4 λόγοι για τους οποίους η κυψέλη είναι ένα επαναστατικό πορτοφόλι Bitcoin | Greek.Lamareschale.org

4 λόγοι για τους οποίους η κυψέλη είναι ένα επαναστατικό πορτοφόλι Bitcoin

4 λόγοι για τους οποίους η κυψέλη είναι ένα επαναστατικό πορτοφόλι Bitcoin

Ο ανταγωνισμός γίνεται όλο και έντονος στο πεδίο της μάχης Bitcoinwallet, με την επιτυχή διεκδικητές τώρα που προέρχονται από όλες τις πλευρές του φάσματος - ιδίως δεδομένου ότι της Apple πράσινο φως για Bitcoin πορτοφόλια για iOS. Τώρα που έχουμε πολλές επιλογές για την αποθήκευση Bitcoin σε σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή, το επόμενο λογικό βήμα είναι να μάθετε ποια είναι η καλύτερη.

Έχω ήδη κριτική για το Καταφύγιο Bitcoin walletand έδωσε μια πολύ θετική αξιολόγηση. Ωστόσο, ο έλεγχος αυτός ήταν μόνο το app Android, και πολλά updateshave συνέβη από τότε στο Hive γης - και κυρίως την απελευθέρωση ενός web πορτοφόλι που τρέχει σε HTML5 και είναι συμβατό με όλα τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης στο Web, ακόμα και φορητές συσκευές.

Αυτό το κομμάτι θα παρουσιάσει τέσσερα διαφορετικά χαρακτηριστικά που κάνουν Hive μια εν δυνάμει επαναστατική Bitcoin πορτοφόλι. Βεβαίως, δύο από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι μόνο εν μέρει εμπλουτιστεί, το τελευταίο είναι απλώς μια πρόταση, και δεν είναι όλες οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες σε όλες τις συσκευές αυτή τη στιγμή. Αλλά στο σύνολό τους, το σύνολο της λειτουργικότητας Hive αποτελεί ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός σε ό, τι Bitcoin πορτοφόλια είναι ικανοί.

1. Καινοτόμες Λύσεις Ασφαλείας

Web Hive είναι applicationsports ένα βελτιωμένο περιβάλλον HTML5 και ένα πορτοφόλι HD. Σε αυτή την περίπτωση, HD δεν σημαίνει «υψηλής ευκρίνειας», αλλά μάλλον «ιεραρχική ντετερμινιστική» - τεχνικός όρος αναφέρεται στην ικανότητα του πορτοφολιού για τον εαυτό αποκαταστήσει μόνο με ένα 12-λέξη φράση πρόσβασης.

Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι το πορτοφόλι δεν θα πρέπει να υποστηρίζεται, επειδή ο χρήστης χρειάζεται μόνο να θυμηθούμε ή να γράψετε ένα συγκεκριμένο συνδυασμό των λέξεων. Με αυτό το μοναδικό 12-λέξη συνθηματική φράση, Κυψέλη web πορτοφόλι τους μπορεί να προσπελαστεί από οποιοδήποτε υπολογιστή ή HTML5-enabled συσκευή με σύνδεση στο internet.

Αυτό το είδος της ασφάλειας σημαίνει ότι ο χρήστης έχει τον πλήρη έλεγχο του Bitcoin τους. Τα ιδιωτικά κλειδιά δεν αποθηκεύονται σε έναν κεντρικό διακομιστή, και δεν υπάρχει καμία ανάγκη να εμπιστεύονται το Gmail ή το Dropbox με ένα αρχείο αντιγράφου ασφαλείας. Το πορτοφόλι είναι αιώνια στο blockchain, και πάντα προσβάσιμο με τη φράση πρόσβασης HD.

Αυτή είναι μια σχετικά νέα προσθήκη στο πρωτόκολλο Bitcoin - που ονομάστηκε BIP32 - και μόνο έχει υλοποιηθεί με λίγες πελάτες το πορτοφόλι, όπως Electrum. Αλλά το χαρακτηριστικό είναι μια πολύ ευπρόσδεκτη προσθήκη στην κυψέλη και θα χρησιμεύσει για την απλοποίηση της ασφάλειας για τους περιστασιακούς χρήστες Bitcoin.

2. Υποστήριξη πολλαπλών Cryptocurrency

Web app Hive ξεκίνησε επίσης με ένα μοναδικό χαρακτηριστικό για ένα πορτοφόλι Bitcoin - υποστήριξη για διαφορετικές cryptocurrencies, όλα είναι αποθηκευμένα στο ίδιο πορτοφόλι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο υποστήριξη για Bitcoin και Litecoin, αλλά οι προγραμματιστές που επιθυμούν να προσθέσετε όσες cryptocurrencies δυνατόν. Μπορεί ακόμα και να δημιουργήσετε ένα APIthat αυτόνομο μπορεί να συνδεθεί με σχεδόν οποιαδήποτε blockchain και το ερώτημα αυτό, όπως μια βάση δεδομένων.

