4 απλά βήματα για την αποδοχή του Bitcoin στην επιχείρησή σας | Greek.Lamareschale.org

4 απλά βήματα για την αποδοχή του Bitcoin στην επιχείρησή σας

4 απλά βήματα για την αποδοχή του Bitcoin στην επιχείρησή σας

Έτσι έχετε αποφασίσει να αποδεχθεί Bitcoin στην επιχείρησή σας, φοβερό! Σήμερα υπάρχουν πάνω από 100.000 businessesworldwide που δέχονται Bitcoin. Η αποδοχή Bitcoins δεν σημαίνει ότι πρέπει πραγματικά να κατέχουν Bitcoins. Πολλές υπηρεσίες επιτρέπουν εκεί έξω να δεχτεί Bitcoin μόνο ως τρόπο πληρωμής και, στη συνέχεια, αμέσως να σας στείλουμε το ποσό που καταβάλλεται σε δολάρια, ευρώ ή οτιδήποτε άλλο νόμισμα που θα επιλέξετε.

Τώρα, επιτρέψτε μου να σας δώσω μια σύντομη επισκόπηση του τι βήματα θα πρέπει να ληφθούν για να ξεκινήσετε με την αποδοχή Bitcoins.

Βήμα 1 - Βρείτε μια εταιρεία παροχής λύσεων έμπορο

Ένα Bitcoin πάροχος λύσεων έμπορος είναι βασικά μια εταιρεία που θα αποδεχθούν τη Bitcoins για σας και στη συνέχεια τη μετατροπή τους σε δικό σας νόμισμα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να κρατήσετε τα Bitcoins και να μην τους μετατρέψετε σε παραδοσιακό νόμισμα.

Ένας καλός πάροχος θα σας προμηθεύσει επίσης ένα POS (σημείο πώλησης) ολοκλήρωσης - που σημαίνει έναν τρόπο να χρεώνουν τους πελάτες σας χωρίς διακοπή της κανονικής χοάνης πώληση.

Ένα καλό παράδειγμα για αυτό θα ήταν Bitpay το οποίο σας δίνει μια εφαρμογή POS για το κατάστημά σας (αν έχετε ένα τούβλο και κονίαμα ένα) ή ένα plugin για την ιστοσελίδα σας. Εάν είστε ιδιοκτήτης ενός καταστήματος τούβλα και το κονίαμα είναι συνιστάται να κρατήσει ένα iPhone ή iPad δίπλα από το «κανονικό» ταμειακή μηχανή με την εφαρμογή πληρωμών. Μερικοί πάροχος (π.χ. Coinkite) θα σας προμηθεύσει με ένα τερματικό πληρωμής σε έτσι δεν θα χρειαστεί τίποτα άλλο.

Βήμα 3 - Λογιστική

Θα πρέπει να συμβουλευτείτε το λογιστή σας σχετικά με τους κανονισμούς για την αποδοχή Bitcoinin χώρα σας. Διαφορετικές χώρες έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις απέναντι Bitcoin και αυτό θα πρέπει να προσδιορίζεται προσωπικά με βάση την τοποθεσία σας. Αυτό είναι επίσης σημαντικό, όπως αυτό για την εκτύπωση στα τιμολόγιά σας ως τρόπο πληρωμής.

Βήμα 4 - Τοποθετήστε ένα σημάδι :)

Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο αφήσει τους πελάτες σας ξέρουν ότι αποδέχεστε Bitcoin. Εάν έχετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το επίσημο λογότυπο, όπως φαίνεται εδώ:

Ή αν έχετε ένα κατάστημα τούβλα και το κονίαμα μπορείτε να εκτυπώσετε ένα έξω. Αυτό όχι μόνο θα ενημερώσει τους ανθρώπους που τώρα δέχονται μια νέα μορφή πληρωμής, αλλά θα βοηθήσει επίσης την οικονομία Bitcoin σε γενικές γραμμές, καθώς περισσότεροι άνθρωποι θα είναι ανοικτή για την είσπραξη των πληρωμών Bitcoin (επειδή ξέρουν ότι έχουν πού να το περάσουν).

Αυτό είναι! Πολύ απλά ε; Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το πώς να ξεκινήσετε την αποδοχή Bitcoins είστε ευπρόσδεκτοι να τα μοιραστείτε στο τμήμα σχόλιο παρακάτω.


Post Altcoin

Το Bytecoin (BCN) αποτελεί μια κατάσταση της τέχνης, ανώνυμη κρυπτοεγχειρητικότητα

Post Altcoin

Potcoin είναι όπου βρίσκεται! Εισαγωγή στο Potcoin

Post Altcoin

Bitcoin πορτοφόλια: προτιμάτε το λογισμικό που βασίζεται στο web ή προτιμάτε να κινηθείτε?

Post Altcoin

GAW Miners Διευθύνων Σύμβουλος για τον Τιτάνα του KNC: Το Scrypt Mining Is My House

Post Altcoin

10 Χρήσιμα εργαλεία για να παραμείνετε συνδεδεμένοι στην αγορά Bitcoin

Post Altcoin

Το Bitcoin Scam Test - 10 εργαλεία για να διαπιστώσετε αν μια επιχείρηση Bitcoin είναι Legit

Post Altcoin

Reddcoin κυκλοφορεί επίσημα το POSV - θα ξεκινήσει στις 2 Αυγούστου (Τώρα Live)

Post Altcoin

Η Έκρηξη με Έκρηξη

Post Altcoin

Νέα στο Bitcoin>5 λάθη που πρέπει να αποφύγετε

Post Altcoin

6 tutorials συναλλαγών Bitcoin που αξίζει να διαβάσετε

Post Altcoin

Πώς να ζητήσετε Bitcoin Gold (BTG): Οδηγός βήμα προς βήμα

Post Altcoin

Πώς να πάρει Bitcoins - ένας οδηγός για την απόκτηση Bitcoins γρήγορα και δωρεάν το 2018