να το χειριστεί.

Coin φωτιά, φυσικά, βρέθηκε να είναι «αθώος», γιατί δεν το κάνουμε, δεν θα, και ποτέ δεν θα δεχτεί μετρητά για την ιστορία και νιώθω πολύ έντονα γι 'αυτό.

Τούτου λεχθέντος δίνονται μερικά από τα μηνύματα που λαμβάνουν τώρα αισθάνομαι ότι είναι μια καλή ιδέα να τουλάχιστο το σύνολο του αυτό το πράγμα.

Η θέση μας είναι Coin φωτιά δεν δέχεται μετρητά για τις ιστορίες. Ποτέ, ποτέ δεν θα.

Μετά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εμπρός και πίσω με τον Tom μπορώ να σας πω ο τύπος είναι πολύ παθιασμένοι και θέλει να «δούμε όλοι συλλογικά κάνουμε καλύτερα» και θέλουμε και αυτό. Δεν μπορώ να μιλήσω για τις άλλες περιοχές που αναφέρονται στο άρθρο, αλλά φαίνεται ότι έχει σίγουρα ξεσήκωσε το pot.

Έτσι, θα τελειώσει αυτό το κομμάτι με αυτό και απλά να επαναλάβω ότι Coin φωτιά δεν δέχεται μετρητά για τις ιστορίες. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε.


Post Bitcoin

Γιατί οι κανόνες Bitcoin της Νέας Υόρκης θα αποτύχουν: Πεδίο εφαρμογής και ιδιωτικό απόρρητο

Post Bitcoin

Πώς να αποθηκεύσετε και να αποσύρετε Bitcoins από ένα πορτοφόλι χαρτιού

Post Bitcoin

Περισσότεροι από 40 χώρες ενδιαφέρονται για τη νέα μηχανή Bitcoin ATM από Lamassu

Post Bitcoin

2 Απριλίου 2015

Post Bitcoin

Bitcoin είναι ένα μη εφαρμόσιμο νόμισμα - Bloomberg

Post Bitcoin

Bitcoin: Ποντζίκη προχώρησε σε παγκόσμια κλίμακα - Macro Business

Post Bitcoin

3 Απριλίου 2015

Post Bitcoin

Το πορτοφόλι Bitcoin Fundraiser Πουλήθηκε στον Dorian Nakamoto

Post Bitcoin

Πώς να Mine Monero στον υπολογιστή σας: Ένας οδηγός για αρχάριους για εξόρυξη XMR

Post Bitcoin

Ο πλήρης Οδηγός για αρχάριους για να κερδίσετε χρήματα από Bitcoin βρύσες

Post Bitcoin

Bitcoin υιοθέτηση: Η εξέλιξη μεταξύ των κορυφαίων 100 ιστοσελίδες

Post Bitcoin

Τα δεδομένα LocalBitcoins έχουν παραβιαστεί, αλλά τα Bitcoins και τα δεδομένα χρήστη είναι ασφαλή!