Όχι μόνο οι προγραμματιστές θέλουν να συμπεριλάβει και άλλα δημοφιλή altcoinssuch ως Blackcoin, αλλά και προσαρμοσμένα στοιχεία ενεργητικού που δημιουργούνται από Crypto 2.0 πλατφόρμες όπως Counterpartyand Ethereum. Φανταστείτε να μπορείτε να αναζητήσετε μέχρι αποκεντρωμένη μετοχές της εταιρείας, στο πορτοφόλι Κυψέλη Bitcoin απευθείας από το.

Μια τέτοια omni-πορτοφόλι θα είναι πραγματικά καινοτόμα, γιατί τώρα υπάρχουν πολύ περιορισμένες επιλογές για την αποθήκευση πολλαπλών νομισμάτων. Κάποιος μπορεί είτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε client της επιφάνειας εργασίας Qt κάθε νομίσματος - άβολο και συχνά εντάσεως πόρων - ή απλά να κρατήσει τα νομίσματα σε μια κεντρική εμπορική ιστοσελίδα, όπως Cryptsy ή Mintpal.

Έχοντας έναν ασφαλή τρόπο για την αποθήκευση πολλαπλών τύπων νομισμάτων σε ένα μέρος θα ήταν ένα σοβαρό όφελος για την cryptocurrency κοινότητα. Αυτό θα καθιστούσε το παραδοσιακό Qt πορτοφόλια ξεπερασμένο για οτιδήποτε άλλο εκτός από την αποθήκευση όλη blockchain, την εξόρυξη και την κοπή. Θα εξαλείψει επίσης τον κίνδυνο να χάσει τα χρήματα στο hacking επιθέσεις σε κεντρική ανταλλαγές.

3. Ενσωματωμένο App Store

Hive είναι η πρώτη πορτοφόλι Bitcoin να έχει εγγενή ενοποίηση των εφαρμογών τρίτων, όπως το δικτυακό τόπο διαπραγμάτευσης Bitstamp ή το παιχνίδι παιχνιδιού ναρκοπέδιο. Θα ενθουσιάστηκαν με αυτό το χαρακτηριστικό στην κριτική μου της Hive, και εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι ένα από τα πιο cool χαρακτηριστικά σε κάθε πορτοφόλι αυτή τη στιγμή.

Το κατάστημα εφαρμογών παραμένει περιορισμένη σε μια χούφτα των εφαρμογών σε αυτό το σημείο, και κανένα από αυτά δεν είναι ιδιαίτερα επαναστατική. Αλλά αυτό θα αλλάξει όταν η εφαρμογή αποκτά μεγαλύτερη δημοτικότητα, και προγραμματιστές να αρχίσει porting web υπηρεσίες τους στην πλατφόρμα Κυψέλη για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το δημογραφικό.

Κάποιες δυνατότητες που μπορώ να φανταστώ να περιλαμβάνουν πλήρη άνθηση εφαρμογές τυχερών παιχνιδιών με κουλοχέρηδες, blackjack και Texas Hold'em (σφραγίδες με ρόπαλα, κανείς;)? προστασία της ιδιωτικής ζωής, ενισχυτές, όπως CoinJoin και DarkWallet? και αποκεντρωμένες αγορές όπως OpenBazaar. Με την ψηφιακή νομίσματος και μια ευρεία ανοικτή πλατφόρμα εφαρμογών, ο ουρανός είναι πραγματικά το όριο.

Οι προγραμματιστές Hive αποτελέσει ένα χρήσιμο οδηγό για GitHubfor δημιουργία εγγενείς εφαρμογές, οι οποίες είναι ουσιαστικά μόνο δέσμες των CSS, HTML ή κώδικα Javascript που τρέχει μέσα σε ένα παράθυρο μέσα σε κυψέλη. Όπως ο οδηγός λέει, «Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις περισσότερες λειτουργίες που θα περιμένατε από ένα τυπικό σύγχρονο web browser.»

4. Χαρακτηριστικό που βασίζεται Crowdfunding (Προτεινόμενη)

Πριν από λίγο πάνω από δύο εβδομάδες, ένας προγραμματιστής Hive δημοσιεύτηκε στο GitHub μια ιδέα για την αύξηση moneyfor στοχευμένη ανάπτυξη των συγκεκριμένων Hive χαρακτηριστικά. Αυτό θα επιτρέψει δωρητές να ψηφίσει ουσιαστικά σε αυτό που θέλουν οι προγραμματιστές να εργάζονται σε, και άμεσα υποστήριξη ειδικών προσθήκες στην λειτουργικότητα Κυψέλη.

Μήπως αυτό το όραμα του crowdfunding φαίνεται γνωστό; Πρέπει γιατί είναι πολύ παρόμοια με Lighthouse- Mike Χερν η οποία, όταν κυκλοφορήσει, θα επιτρέπουν στους ανθρώπους να χρηματοδοτήσει άμεσα συγκεκριμένες βελτιώσεις στον πυρήνα πρωτόκολλο Bitcoin που θέλουν Χερν για να εργαστούν. Είναι ένα μοντέλο του crowdfunding που θα πρέπει να βελτιώσει την συχνά-ανεξάρτητο σχέση που οι προγραμματιστές έχουν με τους χρήστες τους.

Mike Χερν chimed μέσα σε ανάρτηση crowdfunding Hive του, εξηγώντας πώς λειτουργεί το έργο Φάρος του και κατά πόσον θα ήταν συμβατή με το όραμα Hive για τη χρηματοδότηση αναβαθμίσεις πορτοφόλι. Χερν συναφθεί με μια μακρά σχόλιο που εξηγεί τα απαραίτητα βήματα που θα πρέπει να ενσωματωθούν Φάρος στην Κυψέλη.

Ωστόσο, Hearn σημειώνει ότι «Φάρος δεν είναι open source ακόμα, οπότε το παραπάνω σχέδιο δεν είναι εφικτό μέχρι να είναι.» Αυτό συμβαίνει επειδή Χερν θέλει να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από Φάρος πριν από το άνοιγμα προς τον έξω κόσμο. Ως εκ τούτου, θα μπορούσε να είναι λίγο πριν Hive έχει πρόσβαση στη συγκεκριμένη μέθοδο crowdfunding.

Λαμβάνοντας Bitcoin Πορτοφόλια στο επόμενο επίπεδο

Αυτά ήταν μόνο μια χούφτα των τωρινών και μελλοντικών χαρακτηριστικά Hive που έπεσε στην αντίληψή μου πρόσφατα - περιήγηση GitHub προφίλ των αποδόσεων του Hive είναι ακόμη πιο προτεινόμενα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στο μέλλον.

Είναι μια συναρπαστική εποχή όπου μπορούμε να παρακολουθήσουμε σε πραγματικό χρόνο πώς οι προγραμματιστές εφευρίσκουν νέους τρόπους για να μας χρησιμοποιούν τα χρήματά μας, και ακόμη και να είναι σε θέση να αλληλεπιδρούν άμεσα και να προτείνει βελτιώσεις. Μια τέτοια εξέλιξη πρόκειται να συμβεί ακόμα πιο γρήγορα καθώς ο χρόνος προχωρεί και ο ανταγωνισμός γίνεται εντονότερος.

Το αποτέλεσμα θα είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο εφαρμογές smartphone που το καθιστούν εξαιρετικά εύκολο και βολικό να στείλετε και να χειριστείτε τα χρήματα κάποιου με κάθε τρόπο να φανταστεί κανείς. Είναι ένα λαμπρό μέλλον, πράγματι, και Κυψέλη βοηθά να ανοίξει το δρόμο.


Post Altcoin

8 τρόποι να μην χάσετε ποτέ μια κρίσιμη ενημέρωση Bitcoin

Post Altcoin

99Bitcoins θέλει να επιλέξετε τον νικητή του Διαγωνισμού Tagline!

Post Altcoin

Μακροπρόθεσμες επενδύσεις

Post Altcoin

Τι είναι Feathercoin

Post Altcoin

Το Bitcoin Scam Test - 10 εργαλεία για να διαπιστώσετε αν μια επιχείρηση Bitcoin είναι Legit

Post Altcoin

Η μάχη των Πρασίνων για το κρυπτογράφηση

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Τρίτη - Γίνετε εμπειρογνώμονας ασφαλείας Bitcoin

Post Altcoin

Πώς το Anonymous DarkSend του Darkcoin βοηθά το Bitcoin

Post Altcoin

Τιμές Bitcoin

Post Altcoin

Πώς να αγοράσετε το NEO σε 3 απλά βήματα: Οδηγός για αρχάριους

Post Altcoin

Πώς να αγοράσετε Monero σε 3 απλά βήματα: Οδηγός για αρχάριους

Post Altcoin

Ένας οδηγός για αρχάριους για τη λειτουργία του δικού σας Bitcoin ATM